Отговори
# 55 455
Ама чакайте ...без ала-бализми..Откога е това изказване на Демерджиев ? Как така КОЛКО трупа има на Околчица ? Едва ли може да са по-малко от три ...значи намеква ,че има ОЩЕ поне един ....
Това е много сериозна заявка ,нз защо се подминава така ...

# 55 456
Ама чакайте ...без ала-бализми..Откога е това изказване на Демерджиев ? Как така КОЛКО трупа има на Околчица ? Едва ли може да са по-малко от три ...значи намеква ,че има ОЩЕ поне един ....
Това е много сериозна заявка ,нз защо се подминава така ...
Хм..това пък сега откъде излезе?! Значи на Околчица е имало още трупове?! Казва "поне 3 трупа". И това всички ние тук за пръв път го чуваме?! Какво се случва вече не знам. Аз почвам да се мятам като риба на сухо от всички тези нови данни...

# 55 457
Не помня кой пусна тук променения текст в чат бота на Калушев. Честно казано този текст действително звучи като сбогуване и то с мотиви, които за разлика от СМС до майка му са напълно в съзвучие с техните идеи.  Разпитвах  ИИ дали може друг да направи тази смяна. Да, ако има достъп до акаунта му, или ако има предоставени права от създателя за редактиране. Кой и дали у имал няма как да знаем. Но ако действително Калушев е направил тази смяна ....няма какво да кажа. Баш си прилича на оттегляне по негови си духовни причини. Аз влизах в тоя чат бот но не съм прочела това. Има ли някой от пишещите тук; който го е видял?
Най-после някой ми отрази поста. Благодаря!
За мен е категорично ясно, че няма кой освен Калушев да е направил тази смяна. Както и няма кой освен Калушев да е писал в сайта на скай дарма. Както и няма кой освен Калушев да е писал прощалното писмо до майка си.
В кепшъна на чат бота и писмото на майката се наблюдават сходни мотиви. Неспособност да се "помогне", жалване от кочината в България..."If anyone wonders what happened" за мен няма алтернативен прочит, освен, че го е писал, знаейки, че ще се екзитва и хората ще се чудят и ще му намерят бота. Толкова е нарцистичен, че продължава да го играе съветник-Бог пост-мортем чрез чат джи пи ти.
Та да, човека по няколко различни начина си казва най-открито и категорично, че планира да се гръмне. Но хората продължават да търсят украински килъри и точки от снайпери в 300 пиксела видео...

О, аз си го запаметих веднага Вашия линк, влязох и четох. И тъй като прочетеното напълно съвпада с хипотезата ми за разширено самоубийство, не реагирах тук. Благодаря, Notamama!🙏😊

# 55 458
Параноясал мозък, ама Безуханова му броила и тя една торба с пари, не само кмета на София. И те ли са ненормални? Учудва ме колко си категорична, Флоресита и как ръсиш обиди на килограм, не само по загиналите, но и по роднините им.
Според теб камерите и оръжията за какво всъщност са им били, ако не за сигурност?
А пиленцета ще ги броим някога, на есен, не сега, не с тази власт. Дано тогава намериш сили в себе си да се извиниш на Ралица.

Кога съм казала, че са ненормални? Моля, не ми слагайте в устата думи, които не съм казвала. При Ванга е ходил целия политически елит, плюс всякакви известни, публични личности, спортисти, какви ли не. Според Вас явно са ненормални. Аз не мисля така. Камерите и оръжията са заради същата тази параноя, която е тресяла Калушев, и която е предал и на останалите.
На Ралица няма да се извиня НИКОГА! Една безотговорница, зарязала и двете си деца, подлежи на затвор, и никакви извинения не заслужава!
Само зададох въпрос, не съм ти "сложила" нищо в устата. Simple Smile
Баба Ванга дали са я напълнили с пари така, както са давали дарения на Калушев? За тоЗ дрон, например, бая екстрасенски услуги трябва да е извършил Калушев, а? А как се печелят 250 хиляди евро за кемпер с вещерство? Баба Ванга дали е имала толкова? Извинете ме, вече ми е смешно.
Мила Флоресита, на мене Ралица, Макулев и близките на загиналите са ми безкрайно симпатични. Защото, преди много години съм била в техните обувки, в подобен сценарий. Не можаха да ме убедят, че баща ми се е самоубил (естествено, че не беше!), и тогава се сблъсках със същото преиначаване на фактите, некадърност и бездушие в лицето на следовател, прокурор и полиция.
Благодаря на баба Дали за отговора. И аз съм в чужбина дълги години. Тук съм, защото съм запозната с Кастанеда и с будизъм, и знам, че психиката на тези хора е различна от нормалната, но това не ги прави самоубийци.

