Отговори
# 53 025
В тази тема се обсъждаше, че прекъсването и "изчезването" му след 10ти клас е било свързано с терзания около сексуалната му ориентация.
Но нямаше официален източник, а по скоро ЕЖК  от познатите му по онова време.

Лично за мен, има малко съмнение, да не кажа никакво, че Калушев е бил хомосексуален. Както и една немалка част от възрастните на Петрохан, да не кажа всичките.
И не, не съм хомофоб.

# 53 026
Съгласих се преди пет поста. Дайте други идеи за чувствителна техника, която не трябва да се рестартира.
По-скоро е до софтуер, не до техниката.

# 53 027
Абе хора, какво крипто, какви 7 милиона?! Ако някой, който има толкова пари в крипто портфейл такъв живот ли ще води? Я ги погледнете в какви стаи живеят, на какви легла спят. Легенди се изписаха за този Ивей и Ники какви кулинари били, ами то няма кухня дори, нахвърлян някакъв метален шкаф и две печки. Аз дори се чудя Ралица как е ходила там да пребивава, абстрахирам се от пожара и чернилката, печките, посудата са под всякаква критика, с какви захабени кърпи са завили хубаво изпечения хляб само! Това не са кърпи за хляб!  И то за захабените хавли и спално бельо беше казано още по време на живите интервюта от Ралица или София не помня вече. Съжалявам ги тия хора на моменти, скъпи са били само техниката им /играчките им/. Кой и защо им ги е харизвал идея си нямам. Според мен това са вид подаръци, отблагодаряване за някаква свършена услуга. Просто спекулирам, не знам и аз вече...

Бих казала, че в много правилна посока спекулирате.

# 53 028
На мен ми хрумва, че ИК е гледан някъде по същия начин като децата в групата. Моделът изглежда рщдобре разработен, затова мисля така.
Добре, кажете. Коя от тези дейности изисква устройствата да не се рестартират.
Нали лаптопи са имали? Така че едва ли ги е дразнело просто спиране на тока и да се глезят с прецизен генератор.

Между другото, откъде идва информацията ви, че там е имало някаква особена техника, която не бивало да се рестартира? Имам предвид извън обичайното желание на всеки да не му спира тока, и т.н.

Иначе за въпросните дейности, имам сериозни подозрения за няколко такива, които съвсем логично биха свързали Калушев, с "някаква" техника (не е нужно да е супер-специална), и крипто.
Не някаква техника просто.
Самият Калушев го беше писал в някакви групи може би ноември/декември. Оплакваше се, че някаква фирма му инсталирала генератор и правила таблото, но при прекъсване на тока генераторът не включвал достатъчно бързо и електрониката се рестартирала. Първите стотина страници имаше линкове/скриншоти.
Питаше какъв генератор да вземе/да си реши проблема

# 53 029
В тази тема се обсъждаше, че прекъсването и "изчезването" му след 10ти клас е било свързано с терзания около сексуалната му ориентация.

Лично за мен, има малко съмнение, да не кажа никакво, че Калушев е бил хомосексуален. Както и една немалка част от възрастните на Петрохан, да не кажа всичките.
И не, не съм хомофоб.
Според мен не трябва да се изключват и децата.

# 53 030
На мен са ми интересни последните включвания на Макулев. Във всичките насочва вниманието към доверие в прокуратура и разследване и говори така, все едно ще излезне нещо неочаквано.

Каква мислите е причината?
Възможно ли е да има лека, средна или драстична промяна в ситуацията?
Или Макулев просто спекулира?
Също бих добавила дали е възможно да е в разклатено емоционално и психическо състояние и това да рефлектира върху изказванията му?

# 53 031

И не, не съм хомофоб.
Според мен не трябва да се изключват и децата.
Какво стана с фразата "децата никой не ги 'плюе'?
Не можете да се сдържите и 5 страници да не напишете нещо гнусно за тях.
Нали знаете, че когато коментирате някой, това повече говори за вас, а не за коментирания?

# 53 032
На мен ми хрумва, че ИК е гледан някъде по същия начин като децата в групата. Моделът изглежда добре разработен, затова мисля така.
Добре, кажете. Коя от тези дейности изисква устройствата да не се рестартират.
Нали лаптопи са имали? Така че едва ли ги е дразнело просто спиране на тока и да се глезят с прецизен генератор.

