Отговори
# 57 120
И за миг не съм повярвала на София, че момчетата са тулкувци! Нито за изстрелване на съзнанието през фонтанелата! И че калушев е лама! Но ѝ вярвам, че мрази сина си! Горкото момче!

# 57 121
  • Варна
Също като “подобни” аналогии за масови самоубийства в секти, нали?Хубаво и правилно ли е да се дават примери по този начин или?Или опитите за емоционални въздействие на публиката с ГОЛЕМИ БУКВИ и внушения за “храчене” след като няма окончателно решение по делото с доказателства?

# 57 122
Ивка, да приемем, че не съм те разбрала за ритрийта.
Обаче искам да ми обясниш как Леон си тръгва по желание и хей така с баба си? Защото си го написала, има го черно на бяло, а е пълна измислица! Чакам!

# 57 123
Моля, не докладвайте безумните мнения. Нека си стоят. Може би някога специалист ще почерпи от тук  материал за някое специфично изследване. Може ли да охрачите още малко Валери, любимият лъжец, наркоман , а защо не и убиец.
Ами сещам се, че по едно време Златков пък беше изнасилвач в темата за въпросното момиче? Тениска,панталони, необразовани, нищо не постигнали, какво ли не беше?
Баба Дали, успокойте се малко, дали е е жертва или не подлежи да се докаже. Храчене означава да обиждаш, така ли е? Очаквам цитати с храчвнвто ми върху Валери. Недоверие е нещо различно.
Как вярвате на София за тулкувци и Фонтанели, ама за изказванията за синът й не? Така и аз имам правото да подложа на съмнения докато обстоятелства не се изяснят.
Никой не е давал оценка на ритрийта, но тук се твърди, че някой е казал, че е хубав. Нека Боряна цитира кой и да обсъдим.
Вярвам на СА, защото тя първа каза за тулкувците, за Ламата. Сподели и колко пари е харизала на гуруто.
Кълнеше детето си и с умиление говореше за ИК.
Разбрахме, че "проблемни" деца са харизвани на Ламата, за да ги лекува.
Не ми се слуша отново ВА, но впечатлението ми от него е много положително.
Казва си, че е имал проблем, какво и как е правил,  не напада Ламата.Чувства се дори донякъде, че той е виновен...Макар да няма никаква вина и дано това го осъзнае.
От СА се разбра, че това е една секта. Докато досега "жълтата госпожица", мълчи и не казва, защо не се е грижила за Ники. Гостувала му....яли агнешки главички и най-обичали очите....в хижата имали капани и пущали мишките.
Валери каза, че са горели прилепи в пещерите.  Цъ, цъ...имат и еленови рога в хола. Каквато е измислената им религия и Лама Иво, такава им е и защитата на природата. Били пчелари. Дали с мед са си забърквали чая от специалните билки?

# 57 124
  • София
Извинявайте, но не е коректно  да се правим на ни чул ни видял за обвинението към Ивка, защо го прескачете ако това не е редно и правилно?

Скрит текст:
Моля, не докладвайте безумните мнения. Нека си стоят. Може би някога специалист ще почерпи от тук  материал за някое специфично изследване. Може ли да охрачите още малко Валери, любимият лъжец, наркоман , а защо не и убиец.
Ами сещам се, че по едно време Златков пък беше изнасилвач в темата за въпросното момиче? Тениска,панталони, необразовани, нищо не постигнали, какво ли не беше?
Баба Дали, успокойте се малко, дали е е жертва или не подлежи да се докаже. Храчене означава да обиждаш, така ли е? Очаквам цитати с храчвнвто ми върху Валери. Недоверие е нещо различно.
Как вярвате на София за тулкувци и Фонтанели, ама за изказванията за синът й не? Така и аз имам правото да подложа на съмнения докато обстоятелства не се изяснят.
Никой не е давал оценка на ритрийта, но тук се твърди, че някой е казал, че е хубав. Нека Боряна цитира кой и да обсъдим.
Вярвам на СА, защото тя първа каза за тулкувците, за Ламата. Сподели и колко пари е харизала на гуруто.
Кълнеше детето си и с умиление говореше за ИК.
Разбрахме, че "проблемни" деца са харизвани на Ламата, за да ги лекува.
Не ми се слуша отново ВА, но впечатлението ми от него е много положително.
Казва си, че е имал проблем, какво и как е правил,  не напада Ламата.Чувства се дори донякъде, че той е виновен...Макар да няма никаква вина и дано това го осъзнае.
От СА се разбра, че това е една секта. Докато досега "жълтата госпожица", мълчи и не казва, защо не се е грижила за Ники. Гостувала му....яли агнешки главички и най-обичали очите....в хижата имали капани и пущали мишките.
Валери каза, че са горели прилепи в пещерите.  Цъ, цъ...имат и еленови рога в хола. Каквато е измислената им религия и Лама Иво, такава им е и защитата на природата. Били пчелари. Дали с мед са си забърквали чая от специалните билки?

СА ли каза, че Валери е изнудвал баща си? Вярваме ли на това?
Пак стари манджи....

# 57 125
Ивка, защо пропускате записките, като факти?  И не само Вие. Сбутват се, като несъществуващи!
Ами какво да кажа, нека се направят експертизите и да излязат резултатите. И аз мога да кажа - какво ще кажете за убийство с неудобна ръка от другата страна и също и  такова с два куршума в главата по всяка вероятност с различни оръжия. Горили хижа да заличават -оставили записки по хижи и къщи, така ли? По същата логика в момента в една от групите се пускат видео лекции на Ивайло Калушев като контрапункт.  Имаме лекции, имаме записки, имаме разследване- ами нека излязат фактите от разследването.