# 55 459
Скрит текст:
Не помня кой пусна тук променения текст в чат бота на Калушев. Честно казано този текст действително звучи като сбогуване и то с мотиви, които за разлика от СМС до майка му са напълно в съзвучие с техните идеи.  Разпитвах  ИИ дали може друг да направи тази смяна. Да, ако има достъп до акаунта му, или ако има предоставени права от създателя за редактиране. Кой и дали у имал няма как да знаем. Но ако действително Калушев е направил тази смяна ....няма какво да кажа. Баш си прилича на оттегляне по негови си духовни причини. Аз влизах в тоя чат бот но не съм прочела това. Има ли някой от пишещите тук; който го е видял?
Най-после някой ми отрази поста. Благодаря!
За мен е категорично ясно, че няма кой освен Калушев да е направил тази смяна. Както и няма кой освен Калушев да е писал в сайта на скай дарма. Както и няма кой освен Калушев да е писал прощалното писмо до майка си.
В кепшъна на чат бота и писмото на майката се наблюдават сходни мотиви. Неспособност да се "помогне", жалване от кочината в България..."If anyone wonders what happened" за мен няма алтернативен прочит, освен, че го е писал, знаейки, че ще се екзитва и хората ще се чудят и ще му намерят бота. Толкова е нарцистичен, че продължава да го играе съветник-Бог пост-мортем чрез чат джи пи ти.
Та да, човека по няколко различни начина си казва най-открито и категорично, че планира да се гръмне. Но хората продължават да търсят украински килъри и точки от снайпери в 300 пиксела видео...
О, аз си го запаметих веднага Вашия линк, влязох и четох. И тъй като прочетеното напълно съвпада с хипотезата ми за разширено самоубийство, не реагирах тук. Благодаря, Notamama!🙏😊
Вие сте от трезвомислещите и предизвикателството не беше към вас, а към тези, които отричат Калушев да е убиеца. Докато чакаме финалните данни откъм балистика и т.н., можем на разглеждаме наличните данни по сайтовете на гуруто. В тях си пише всичко. Но по някаква непонятна за мен причина, вербатим думите на самия Калушев, който сам разказва за плановете си, се прескачат от всички, освен pandorina, на която благодаря за проявената обективност.

# 55 460
Интересен избор на ловни оръжия.

Освен за лов, има пушки, които се ползват за тактическа подготовка. Има една "Хенри", която у нас най-често е за пъчене (културно казано колекционерска).
Като набор от оръжия НЕ стават за рейнджърска група. Много са скъпи, биха направили силно впечатление на разбирачи. Стават идеално за фукане, не и за сериозна подготовка или дейност.

# 55 461
Аз наистина съвсем се обърках. И почвам да мисля, че е имало и от двете - и планове за оттегляне, но и външна намеса. Да не би пък те да са предизвикали тази външна намеса за да не си слагат карма. Просто си разсъждавам, но наистина в момента съм в ступор. Тъкмо реша, че за мен истината е едикаква си и излиза нещо ново. После погледна в другата посока и пак идва нещо ново и пак ме връща. Така, че вдигам ръце за момента.

# 55 462
st. Dobri, 38-ма минута от брифинга:
"По отношение на намерените и иззети 4 броя гилзи се установи по категоричен начин, че са изстреляни от намерените два пистолета и една пушка до трите трупа на починалите лица на Петрохан"
Само дето 4-тата гилза я откриха малко по-късно.
Сигурно, защото не можем да осмислим, затова ни прави впечатление.

