Отговори
# 53 040
За доверието в разследващите, най-вероятно е стратегия на адвокатите му. Ако ще иска кръвнина от Майсторова, а очаквам да иска, не върви да оспорва разследването.
Иначе, той лично е тежко неадекватен човек според мен. На нивото на София Андреева. Дълбоко зомбиран в тия будизми и езотерики.
Но все пак мисля, че част от семейството му осъзнава нещата. Разграничиха се до някаква степен .

# 53 041
  • София

Откога да си хомосексуален е за оплюване и гнусно????? Дори РА го каза, че и такива да са били какво от това! Не минава пост без да се появявате с някак във назидателен тон. Препоръчвам ви да избягвате мои постове, защото нямам желание да общувам с хора, които не могат да водят нормална дискусия, без да пускат жлъч

Гнусното в случая е ,че се определя сексуалността на 15 г. дете  от напълно непознати. Възрастните дали са хомо е без значение .Всеки има право да бъде такъв ,какъвто пожелае .

# 53 042
Добре, аз изобщо не твърдя, че съм права. Просто се чудя каква е била тази чувствителна техника, която не са искали да се рестартира. Много ме гризе, но от познатите профили на замесените, не мога да измисля други варианти.
Има много възможности, които обаче все са свързани по някакъв начин със системи за сигурност на държавно ниво, граничен контрол, оперативно дежурни части, енергетика, водоснабдяване или контрол на въздушното движение.
И всичко това Калушев и сие??? Евала! Само това не бях чела.
Защо се опитвате пак да внушавате и манипулирате нечие мнение?

# 53 043
  • my own world....
Никой не говори за децата. Айде да не си измисляме. Вярно,че и лама е бил дете, но основно става въпрос за 4мата възрастни.
Макулев се чуди за какво да се хване.. освен, че според мен все още сляпо вярва в конспирациите...
Как Калушев ще е израснал като децата, които отглежда? Ако ви чуе СМ ще ви наругае публично сигурно...
Защо ИК е прекъснал гимназия каза ли майка му, не разбрах. Моля, който я е гледал да разкаже нейната гледна точка...

# 53 044
Никой не говори за децата. Айде да не си измисляме. Вярно,че и лама е бил дете, но основно става въпрос за 4мата възрастни.
Макулев се чуди за какво да се хване.. освен, че според мен все още сляпо вярва в конспирациите...
Как Калушев ще е израснал като децата, които отглежда? Ако ви чуе СМ ще ви наругае публично сигурно...
Защо ИК е прекъснал гимназия каза ли майка му, не разбрах. Моля, който я е гледал да разкаже нейната гледна точка...
Нямам спомен да е коментирала Майсторова нещо за това..Пък въпроси не приемаше

# 53 045
  • София
За доверието в разследващите, най-вероятно е стратегия на адвокатите му. Ако ще иска кръвнина от Майсторова, а очаквам да иска, не върви да оспорва разследването.
Иначе, той лично е тежко неадекватен човек според мен. На нивото на София Андреева. Дълбоко зомбиран в тия будизми и езотерики.
Но все пак мисля, че част от семейството му осъзнава нещата. Разграничиха се до някаква степен .
Майката и бащата на Алекс могат да бъдат подведени под съдебна отговорност,  защото Алекс е бил непълнолетен, така че не е като да нямат спирачки да говорят публично каквото им скимне. Иначе и аз мисля, че и те са тежко неадекватни, както Ралица и София. И майката на Леон.

# 53 046
Дъщерята припка след Ралица, майката беше на първия жълт протест. Съмнявам се да има осъзнаване. Подозирам, че Ралица и Макулев си имат някакъв личен конфликт и оттам да има някакво противоборство. Ако се е опитвала да го командори, както се е карала на София и той да ѝ се е издразнил нещо...

# 53 047

Майката на Калушев разказваше за всичките им роднини до 10то коляно, но не и за него. Беше трагикомично как се пънеше да защитава честта на сина си с чужди постижения.