Между другото, откъде идва информацията ви, че там е имало някаква особена техника, която не бивало да се рестартира? Имам предвид извън обичайното желание на всеки да не му спира тока, и т.н.

Иначе за въпросните дейности, имам сериозни подозрения за няколко такива, които съвсем логично биха свързали Калушев, с "някаква" техника (не е нужно да е супер-специална), и крипто.
Не някаква техника просто.
Самият Калушев го беше писал в някакви групи може би ноември/декември. Оплакваше се, че някаква фирма му инсталирала генератор и правила таблото, но при прекъсване на тока генераторът не включвал достатъчно бързо и електрониката се рестартирала. Първите стотина страници имаше линкове/скриншоти.
Питаше какъв генератор да вземе/да си реши проблема

Не им трябва кой знае каква техника, защото  може да се ползва чужд хард. Важен е софтуера  и трябва да е не просто добър, а супер добър за анонимност

# 53 033
На мен са ми интересни последните включвания на Макулев. Във всичките насочва вниманието към доверие в прокуратура и разследване и говори така, все едно ще излезне нещо неочаквано.

Също бих добавила дали е възможно да е в разклатено емоционално и психическо състояние и това да рефлектира върху изказванията му?
За мен е  разклатено емоционално и психическо състояние...

# 53 034

Аз залагам на последното. Той нали вярва и в онази езотерична конспирация с огледалата, дето заставаш между някакви огледала в определена конфигурация и това по някакъв си начин ужким ти въздейства. Алкохолизъм, загуба на дете частично по негова вина, имал е и някакви финансови проблеми,а пък и изначално явно и той се е увличал по калушарски щуротии... като нищо да е превъртял. И може би храни някакви последни надежди. Гледа да реагира с позитивизъм и доверие, а не с агресия като Ралица, защото това не води до никъде.
Както и спекулирам, че разследващите и Демерджиев при срещите му говорят по-успокоително, за да го предразполагат да съдейства.

# 53 035
За доверието в разследващите, най-вероятно е стратегия на адвокатите му. Ако ще иска кръвнина от Майсторова, а очаквам да иска, не върви да оспорва разследването.
Иначе, той лично е тежко неадекватен човек според мен. На нивото на София Андреева. Дълбоко зомбиран в тия будизми и езотерики.

# 53 036
За доверието в разследващите, най-вероятно е стратегия на адвокатите му. Ако ще иска кръвнина от Майсторова, а очаквам да иска, не върви да оспорва разследването.
Иначе, той лично е тежко неадекватен човек според мен. На нивото на София Андреева. Дълбоко зомбиран в тия будизми и езотерики.
Но все пак мисля, че част от семейството му осъзнава нещата. Разграничиха се до някаква степен .

# 53 037
  • София
Но все пак мисля, че част от семейството му осъзнава нещата. Разграничиха се до някаква степен .
Майката и бащата на Алекс могат да бъдат подведени под съдебна отговорност,  защото Алекс е бил непълнолетен, така че не е като да нямат спирачки да говорят публично каквото им скимне. Иначе и аз мисля, че и те са тежко неадекватни, както Ралица и София. И майката на Леон.

# 53 038
Дъщерята припка след Ралица, майката беше на първия жълт протест. Съмнявам се да има осъзнаване. Подозирам, че Ралица и Макулев си имат някакъв личен конфликт и оттам да има някакво противоборство. Ако се е опитвала да го командори, както се е карала на София и той да ѝ се е издразнил нещо...

# 53 039
Никой не говори за децата. Айде да не си измисляме. Вярно,че и лама е бил дете, но основно става въпрос за 4мата възрастни.
Макулев се чуди за какво да се хване.. освен, че според мен все още сляпо вярва в конспирациите...
Как Калушев ще е израснал като децата, които отглежда? Ако ви чуе СМ ще ви наругае публично сигурно...
Защо ИК е прекъснал гимназия каза ли майка му, не разбрах. Моля, който я е гледал да разкаже нейната гледна точка...

Майката на Калушев разказваше за всичките им роднини до 10то коляно, но не и за него. Беше трагикомично как се пънеше да защитава честта на сина си с чужди постижения.

Общи условия

Активация на акаунт