Гилзите Фърчат волно и хоп, потъват в снега. Оттам нататък какво е станало не знам, много варианти.

# 55 463
Дерменджиев дали не се обърка? За Петрохан имаше спекулации за повече трупове, за Околчица за пръв път чувам подобно нещо.

# 55 464
Елизабет, имам няколко въпроса към теб :
1. Защо не искаш Тодоров, за когото говориш с такова пренебрежение, да те опровергае с дела? Не е ли добре да е компетентен и да помага в тежки случай като този?
2. Кое прави Стела Майсторова толкова "рядък екземпляр по нашите ширини"?

# 55 465
Значи....аз мисля ,че тука и двата лагера може да се съгласим ,че или
1.Дермеджиев говори небивалици и пълни измишльотини ,най-малкото спекулира с възможността някой евентуално труп да е открит в района и полицията да не е направила връзка със случая .
2.Има наистина труп и той знае  Ако знае защо не казва ? От какво е починал? Къде е намерен? Какъв е бекграунда на човека ?
Аз ако бях на жълтите щях яко да задълбая тука ....представете си един убийците починал от огнестрелна рана с техните оръжия ...ми че това ще обърне случая ...
Чудя се как Ралица  и фейсбук /форумните детективи  са пропуснали това изключително изказване и реално нов факт ....

# 55 466
Дали не говори за катастрофирария в района за който се спекулираше, че е от МВР.

# 55 467
Значи....аз мисля ,че тука и двата лагера може да се съгласим ,че или
1.Дермеджиев говори небивалици и пълни измишльотини ,най-малкото спекулира с възможността някой евентуално труп да е открит в района и полицията да не е направила връзка със случая .
2.Има наистина труп и той знае  Ако знае защо не казва ? От какво е починал? Къде е намерен? Какъв е бекграунда на човека ?
Аз ако бях на жълтите щях яко да задълбая тука ....представете си един убийците починал от огнестрелна рана от оръжията на убийствата ...ми че това ще обърне случая ...
Чудя се как Ралица  и фейсбук /форумните детективи  са пропуснали това изключително изказване и реално нов факт ....

Още в първите дни по тв говореха по "непотвърдена информация" за 4 труп, но на Петрохан. А това интервю на Демерджиев не е нещо ново и предполагам и преди се е обсъждало

# 55 468
Интервюто на Демерджиев, ако виждам правилно, е от 23ти март.
Той знаема пост на министър в кабинета Радев на 8ми май (питах AI за точната дата).
Тоест към онзи момент не съм сигурна доколко е разполагал и е имал достъп до официалните данни и до колко е спекулирал или разчитал на слухове и вътрешна информация.

Няма да е лошо сега да застане зад думите си и да обясни какво е визирал с това колко трупа е имало на Околчица.

# 55 469
Но да, финансово изобщо не говорим за господин Никой тук, не го подценявайте.

Вие изобщо не бяхте наясно защо Ралица си е зарязала децата и си мислехте, че е било, защото е била бедна и не можела да ги гледа. И това беше месеци след началото,  тоест доста дълго време не бяхте в час. Когато аз лично Ви казах, че не е била никак бедна, а напротив, дори са си купили къща в Мексико, се шокирахте и казахте, че си "вдигате" подкрепата от нея. Сега обаче тя пък Ви била много симпатична, а в същото време сте в час колко много пари имал тоя сульо, дето собствената му майка каза, че едва е щял да изкара месеца с това, което има в банковата си сметка. Да спомена ли, че симпатичната Ви Ралица също каза, че никой от тях няма пари? И сега? Ралица и Майсторова са лъжкини и  лъжат, но ССФ са наясно с всичко, така ли? Даже по-нагоре прочетох, че щял да ни се завие свят, ако знаем колко пари имал Калушев в сметките. Колко да ми се завие свят и колко пък пари да има, щом се налага Ралица и Майсторова да просят и да чакат бабите да вземат пенсия на 7ми и да им дарят мизерните си и измъчени €10. Не, свят не ми се вие. По-скоро ми се  🤮 от всичките тези безскрупулни сектанти!

Общи условия

Активация на акаунт