# 53 048
  • у дома...
Добре, аз изобщо не твърдя, че съм права. Просто се чудя каква е била тази чувствителна техника, която не са искали да се рестартира. Много ме гризе, но от познатите профили на замесените, не мога да измисля други варианти.
Има много възможности, които обаче все са свързани по някакъв начин със системи за сигурност на държавно ниво, граничен контрол, оперативно дежурни части, енергетика, водоснабдяване или контрол на въздушното движение.
И всичко това Калушев и сие??? Евала! Само това не бях чела.
Защо се опитвате пак да внушавате и манипулирате нечие мнение?
Аз??? Не, просто попитах дали Калушев и сие са поддържали с техниката си такива системи за сигурност от национално ниво. Или са били в ролята на оперативно дежурна част, която наблюдава такива системи за сигурност.

Според мен непрекъсваемост на системите са били необходими, за да се следят фондовите и стоковите борси по света - в различни часови пояси са. Хипотеза - може да са били един вид инвестиционни посредници и са са играли с чужди пари на борсите.

# 53 049
  • София

Лейди, моля отговори ми от какво не трябва да се изключват децата ?

В тази тема се обсъждаше, че прекъсването и "изчезването" му след 10ти клас е било свързано с терзания около сексуалната му ориентация.
Но нямаше официален източник, а по скоро ЕЖК  от познатите му по онова време.

Лично за мен, има малко съмнение, да не кажа никакво, че Калушев е бил хомосексуален. Както и една немалка част от възрастните на Петрохан, да не кажа всичките.
И не, не съм хомофоб.
Според мен не трябва да се изключват и децата.

# 53 050
  • my own world....
Еееее, сериозно ли... Нали казаха гледалите,  че целия род изредила с възпитание и образование...Ок... Да опитаме да си спомним какво се върти из пространството... откъде стана известно, че е завършил вечерната?

Влечението му към деца, аз така разбирам този пост. Освен,че е хомосексуалист.

# 53 051
  • в пералнята
Ох, не мога... Сега пък играли с чужди пари на борсата.
Ама вие наистина не разбирате за какво говорите. Тоест като затвори борсата във Франкфурт, те следят тази в Токио, после в Ню Йорк 😁 и после пак отваря Франкфурт
Не знам колко олдскул си представяте, че е търговията на борсите, да кибичиш нов стоп на включен компютър и си поръчваш по телефона 😁

# 53 052
  • София
Еееее, сериозно ли... Нали казаха гледалите,  че целия род изредила с възпитание и образование...Ок... Да опитаме да си спомним какво се върти из пространството... откъде стана известно, че е завършил вечерната?

Влечението му към деца, аз така разбирам този пост. Освен,че е хомосексуалист.

Не става въпрос само за ИК  .
"Както и една немалка част от възрастните на Петрохан, да не кажа всичките"  ,но благодаря за дипломатичният отговор .

# 53 053
  • my own world....
Теди, за другите не сме чули да са имали жертви, за разлика от ИК. Така че, по отношение на деца ...нямаме данни. Обаче нямат жени, гаджета, любовници...живеят си там сами... Не знам, всъщност кое реши, че е кофти изказване. Наистина.

# 53 054
Не са играли с чужди пари на борсата.
Не си представяйте, че като затвори борсата във Франкфурт, те следят тази в Токио, после в Ню Йорк 😁 и после пак отваря Франкфурт
Не е толкова олдскул търговията на борсите, да кибичиш нов стоп на включен компютър и си поръчваш по телефона 😁

Всичко става с приложение в телефона вече
Теди, за другите не сме чули да са имали жертви, за разлика от ИК. Така че, по отношение на деца ...нямаме данни. Обаче нямат жени, гаджета, любовници...живеят си там сами... Не знам, всъщност кое реши, че е кофти изказване. Наистина.
...
От каквото разбрах, това за техниката също са спекулации, няма никакво потвърждение за нищо, още повече за намерена техника.

Общи условия

Активация на акаунт