Отговори
# 53 040
  • my own world....
Еееее, сериозно ли... Нали казаха гледалите,  че целия род изредила с възпитание и образование...Ок... Да опитаме да си спомним какво се върти из пространството... откъде стана известно, че е завършил вечерната?

Влечението му към деца, аз така разбирам този пост. Освен,че е хомосексуалист.

# 53 041
  • в пералнята
Ох, не мога... Сега пък играли с чужди пари на борсата.
Ама вие наистина не разбирате за какво говорите. Тоест като затвори борсата във Франкфурт, те следят тази в Токио, после в Ню Йорк 😁 и после пак отваря Франкфурт
Не знам колко олдскул си представяте, че е търговията на борсите, да кибичиш нов стоп на включен компютър и си поръчваш по телефона 😁

# 53 042
  • my own world....
Теди, за другите не сме чули да са имали жертви, за разлика от ИК. Така че, по отношение на деца ...нямаме данни. Обаче нямат жени, гаджета, любовници...живеят си там сами... Не знам, всъщност кое реши, че е кофти изказване. Наистина.

# 53 043
Не са играли с чужди пари на борсата.
Не си представяйте, че като затвори борсата във Франкфурт, те следят тази в Токио, после в Ню Йорк 😁 и после пак отваря Франкфурт
Не е толкова олдскул търговията на борсите, да кибичиш нов стоп на включен компютър и си поръчваш по телефона 😁

Всичко става с приложение в телефона вече
Теди, за другите не сме чули да са имали жертви, за разлика от ИК. Така че, по отношение на деца ...нямаме данни. Обаче нямат жени, гаджета, любовници...живеят си там сами... Не знам, всъщност кое реши, че е кофти изказване. Наистина.
...
От каквото разбрах, това за техниката също са спекулации, няма никакво потвърждение за нищо, още повече за намерена техника.

# 53 044
  • у дома...
За борсите - търся някакво логично обяснение защо им е било нужно да не се рестартира техниката. Щото да са били оперативна дежурна част към системите за национална сигурност ми звучи толкова невероятно, колкото, примерно, да са били хоум офис към РВД. Другите възможности не искам да ги коментирам, че и на мен модератор ще ми изпрати на лични съобщения правилата на форума.

За копането на биткойни - напомням само, че преди бая години, около десетина, намериха копачки в кабинети на община Горна Оряховица (не помня със сигурност коя точно беше). Та българинът е неизчерпаем източник на идеи.

# 53 045
  • София
Има и крипто фарминг, не само крипто майнинг.

# 53 046
  • my own world....
Може просто често да е спирал тока, докато гледат угодни ламу филми. И човекът, все пак е зодия Дева, не харесва подобни неща. Прекъсвания и безредие..

# 53 047
  • у дома...
Това май беше когато се отдават копачките под "наем" на трети лица? Или го играеш нещо като склад за работещи машини? Моля да не се приема като заяждане, най-чистосърдечно питам.

# 53 048
А бе хора, изкарахте ги някакъв мозъчен тръст, не е ли по-простичко всичко...

# 53 049
  • София
Това май беше когато се отдават копачките под "наем" на трети лица? Или го играеш нещо като склад за работещи машини? Моля да не се приема като заяждане, най-чистосърдечно питам.

Не. Осигурява се ликвидност за децентрализирани крипто борси от типа на Uniswap, Pancakeswap и др, и се печели от таксите за обмен и търговия. Може да се прави и през обикновен смартфон или компютър.

# 53 050
А бе хора, изкарахте ги някакъв мозъчен тръст, не е ли по-простичко всичко...

Ако са промивани мозъци посредством някои техники и/или психеделици, по-скоро антимозъчен тръст.

# 53 051
  • София
Дечо е единственият, който е работил законно и регулярно. И е плащал някакви данъци.
Калушев е бил негово величество, а момчетата - консортите му, служещи му за лични нужди. Изнасял е и специални сеанси отвреме навреме за зарибените спонсори - какви точно, не се знае.
Пламен и Ивей - оператори на механична техника (или верига, или метла, или парцал и пр.), водопроводчици, готвачи, детегледачи и учителки в начален етап.
Издръжката им за скъпите играчки и режийни разходи е идвала по линия на приношения от спонсорите и второто, за което не е сигурно, но е доста вероятно - забранени материали с непълнолетни, произвеждани от продуцентска компания Калушев.
Това е моето виждане за работните им занимания в групата.

# 53 052
Дечо е единственият, който е работил законно и регулярно. И е плащал някакви данъци.
Калушев е бил негово величество, а момчетата - консортите му, служещи му за лични нужди. Изнасял е и специални сеанси отвреме навреме за зарибените спонсори - какви точно, не се знае.
Пламен и Ивей - оператори на механична техника (или верига, или метла, или парцал и пр.), водопроводчици, готвачи, детегледачи и учителки в начален етап.
Издръжката им за скъпите играчки и режийни разходи е идвала по линия на приношения от спонсорите и второто, за което не е сигурно, но е доста вероятно - забранени материали с непълнолетни, произвеждани от продуцентска компания Калушев.
Това е моето виждане за работните им занимания в групата.

Чакай да не ме емнат и мен, ама и аз да кажа да не изключваш децата. И те са помагали в риненето на л@@на от спуканите тръби на канализацията. Освен това Николай е готвил сарми, а Александър е бил готвач на дъртия мързел, който бил с алергия ли, с непоносимост ли, не помня вече

# 53 053
Magenta2022, може би без последното, защото това не би било преференциалност. Едно е “за домашно видео”, разпространението си е вече комерсиално.

# 53 054
  • София
Може би без последното, защото това не би било преференциалност. Едно е “за домашно видео”, разпространението си е вече комерсиално.
Не знам, само предполагам. Може да е било за ексклузивни потребители.

Общи условия

Активация на акаунт