Отговори
# 53 055
  • my own world....
Мен в каква връзка ме цитира..каква техника. Simple Smile
Омешах се нещо...

# 53 056
Еееее, сериозно ли... Нали казаха гледалите,  че целия род изредила с възпитание и образование...Ок... Да опитаме да си спомним какво се върти из пространството... откъде стана известно, че е завършил вечерната?

Влечението му към деца, аз така разбирам този пост. Освен,че е хомосексуалист.

Не става въпрос само за ИК  .
"Както и една немалка част от възрастните на Петрохан, да не кажа всичките"  ,но благодаря за дипломатичният отговор .

Теди, визирам 4мата възрастни мъже.
Явно вече трябва във всеки пост да ги изброяваме поименно, че иначе голямо тресене се тресе.
За децата/младеците и тяхната ориентация, конкретно аз не съм коментирала.

И не, не визирам, че и 4мата са имали влечение към деца, а че и 4мата са били хомосексуални.

Едит: Голямо извъртане на думи и голям зор за внушения.

# 53 057
Давате ли си сметка, че току що написахте обида към хората с различна сексуална ориентация???? И чак нагло се опитвате да ми внушавате вина. Защото гнусното ще е някой да се опитва да ти внуши, че си жена. Ей така е станало с Валери. Що да не е станало и с други??
Колкото и отчаяно да извъртате е ясно, че имам против спекулациите относно децата. Независимо какви са.
Омръзна ми да чета гнусни мнения и спекулации относно тях през няколко страници. Това ли ви забавлява?
Вие спекулирате със сексуалната им ориентация, сякаш има значение тя, не аз. Няма значение какви са, но вие сама се опитвате да внушавате, че има такова, и да придавате значение на това, като спекулирате за вида на сексуалната им ориентация.
За вас може да е спекулация твърдениятана Валери, аз пък мисля, че той казва истината. Каква спекулация е, че имам съмнения, ИК да е  направил същата гнусотия и с другите деца. При това както се разбра има и доста доказателства за което. Вашите постове всички до един завършват със спекулация относно разследващи, относно нас, относно доказани професионалисти. Ясно е едно-може да докладвате постове, да си пишете вашите спекулации, но няма да ми казвате аз какво да мисля и какво да пиша!!! А аз мисля, че под въздействие, внушения  години наред не мога да изключа промяна в сексуалната ориентация на децата. Чудовищно е това. Нали това е любимата ви дума? Сега смятам да приключа този безсмислен и уморителен чат с вас. То колкото и да се старае човек да ви игнорира заяжданията и обидите, вие прекалявате.

# 53 058
  • у дома...
За борсите - търся някакво логично обяснение защо им е било нужно да не се рестартира техниката. Щото да са били оперативна дежурна част към системите за национална сигурност ми звучи толкова невероятно, колкото, примерно, да са били хоум офис към РВД. Другите възможности не искам да ги коментирам, че и на мен модератор ще ми изпрати на лични съобщения правилата на форума.

За копането на биткойни - напомням само, че преди бая години, около десетина, намериха копачки в кабинети на община Горна Оряховица (не помня със сигурност коя точно беше). Та българинът е неизчерпаем източник на идеи.

# 53 059
  • София
Има и крипто фарминг, не само крипто майнинг.

# 53 060
  • my own world....
Може просто често да е спирал тока, докато гледат угодни ламу филми. И човекът, все пак е зодия Дева, не харесва подобни неща. Прекъсвания и безредие..

# 53 061

Откога да си хомосексуален е за оплюване и гнусно????? Дори РА го каза, че и такива да са били какво от това! Не минава пост без да се появявате с някак във назидателен тон. Препоръчвам ви да избягвате мои постове, защото нямам желание да общувам с хора, които не могат да водят нормална дискусия, без да пускат жлъч

Гнусното в случая е ,че се определя сексуалността на 15 г. дете  от напълно непознати. Възрастните дали са хомо е без значение .Всеки има право да бъде такъв ,какъвто пожелае .
Гнусното е, че някакъв ненормалник си позволява да повлиява на сексуалната ориентация на деца!  Иначе може и да си заравяме главите в пясъка на тази тема, но това не променя нищо.

# 53 062
Мен в каква връзка ме цитира..каква техника. Simple Smile
Омешах се нещо...

Натиснал съм нещо на телефона без да искам, извинявам се

# 53 063
  • у дома...
Това май беше когато се отдават копачките под "наем" на трети лица? Или го играеш нещо като склад за работещи машини? Моля да не се приема като заяждане, най-чистосърдечно питам.

# 53 064
А бе хора, изкарахте ги някакъв мозъчен тръст, не е ли по-простичко всичко...

# 53 065
  • София
Това май беше когато се отдават копачките под "наем" на трети лица? Или го играеш нещо като склад за работещи машини? Моля да не се приема като заяждане, най-чистосърдечно питам.

Не. Осигурява се ликвидност за децентрализирани крипто борси от типа на Uniswap, Pancakeswap и др, и се печели от таксите за обмен и търговия. Може да се прави и през обикновен смартфон или компютър.

# 53 066
А бе хора, изкарахте ги някакъв мозъчен тръст, не е ли по-простичко всичко...

Ако са промивани мозъци посредством някои техники и/или психеделици, по-скоро антимозъчен тръст.

# 53 067
  • София
Дечо е единственият, който е работил законно и регулярно. И е плащал някакви данъци.
Калушев е бил негово величество, а момчетата - консортите му, служещи му за лични нужди. Изнасял е и специални сеанси отвреме навреме за зарибените спонсори - какви точно, не се знае.
Пламен и Ивей - оператори на механична техника (или верига, или метла, или парцал и пр.), водопроводчици, готвачи, детегледачи и учителки в начален етап.
Издръжката им за скъпите играчки и режийни разходи е идвала по линия на приношения от спонсорите и второто, за което не е сигурно, но е доста вероятно - забранени материали с непълнолетни, произвеждани от продуцентска компания Калушев.
Това е моето виждане за работните им занимания в групата.

# 53 068
Дечо е единственият, който е работил законно и регулярно. И е плащал някакви данъци.
Калушев е бил негово величество, а момчетата - консортите му, служещи му за лични нужди. Изнасял е и специални сеанси отвреме навреме за зарибените спонсори - какви точно, не се знае.
Пламен и Ивей - оператори на механична техника (или верига, или метла, или парцал и пр.), водопроводчици, готвачи, детегледачи и учителки в начален етап.
Издръжката им за скъпите играчки и режийни разходи е идвала по линия на приношения от спонсорите и второто, за което не е сигурно, но е доста вероятно - забранени материали с непълнолетни, произвеждани от продуцентска компания Калушев.
Това е моето виждане за работните им занимания в групата.

Чакай да не ме емнат и мен, ама и аз да кажа да не изключваш децата. И те са помагали в риненето на л@@на от спуканите тръби на канализацията. Освен това Николай е готвил сарми, а Александър е бил готвач на дъртия мързел, който бил с алергия ли, с непоносимост ли, не помня вече

# 53 069
Magenta2022, може би без последното, защото това не би било преференциалност. Едно е “за домашно видео”, разпространението си е вече комерсиално.

Общи условия

Активация на акаунт