Отговори
# 52 995
Електроника, при това такава, която е трябвало да е 100% от времето работеща е имало и това е информация от ИК.
Оттук нататък можем да преположим, че или става дума за някакъв мониторинг или за някакви процеси, които трябва да завършат правилно. Заплащане/продаване на клипчета в даркнет не ми се виждат такива, но може и да греша.

Аз също може да греша за гнусните клипчета, разбира се. Не го твърдя, казвам, че има такава вероятност. Има едно много специфично изказване в показанията на Валери, което би било трудно за него да си измисли освен ако не е вярно. Няма дим без огън, нали знаете тази притча Simple Smile

Защо не мисля, че е копал крипто?

По времето на бума на копаенето точно заминават за Мексико. С лодка. Абсурдно е да са мъкнали ригове за копане през океана. След върщането си тук, копането вече не е толкова рентабилно в "домашни условия", даже никак. Отделно тогава започна първо Ковид (нарушени доставки по цял свят), и после дойде ИИ и направи необходимата електроника за копаене адски скъпа (ако изобщо може да се намери).

За да се изкарат такива пари от копаене, или хайде да речем "сериозни" пари, трябва много по "промишлен" подход от доста години насам. В момента пазара е заринат с електроника 2-ра употреба защото всички аматьори бягат от тая работа. Навсякъде, даже и в Азия.
Със слънчевите панели може би е било рентабилно. А за копаенето може и с обикновена машина.
Не знам за какво им е тогава техника, която непрекъснато да е онлайн. Хостинг да са предлагали, не ми се вижда вероятно ..

# 52 996
  • my own world....
Нали се чудите за какво ви е ДАНС... Паричните потоци и евентуално криптото...те за тва.

Лама е живял с размах цял живот, кеф му къщи и оръжия, кеф му яхти, квф му кемпери и джипове (за подарък)... Той не може така като обикновен будист, Спенса...
А за ЧЕЗ и тока - ако имат къде да съхраняват и да го продават - евентуално мога да се съглася.. хипотези

Ивка, един тийн или младеж да се влюбят е най-естественото нещо .. извънземни и тунели са тъпотии...

# 52 997
Скрит текст:
Електроника, при това такава, която е трябвало да е 100% от времето работеща е имало и това е информация от ИК.
Оттук нататък можем да преположим, че или става дума за някакъв мониторинг или за някакви процеси, които трябва да завършат правилно. Заплащане/продаване на клипчета в даркнет не ми се виждат такива, но може и да греша.

Аз също може да греша за гнусните клипчета, разбира се. Не го твърдя, казвам, че има такава вероятност. Има едно много специфично изказване в показанията на Валери, което би било трудно за него да си измисли освен ако не е вярно. Няма дим без огън, нали знаете тази притча Simple Smile

Защо не мисля, че е копал крипто?

По времето на бума на копаенето точно заминават за Мексико. С лодка. Абсурдно е да са мъкнали ригове за копане през океана. След върщането си тук, копането вече не е толкова рентабилно в "домашни условия", даже никак. Отделно тогава започна първо Ковид (нарушени доставки по цял свят), и после дойде ИИ и направи необходимата електроника за копаене адски скъпа (ако изобщо може да се намери).

За да се изкарат такива пари от копаене, или хайде да речем "сериозни" пари, трябва много по "промишлен" подход от доста години насам. В момента пазара е заринат с електроника 2-ра употреба защото всички аматьори бягат от тая работа. Навсякъде, даже и в Азия.
Пак "удряте" такива хипотези, не можело да копаят крипто, защото в бума на криптото били заминали за Мексико, изсмуквате си ги от пръстите и разтягате локуми.

Със слънчевите панели може би е било рентабилно. А за копаенето може и с обикновена машина.
Не знам за какво им е тогава техника, която непрекъснато да е онлайн. Хостинг да са предлагали, не ми се вижда вероятно ..

Очевидно нямате никакво понятие от тия неща. Ама никакво!

# 52 998
# 52 999
Плъх отдалечени хижи, хотели и изолирани места не са ли се използвали за копане? Вашите доводи са общи приказки и както казах, разтягане на локуми

# 53 000
Плъх отдалечени хижи, хотели и изолирани места не са ли се използвали за копане? Вашите доводи са общи приказки и както казах, разтягане на локуми
Не си разтягат ластици и локуми, ами се "озъртат" по какъв начин да крадат ток.
Нали влезнаха в хижата, Владко не показа такива джаджи. Портмонето със седемте милиона е химера, измислена от близките и Бузов.
Както и за пенсионираните килъри. Дали са разбра украинци ли са или руснаци?

# 53 001
  • Варна
Че кой е казал, че не е естествено нещо да се влюбят младежи? Тъпотията е как това се обвързва с версия самоубийство, склоняване към такова и две убийства. Оставете тунелите, говорим за приказни съчинени историйки, които ако започнем с такива и 6000 страници няма да стигнат тук. Това е за романи, не за темата.

# 53 002
Имам въпрос - някой, може би Бузов , твърдеше, че там където е намерен кемпера нямало покритие за Интернет и мобилна мрежа, а не че са си изключили телефоните. Ако е така как Калушев е пратил СМС-а на майка си?

# 53 003
  • my own world....
Сравнявах 2те хипотези.... А иначе за романи - тичай при чичо бузов и леля РА...те са неизчерпаеми...

# 53 004

Четете и вие, и Спенса.

https://share.google/aimode/OJruws1avdHhTjBQS

# 53 005

Четете и вие, и Спенса.

https://share.google/aimode/OJruws1avdHhTjBQS
ИИ.. Сериозно? Така ли давате отговори на въпроси... Ха хайде, дами, задавайте въпроси,  ИИ СИВИЯ ПЛЪХ ще отговаря....😄😄😄

# 53 006
То не е една криптовалута.
Но да кажем, ок, специални машини ползват.
Мазето е идеално с постоянна температура. Топлият въздух отива нагоре. През деня солар, през нощта мрежа/генератор.
Всъщност, все тая, може нещо друго да са правили, което да е носило доходи, без да е необходимо да е нелегално.

# 53 007
  • Варна
Сравнявах 2те хипотези.... А иначе за романи - тичай при чичо бузов и леля РА...те са неизчерпаеми...
Гледам, че хора от форума доста са попили в съчиняването на фантасмагории. Но се приемат само в посока ако утвърждават самоубийство, другите мигновено биват ехидно подигравани.

# 53 008
Днес ехидните подигравки очевидно са концентрирани към Сивия Плъх.

# 53 009
Имам въпрос - някой, може би Бузов , твърдеше, че там където е намерен кемпера нямало покритие за Интернет и мобилна мрежа, а не че са си изключили телефоните. Ако е така как Калушев е пратил СМС-а на майка си?
Щом Бузов твърди е вярно това твърдение.
Значи онези руски или украински килъри ( отново негово твърдение) са изпратили писмото до майката. Били са много добре запознати с житието и битието на Калушев. Знаят, че се е грижил за момченце Л, знаят и за момичето.
Как са изпуснали момичето? Тя дали не е видяла и чула Нещото? Как са сигурни, че Сашко знае тайната, а тя не?
Това е моят въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт