Отговори
# 53 205
Скрит текст:
Добре, дайте да обсъдим нещо по същество. Никой ли не видя дупката от куршум и не се запита защо е над яйчените черупки. Входна е, защото е чиста, ако беше изходна щеше да е поразкъртено около нея.
sunseto3,
Ако това наистина е куршум каква е идеята да е над яйчените черупки? А на този таван би ли могло да има изходна дупка? Съвсем добронамерено питам.

Това е дюбел, не е от куршум. Прекаляваме вече с глупостите
Може да е и едното и друго. И ето кой "отбор" е агресивния и веднага почва с обидите. Не са ви виновни модераторите.

Нищо агресивно не казвам, нарочно написах прекаляваМЕ, тоест включвам и себе си в това число.

# 53 206
Извинете за въпроса, обаче 100 страници чета за яйчени черупки, изтървала съм появата им. За какво иде реч? Кога и от къде се взеха?

# 53 207
Ето снимки от различен ъгъл, от средата на февруари са https://www.bta.bg/bg/galleries/bulgaria/469779

# 53 208
  • София
Извинете за въпроса, обаче 100 страници чета за яйчени черупки, изтървала съм появата им. За какво иде реч? Кога и от къде се взеха?
От криминалното разплитане  на случая с предавания на живо от огледа на опожарената хижа по Йончев ТВ.
Курабиите ли са причината за трагичната развръзка и дали неправилното съхраняване на яйцата не е довело до тежка инфекция от салмонела, засегнала мозъка и предизвикала налудни действия при загиналите?

# 53 209
От видеата на Йончев при обхода на кижата. Но на мен не ми приличат на яйчни черупки и не помня Йончев ли каза, че са или са пак интерпретации. По-скоро на кромид ми приличат...

# 53 210
Аз не виждам някаква особена разлика в двата покрива от февруари и юли... Изгоряло и неизпадало на момента, не означава, че с времето и дъждовете не е доизпадало. Броихте снежинки, сега керемидки ли?
На първата снимка ламарината на покрива си е червена навсякъде. На втората снимка ясно се вижда, че същата тази ламарина е станала чисто черна на въглен.
Това не може да стане от метеорологичните условия и дъждовете. Дъждът и вятърът могат да съборят стара конструкция, но физически няма как да променят цвета на ламарината и да я овъглят в черно. Това става само при силно термично въздействие от огън.

Кое не е червено? Всичко си е червено, с изключение на черната част, която е еднакво черна и февруари, и юли. Очертала съм я. Бихте ли очертали Вие кое според Вас не е червено, а черно?

Скрит текст:

Това въобще не е на едно и също място на хижата дори. Опитът за манипулация е като за първи клас.
Скрит текст:

Допълвам и снимка, на която съм оградила в черно въпросното място, на което ламарините първо са червени, а после черни.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 18:21 от desi_slava07

# 53 211
На тези снимки се вижда доста по-добре, че състоянитето на сградата се е влошило.
Обаче може и от големи количества сняг или силен вятър да са измененията.

# 53 212
  • София
Скрит текст:
Добре, дайте да обсъдим нещо по същество. Никой ли не видя дупката от куршум и не се запита защо е над яйчените черупки. Входна е, защото е чиста, ако беше изходна щеше да е поразкъртено около нея.
sunseto3,
Ако това наистина е куршум каква е идеята да е над яйчените черупки? А на този таван би ли могло да има изходна дупка? Съвсем добронамерено питам.

Това е дюбел, не е от куршум. Прекаляваме вече с глупостите
Може да е и едното и друго. И ето кой "отбор" е агресивния и веднага почва с обидите. Не са ви виновни модераторите.

Дюбелът, ако е дървен или пластмасов /не зная  има ли от друг мат -л/ ще е изгорял или стопил. Няма да остане там.

# 53 213
От криминалното разплитане  на случая с предавания на живо от огледа на опожарената хижа по Йончев ТВ.
Курабиите ли са причината за трагичната развръзка и дали неправилното съхраняване на яйцата не е довело до тежка инфекция от салмонела, засегнала мозъка и предизвикала налудни действия при загиналите?
Какво си мислите, че правите, освен да се излагате?

# 53 214
  • София
Ето и снимки на покрива  от фб група със  сравнение преди и след на определени места от близък план
[spoiler

[/spoiler]

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 19:17 от valya61

# 53 215
Мисля, че разбрах откъде идват на Тодоров историите за аяуаската, само че.. не знам защо, но си мисля, че твърденията в тази насока ще са по-зле доказани и скалъпени от демонстрираните публично 'поклони'.
Ако ви се обсъждат снимки, ето ви за размисъл:

Скрит текст:

# 53 216
Дори и да пренебрегнем изявите и мнението на Тодор Тодоров, изброихме поне още три източника за това, че са се употребявали наркотични вещества в общността:
1. Самият Калушев го пише в някакъв сайт или пост (мисля, че Notаmama или Neli G.Neli ме бяха допълнили миналия път, защото го бях пропуснала, а то е даже най-важното);
2. Валери, който казва, че са се отглеждали психотропни гъби в къщата, в която са живеели в България;
3. Статията в "Биволъ".

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 19:04 от anmasu

# 53 217
Мисля, че сгрешиха с това показване на хижата отвътре. Наистина толкова глупости се изписаха, сега и в бельото им се започна ровене и подигравки.
Не знам с какъв акъл показва видеа и снимки Йончев. Нищо повече няма да излезе от това, освен гаври. Лично мое мнение.
А и Йончев не умее да говори, нито да прави силни и въздействащи презентации. Само още подигравки докара.

# 53 218
Ако разползагат с наркотици, странно е да се застрелят.

# 53 219
Опитът за манипулация е като за първи клас.

Е, хубава работа. Може ли без обиди, моля?! Каква манипулация, какъв първи клас, като Ви помолих Вие да очертаете това, за което говорите? Аз на боб ли да метна, че да разбера кое място от покрива имате предвид? Аз Ви очертах това, което Е различно. Другото не съм го огледала, защото не знаех, че него имате предвид. Сега ще го разгледам по-обстойно, а също така някой беше качил още снимки по-нагоре, ще видя и тях.

За черупките - разбира се, че са яйчени черупки, даже някой назад беше коментирал, че било възможно да са гърмяли заради температурата.

Общи условия

Активация на акаунт