Отговори
# 53 055
Като нагледен материал за обучение в духовните практики? Дано не.

# 53 056
  • София
Не съм посветена в сексуалните им практики, та не мога да коментирам, но София каза, че били само за напреднали и нея не са я допускали.

# 53 057
Не съм посветена в сексуалните им практики, та не мога да коментирам, но София каза, че били само за напреднали и нея не са я допускали.

А не защото е от другия пол и на средна възраст? Ами добре. Значи не е било дискриминация.

# 53 058

То пък нея до какво ли са я допускали... 😒
Само са й цицали парите, а тя си е въобразявала, че е някоя и им е важна. Същата като Ралица, само дето втората и пари няма. Натрисали са се там неканени, защото са нахални и това е. Нито някой ги е канил, нито ги е зачитал за нещо.

# 53 059
  • София

А не защото е от другия пол и на средна възраст? Ами добре. Значи не е било дискриминация.
Но знаеше за тях и си го каза.

# 53 060
Или просто е знаел, че много плямпа и се е подсигурил

# 53 061
Сега в друг смисъл разбирам защо каза, че избрала да остане при мъжа си. А тогава помислих, че заради аскетичния им живот на будисти.

# 53 062
  • София
Сега в друг смисъл разбирам защо каза, че избрала да остане при мъжа си. А тогава помислих, че заради аскетичния им живот на будисти.
Защото мъжът й какво против може да има жена му да е аскет. Докато чак толкова духовно просветена жена, наистина би дошла в повече.
Останала е при мъжа си, но ако я бяха приели, нямаше да им откаже..

# 53 063
Може би без последното, защото това не би било преференциалност. Едно е “за домашно видео”, разпространението си е вече комерсиално.
Не знам, само предполагам. Може да е било за ексклузивни потребители.

Имам сериозна причина да си мисля, че това е вероятна хипотеза и тия неща са едно от нещата в цялата работа. В показанията на ВА има едно конкретно изречение, което ми се струва много трудно той да си измисли.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 22:46 от Сивия Плъх

# 53 064
СА им захранвала комфорта, дала им и Валери, купила съборетината им  за стотици хиляди, но синът и и за тулку не бил достоен. Какъв срам за нея.

# 53 065
За мен хомосексуалността на Калушев е безспорна. Дотук нищо лошо. Същата е вероятно внушена или защо не открита по някакъв магически начин и в двамата младежи. С други от децата не се е получило.

Но за другите трима аз имам теория, че са по-скоро асексуални. Самата тройка хомо мъже е силно неустойчива във времето комбинация. Отделно привличането към мъже биха били заплаха за Калушев и "неговите" момчета. Да, може да са били стрейт или хомо преди. Но са се бъгнали и са приели/повярвали, че са само помощници... и сексът може да се замени с братски ч.к.и.

# 53 066
Дечо е единственият, който е работил законно и регулярно. И е плащал някакви данъци.
Калушев е бил негово величество, а момчетата - консортите му, служещи му за лични нужди. Изнасял е и специални сеанси отвреме навреме за зарибените спонсори - какви точно, не се знае.
Пламен и Ивей - оператори на механична техника (или верига, или метла, или парцал и пр.), водопроводчици, готвачи, детегледачи и учителки в начален етап.
Издръжката им за скъпите играчки и режийни разходи е идвала по линия на приношения от спонсорите и второто, за което не е сигурно, но е доста вероятно - забранени материали с непълнолетни, произвеждани от продуцентска компания Калушев.
Това е моето виждане за работните им занимания в групата.

Сега дайте предположения обаче и за заниманията им извън битовизмите там. Както и например какво са правили всичките ни политици при тях - В.Терзиев, Прокопиев, Безуханова, Н. Денков, Сандов, Кирил Петков. Част от тях откровено си признават, че даже и са нощували там. Аз като гледам каква е мизерия и тотална липса на условия и хигиена - не знам, каква ли им е била мотивацията на този наш елит.

# 53 067

Сега дайте предположения обаче и за заниманията им извън битовизмите там. Както и например какво са правили всичките ни политици при тях - В.Терзиев, Прокопиев, Безуханова, Н. Денков, Сандов, Кирил Петков. Част от тях откровено си признават, че даже и са нощували там. Аз като гледам каква е мизерия и тотална липса на условия и хигиена - не знам, каква ли им е била мотивацията на този наш елит.

Да, и аз си го помислих, когато видях кочината из стаите. Не ги ли е било гнус изобщо да стоят там, камо ли да спят? Какво толкова ги е привличало? Аз не бих спала на такова място, ако ще пари да ми дават, камо ли аз да давам хиляди.

# 53 068
lesnoe, за тримата от Петрохан никой никъде досега не е споменавал нередни отношения с деца и юноши. Това е най-важното. Не момчетата са били в основата на тяхната мотивация за този начин на живот.

# 53 069
Също така каква е била причината и мотивацията на Дечо, на Ивей да се замонашат там? Личния им мотив? Били са млади преди години.. жени ли не са им връзвали, проблеми с работа ли, хазарт, зависимост ли лекуват, загуба на близък ли, депресия ли.. трябва да има все нещо. Я.Макулев например също се е познавал с Калушев от много отдавна, но не е там. Както и много други от пещерняческия кръг.
Явно само на нас във форума Калушев ни се струва с отклонения и разни перверзии, Я.Макулев го познава от толкова години, но не вижда тези неща и не вижда проблем да поверява децата си едно по едно и то дори чак в Мексико. Трудно ми е да си представя дори какви наивници има сред нас и какви безотговорни родители съществуват.

Общи условия

Активация на акаунт