Отговори
# 53 160
Ако са успели да разкодират телефоните и лаптопите да се проследи с кого са говорили, какви съобщения са пращали, с какво са се занимавали преди трагедията..може и да не е толкова трудно да се разберат евентуалните мотиви.

# 53 161
Скрит текст:
Добре, дайте да обсъдим нещо по същество. Никой ли не видя дупката от куршум и не се запита защо е над яйчените черупки. Входна е, защото е чиста, ако беше изходна щеше да е поразкъртено около нея.
sunseto3,
Ако това наистина е куршум каква е идеята да е над яйчените черупки? А на този таван би ли могло да има изходна дупка? Съвсем добронамерено питам.

Това е дюбел, не е от куршум. Прекаляваме вече с глупостите

# 53 162
  • в пералнята
Аз не знам защо всички търсят някаква логика или нещо, което да е последователно.
Това не са хора, които разсъждават нормално - виждаме го при всички приближени на групата. Майка, която кълне детето си и го набеждава за морален убиец, друга майка, която си е оставила детето на 10 и застава до майката на убиеца му, оставила си е и другото дете, трета майка, която пък е захвърлила детето на 8 години на абсолютно непознати, пета майка, която не е виждала детето си от година и половина, защото работи... Това жените, мъжете - същите - образовани хора, които обаче не желаят да мислят сами, а оставят някой да контролира цялото им ежедневие, баща, който има безпрецедентно доверие, човек, който ще сподели само с Макрон...
Какво логично очаквате от тези хора? Какъв адекватен мотив? Ами те не живеят в нашия свят, техните действия не подлежат на нашата логика.

# 53 163
Въпросите по темата 'самоубийства' си остават неотговорени.
Защо ще се самоубиват с пистолети въобще? Защо през няколко дни? Защо на различни места? Защо едните навън, другите вътре? Защо след като голяма част от тях явно не е искала да умира (след като са убити) ги водят под общо знаменател 'разширено самоубити'? Какви доказателства има, че са искали всички 'самоубити' да приключат живота си? То повече доказателства май има в обратната насока.
Дотук няма убедителни доказателства за тази версия никакви изнесени.

# 53 164
  • София
Ако са успели да разкодират телефоните и лаптопите да се проследи с кого са говорили, какви съобщения са пращали, с какво са се занимавали преди трагедията..може и да не е толкова трудно да се разберат евентуалните мотиви.

А ако не са успели  дали ще имат достатъчно информация като доказателства за една или друга версия.

# 53 165
Скрит текст:
Добре, дайте да обсъдим нещо по същество. Никой ли не видя дупката от куршум и не се запита защо е над яйчените черупки. Входна е, защото е чиста, ако беше изходна щеше да е поразкъртено около нея.
sunseto3,
Ако това наистина е куршум каква е идеята да е над яйчените черупки? А на този таван би ли могло да има изходна дупка? Съвсем добронамерено питам.

Дюбел в ъгъла? Кой слага дюбел в ъгъла, трудно се пробива дупка в ъгъл, защото няма място за винтоверта. А и големичка е тая дупка за дюбел.
Аз виждам две дупки, едната е коментираната в ъгъла, другата е над яйцата.
Дали са от куршуми не знам. Но според мен не са и за дюбели.

# 53 166

А ако не са успели  дали ще имат достатъчно информация като доказателства за една или друга версия.

Да, би могло ако са намерени още свидетели, ако са възстановени записи от камери...и най-вече ако наистина се търсят доказателства. Защото аз не съм сигурна какво се търси.

# 53 167
Децата може да не са знаели какво точно ги очаква , а може да са знаели, но да не са били уведомени за метода. Иначе защо ще си изключват всички телефоните, макар че манипулация може да има зад всяко действие. Да планираш такова събитие с такива детайли е сериозно начинание, не е импулсивно, а обмисляно дълго.

# 53 168
Аз не виждам някаква особена разлика в двата покрива от февруари и юли... Изгоряло и неизпадало на момента, не означава, че с времето и дъждовете не е доизпадало. Броихте снежинки, сега керемидки ли?
На първата снимка ламарината на покрива си е червена навсякъде. На втората снимка ясно се вижда, че същата тази ламарина е станала чисто черна на въглен.
Това не може да стане от метеорологичните условия и дъждовете. Дъждът и вятърът могат да съборят стара конструкция, но физически няма как да променят цвета на ламарината и да я овъглят в черно. Това става само при силно термично въздействие от огън.

Кое не е червено? Всичко си е червено, с изключение на черната част, която е еднакво черна и февруари, и юли. Очертала съм я. Бихте ли очертали Вие кое според Вас не е червено, а черно?

Скрит текст:

# 53 169
Извинете за въпроса, обаче 100 страници чета за яйчени черупки, изтървала съм появата им. За какво иде реч? Кога и от къде се взеха?

# 53 170
Ето снимки от различен ъгъл, от средата на февруари са https://www.bta.bg/bg/galleries/bulgaria/469779

# 53 171
Извинете за въпроса, обаче 100 страници чета за яйчени черупки, изтървала съм появата им. За какво иде реч? Кога и от къде се взеха?
От видеата на Йончев при обхода на кижата. Но на мен не ми приличат на яйчни черупки и не помня Йончев ли каза, че са или са пак интерпретации. По-скоро на кромид ми приличат...

# 53 172
Аз не виждам някаква особена разлика в двата покрива от февруари и юли... Изгоряло и неизпадало на момента, не означава, че с времето и дъждовете не е доизпадало. Броихте снежинки, сега керемидки ли?
На първата снимка ламарината на покрива си е червена навсякъде. На втората снимка ясно се вижда, че същата тази ламарина е станала чисто черна на въглен.
Това не може да стане от метеорологичните условия и дъждовете. Дъждът и вятърът могат да съборят стара конструкция, но физически няма как да променят цвета на ламарината и да я овъглят в черно. Това става само при силно термично въздействие от огън.

Кое не е червено? Всичко си е червено, с изключение на черната част, която е еднакво черна и февруари, и юли. Очертала съм я. Бихте ли очертали Вие кое според Вас не е червено, а черно?

Скрит текст:

Това въобще не е на едно и също място на хижата дори.
Скрит текст:

Допълвам и снимка, на която съм оградила в черно въпросното място, на което ламарините първо са червени, а после черни.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 20:38 от Модератор Никол

# 53 173
На тези снимки се вижда доста по-добре, че състоянитето на сградата се е влошило.
Обаче може и от големи количества сняг или силен вятър да са измененията.

# 53 174
  • София
Скрит текст:
sunseto3,

Може да е и едното и друго. И ето кой "отбор" е агресивния и веднага почва с обидите. Не са ви виновни модераторите.

Дюбелът, ако е дървен или пластмасов /не зная  има ли от друг мат -л/ ще е изгорял или стопил. Няма да остане там.

Общи условия

Активация на акаунт