Уффф, не коментирах историята с "неудобната ръка" щото вече е в повече.
Ама, мили дами! Тая глава към тялото защо я гледате като неподвижно закована? И главата може да се ЗАВЪРТА СПРЯМО ТЯЛОТО по 1000000 причини в момента на някое действие.
Същото като коментара на една съфорумка за незнанието на физика от другите, защото  видиш ли куршума мести тялото Tired Face....

# 57 126

Ивке, прави разлика между "София каза, че са тулкувци" и "те наистина са тулкувци".
Факт е, че е казала това. Друг въпрос е кой ѝ вярва, че наистина има такава анормална концентрация на тулкувци все в разпаднати софийски семейства.
И за фонтанелите същото, и за Валери.

Те са тулкувци, защото Калушев е лама и е казал, че те са такива. Казал го е, за да си намери някакво прилично оправдание защо взима чужди деца за постоянно при него и защо ги спира от училище.

# 57 127
Пак стари манджи....
Вярвам. Той и бащата го казва. Само че винаги пропускате момента, че го е правел, за да измъква пари за сектата. Очевидно под давлението на Калушев. Всъщност, по това време майка и син са в един лагер – по всякакви методи точат бащата, за да снасят на гуруто.

# 57 128
Също като “подобни” аналогии за масови самоубийства в секти, нали?Хубаво и правилно ли е да се дават примери по този начин или?Или опитите за емоционални въздействие на публиката с ГОЛЕМИ БУКВИ и внушения за “храчене” след като няма окончателно решение по делото с доказателства?
Аналогиите с масови самоубийства се даваха, защото се твърдеше, че никога не били ставали на две места.
Сега ти с твоите се опитваш да докажеш, че Валери е възможно да набеждава ИК.
Много различни са двете неща.
А на Валери му вярвам поради редица причини, не оценявам само дали е възможно да лъже. Да, има такава вероятност, но показанията му се потвърждават в различна степен от тези на всички свързани със сектата, от динамиката на отношения в нея, от писанията на самия ИК и т.н. В случая не ми е нужно съдебно решение, то и ако имаше такова случая щеше да е решен и въобще нямаше да има какво да обсъждаме.

# 57 129
  • София
Няма какво да изпадате в ступор. Има жив свидетел, застанал с името си, публично разказващ какво е било. Косвено думите му се потвърждават.
А на базата на какво обинявате него и въобще не приемате твърденията му?

Откъде видяхте, че съм в ступор, поста ми е докладван и изтрит вече.

Цитат на: valya61 link=topic=1853871.msg51470207#msg51470207 date=1787502165
Пак стари манджи....
Вярвам. Той и бащата го казва. Само че винаги пропускате момента, че го е правел, за да измъква пари за сектата. Очевидно под давлението на Калушев. Всъщност, по това време майка и син са в един лагер – по всякакви методи точат бащата, за да снасят на гуруто.

Очевидно е синоним на доказано, признато, потвърдено ли?

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 20:08 от valya61

# 57 130
И аз се чудя, защо не се изпада в ступор от историята на Алекс свързана с групата, а от това какво е казала едната потребителка на другата.

valya61, понякога дори изтритите мнения се виждат за кратко време след като са били изтрити, не знам при какви условия. Аз също го видах за ступора.

# 57 131
Няма какво да изпадате в ступор. Има жив свидетел, застанал с името си, публично разказващ какво е било. Косвено думите му се потвърждават.
А на базата на какво обинявате него и въобще не приемате твърденията му?

Откъде видяхте, че съм в ступор, поста ми е докладван и изтрит вече.

Ами моят пост също е изтрит. Не съм наясно как работи, някой докладва ли или е решение на модератор? Нищо обидно или нецензурно нямаше в моя, между другото. Имаше неудобен въпрос.
Ако ще си трием неудобните въпроси за каква дискусия става дума?

# 57 132
  • София
И аз се чудя, защо не се изпада в ступор от историята на Алекс свързана с групата, а от това какво е казала едната потребителка на другата.

valya61, понякога дори изтритите мнения се виждат за кратко време след като са били изтрити, не знам при какви условия. Аз също го видах за ступора.

Да, така е. То иначе няма как Корал да пише в този смисъл.  Исках да наблегна на докладването.

# 57 133
Валери пак е с акъла си, въпреки хуху майка си, дала го в лапите на сектата и всичко преживяно през годините. Намерил си е приятелка и е започнал свой малък бизнес, а не да чака на бащицата, така както правят хиляди други синчета....и съпруги, живеещи на чужд гръб, именно като СА.
На Валери фирмата е на адреса на баща му.
Дейността е "около" тази на баща му.
Учредителният акт е подписан на 16.01.2026г и е "заявен" в Търговският Регистър на 12.03.2026г. (Публични данни)

# 57 134
Не е нужно определен коментар или последваща го дискусия да е докладван, за да бъдат изтрити.
Смятам, че темата се следи изкъсо от модераторите, заради естеството и. Те по своя преценка могат да трият всичко, което сметнат, чв води до излишни спорове, заяждане, език на омразата и още каквото се сетиш.

Общи условия

Активация на акаунт