Отговори
# 53 175
  • София
Ето и снимки на покрива  от фб група със  сравнение преди и след на определени места от близък план
[spoiler

[/spoiler]

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 19:17 от valya61

# 53 176
Мисля, че разбрах откъде идват на Тодоров историите за аяуаската, само че.. не знам защо, но си мисля, че твърденията в тази насока ще са по-зле доказани и скалъпени от демонстрираните публично 'поклони'.
Ако ви се обсъждат снимки, ето ви за размисъл:

Скрит текст:

# 53 177
Дори и да пренебрегнем изявите и мнението на Тодор Тодоров, изброихме поне още три източника за това, че са се употребявали наркотични вещества в общността:
1. Самият Калушев го пише в някакъв сайт или пост (мисля, че Notаmama или Neli G.Neli ме бяха допълнили миналия път, защото го бях пропуснала, а то е даже най-важното);
2. Валери, който казва, че са се отглеждали психотропни гъби в къщата, в която са живеели в България;
3. Статията в "Биволъ".

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 19:04 от anmasu

# 53 178
Мисля, че сгрешиха с това показване на хижата отвътре. Наистина толкова глупости се изписаха, сега и в бельото им се започна ровене и подигравки.
Не знам с какъв акъл показва видеа и снимки Йончев. Нищо повече няма да излезе от това, освен гаври. Лично мое мнение.
А и Йончев не умее да говори, нито да прави силни и въздействащи презентации. Само още подигравки докара.

# 53 179
Ако разползагат с наркотици, странно е да се застрелят.

# 53 180
Опитът за манипулация е като за първи клас.

Е, хубава работа. Може ли без обиди, моля?! Каква манипулация, какъв първи клас, като Ви помолих Вие да очертаете това, за което говорите? Аз на боб ли да метна, че да разбера кое място от покрива имате предвид? Аз Ви очертах това, което Е различно. Другото не съм го огледала, защото не знаех, че него имате предвид. Сега ще го разгледам по-обстойно, а също така някой беше качил още снимки по-нагоре, ще видя и тях.

За черупките - разбира се, че са яйчени черупки, даже някой назад беше коментирал, че било възможно да са гърмяли заради температурата.

# 53 181
Ето и снимки на покрива  от фб група със  сравнение преди и след на определени места от близък план
Скрит текст:
img width=370 height=600]//cdn.bg-mamma.com/MZNl/9ivh6.jpg[/img]

Покрива е пропаднал още повече, сняг, дъжд, вятър, такива неща
Не виждам да е по-черно

# 53 182
Аз не виждам някаква особена разлика в двата покрива от февруари и юли... Изгоряло и неизпадало на момента, не означава, че с времето и дъждовете не е доизпадало. Броихте снежинки, сега керемидки ли?
На първата снимка ламарината на покрива си е червена навсякъде. На втората снимка ясно се вижда, че същата тази ламарина е станала чисто черна на въглен.
Това не може да стане от метеорологичните условия и дъждовете. Дъждът и вятърът могат да съборят стара конструкция, но физически няма как да променят цвета на ламарината и да я овъглят в черно. Това става само при силно термично въздействие от огън.

Продължете си мисълта, моля. Кой би палил втори огън там, и то без да се разчуе?

# 53 183
Скрит текст:
Добре, дайте да обсъдим нещо по същество. Никой ли не видя дупката от куршум и не се запита защо е над яйчените черупки. Входна е, защото е чиста, ако беше изходна щеше да е поразкъртено около нея.
sunseto3,
Ако това наистина е куршум каква е идеята да е над яйчените черупки? А на този таван би ли могло да има изходна дупка? Съвсем добронамерено питам.
Аз чак сега видях червена стрелка и голямата дупка. Доста дупки има други. Тази горе ако не е било нещо закачено... ама чак там горе до тавана?
Аз говорех за двете дупки над купчинката в ъгъла. Което не са яйца, а лук и чесън според мен. Яйца няма как да застанат така накуп.
Но дупката горе е гигантска. Да не е от Анаконда? Simple Smile

# 53 184
Дори и да пренебрегнем изявите и мнението на Тодор Тодоров, изредихме поне още 3 източника, че са се ползвали наркотични вещества в общността:
1. Самият Калушев го пише в някой сайт или пост (мисля, че Notаmama или Neli ме бяха допълнили миналия път, защото го бях пропуснала, а е даже най-важен);
2. Валери, който казва, че са се отглеждали психотропни гъби в къщата, в която са живеели в България;
3. Статията в "Биволъ".
Какво значи в общността? Тоест всички около него ли? И как това е доказано точно?
Доказано е точно обратното според брифингите. Експертизите сочат, че няма открити следи от упойващи вещества в други освен Калушев и фенобарбитала .

Дори и да са верни тези 3 неща (въпреки че последните две според мен са под голямо съмнение за достоверност, а първото не съм го чела, за да си съставя мнение за достоверност), това никак не доказва, че системно са употребявали наркотични вещества, нито скоро преди трагедията, още по-малко пък има пряка връзка с доказването на ситуацията на Петрохан или Околчица, и стигането до фаталния край като цяло.

Дори за неговият 'фенобарбитал' замълчаха и го смоталевиха, защото вероятно е невъзможно да докажат, че го е взел умишлено или доброволно, или че има пряка връзка с трагедията.

На мен изнесеното досега ми прилича на не особено успешно съчинение по картинка. Дано имат нещо по-сериозно и убедително за доказване на каквото и да било.

# 53 185
Аз не виждам някаква особена разлика в двата покрива от февруари и юли... Изгоряло и неизпадало на момента, не означава, че с времето и дъждовете не е доизпадало. Броихте снежинки, сега керемидки ли?
На първата снимка ламарината на покрива си е червена навсякъде. На втората снимка ясно се вижда, че същата тази ламарина е станала чисто черна на въглен.
Това не може да стане от метеорологичните условия и дъждовете. Дъждът и вятърът могат да съборят стара конструкция, но физически няма как да променят цвета на ламарината и да я овъглят в черно. Това става само при силно термично въздействие от огън.

Продължете си мисълта, моля. Кой би палил втори огън там, и то без да се разчуе?
Вие имате ли идея? Нали виждате - ламарината е била в нормален вид през февруари, а през юли изглежда изгоряла като другите части на покрива. През времето, когато хижата е била под охрана на МВР. Какво е Вашето обяснение?

# 53 186
Valya61, ако е имало следи от куршум по този шкаф, мислите ли, че досега нямаше да се разчуе? Нали са правени огледи в хижата.

# 53 187
Valya61, ако е имало следи от куршум по този шкаф, мислите ли, че досега нямаше да се разчуе? Нали са правени огледи в хижата.
Може ли да поясните какво означава "да се разчуе"? Нали точно това се прави - показват се видеоматериали от хижата, в която освен МВР никой не е стъпвал от февруари. Кога е трябвало да се разчуе? Ако МВР бяха предоставили резултати от огледи, темата нямаше да я има.

# 53 188
  • София

Кой шкаф?

# 53 189
Не е шкаф това, стена е. Няма нито една фуга между вратички, нито останки от дръжки.

Общи условия

Активация на акаунт