Отговори
# 57 600
  • my own world....
Замонашаването на деца не е ли забранено на територията на тази клета държава?
За завист някой горе говори...завист за кое?? За дупките в черепите на децата?

# 57 601
Аз съм съгласна с нея за това, че повече завист може да предизвика не това, което притежаваш, а това, което си. Не казвам, че в този случай е така, а по принцип.

# 57 602
Нормалния човек няма за какво да им завижда -аз искам да съм здрава ,да работя ,децата да са добре ,да ям и да не дебелея,да не ме боли кръста и чат-пат епик секс 😅 Не им ща ни пещерите ,ни гмурканията  ни хижите, ни нищо .....И който иска СЕ гмурка ,катери,хвърча и т.н. не трябва да си будист за правиш тези неща.
Живяли са както искат и са умрели както искат .Свободни са .Не разбирам каква е драмата.

# 57 603
Ралица отговаря на Уилоу, но много повърхностно - неговият акцент беше върху това, че е абсурд 7-8-10 годишно дете да бъде зарязано в манастир, а точно на това тя не смее да влиза контра Simple Smile Пени се как мъжете излизали от семействата си, за да влязат в манастир - нещо, с което никой няма проблем. Но за децата не смее да гъкне.

# 57 604
  • при Arctic Monkeys
В свободата включва ли се негледането на филми сам и шестмесечни ритрийти под надзор. Мерси ти. Ралица е хубаво да млъкне, така има вероятност хората по-бързичко да я забравят, което е в неин интерес.

# 57 605
Завистта е включена в схемата "Кой ги е мразел + имал е достъп до информация + имал е причина + имал е възможност + направил е нещо конкретно." Остава да ни се посочи предателя/ите, защото за мен говори от позицията на - Аз те знам, но и ти знаеш това, нали.

Останалите завистници сме включени в "ограничения мозък", който не разбира различните.

# 57 606
  • у дома...
Ралица говори за завист. Защото са били свободни, умни, просветени...

Завистта е включена в схемата "Кой ги е мразел + имал е достъп до информация + имал е причина + имал е възможност + направил е нещо конкретно." Остава да ни се посочи предателя/ите, защото за мен говори от позицията на - Аз те знам, но и ти знаеш това, нали.

Останалите завистници сме включени в "ограничения мозък", който не разбира различните.
И за свободата им да живеят в гората, да медитират когато искат и въобще да живеят друг живот от нашия несвободен и ограничен живот

# 57 607
Ти откъде знаеш дали са имали допир или не, флоресита? Да не си им светила в Мексико?
Мислиш, че там можеш да отидеш с яхта и да си построиш хасиенда в курорт, и да си обзаведеш пещера ей-така, и да си пийваш аяуаската без да те забележат местните бандити ли?

Не само мисля, а говоря от личен опит, от поредицата "Преживяно"! Разбирам, че във фантазиите ти и гледните филмчета още със стъпването ти в Мексико те чакат с мачетета и ако не им изсипеш един куфар с пари, те убиват, ама в реалния живот не е точно така. Особено пък из курортите, където е пълно със златни кокошки, които носят милиони приходи. Те тия от картелите трябва да са луди, да си резнат сами тоя дебел клон. Но нищо де, ти си живей в тоя свят с неможенето да правиш нищо в Мексико. Коя съм аз, че да те спирам? 😉

А, не. За това, че са неграмотни, че нямат детство, нямат приятелчета, не играят като всички нормални деца, ходят мръсни и дрипави, живеят сред дърти чичаци, които нямат понятие как се отглеждат деца. Живеят като мауглита в джунгли и пущинаци, че отпушват кенефи и готвят на мързелив търтей, никога неработил през живота си. Също и затова, че се гушкат в нечия чужда майка, защото родната им не намира време цяла година да дойде да ги види... Ей за тия неща лично аз много завиждам. Направо се пръскам от яд.

# 57 608
  • при Arctic Monkeys
Ванне, като споменахте Мексико, моля споделете отново за сюжетната линия покрай убийството на Ел Менчо и вероятната му връзка с трагичните събития в България.

# 57 609
Само ,че децата не са били свободни ,нито слугите .По пет часа минимум медитации на ден ," ритрийти " демек затворен за наказание. Невъзможност за близост  с другия пол в предпубертетна,пубертетна и зряла възраст.Не се гледат филми без ламата.Не се поддържат контакти с роднини.Нямат приятели извън сектата.
Каква е тая свобода ?!

# 57 610
Пращали са ги в манастир, за да не умрат от глад.

# 57 611
  • у дома...
Само ,че децата не са били свободни ,нито слугите .По пет часа минимум медитации на ден ," ритрийти " демек затворен за наказание. Невъзможност за близост  с другия пол в предпубертетна,пубертетна и зряла възраст.Не се гледат филми без ламата.Не се поддържат контакти с роднини.Нямат приятели извън сектата.
Каква е тая свобода ?!
Според Ралица, децата са искали още от 7-8-10 годишна възраст да водят точно такъв живот.

# 57 612
Не знам за Мексико, но вчера заловиха марихуана за над милион евро , предназначена за пренасяне с подводен дрон в Турция....от Царево...

Така ще е, като го няма Калушев да ги прекара през тунела...

Не само според Ралица и Макулев се изцепи за духовните търсения на 10 годишното си ПОДАРЕНО дете....

Този позорен пост все още си виси на стената му във фейса. Прави ми впечатление, че и Ралица и Макулев едва ли не прехвърлят вината на децата си, за това, че са се озовали в сектата. Единият виждал аури, другият има духовни търсения. Тоест, сами са си виновни, че са там.
Това си беше много манипулативен пост. Не мога да се начудв как ви раждат главите  такива"мисли"

# 57 613
Каква е тая свобода ?!
    Ще престанете ли да лъжете и преиначавате изопачаване нещата,  за да ги нагаждатр спрямо вашите си висши мисли? Кой и къде е казал, че са медитирали "минимум" 5 часа?

# 57 614
Не знам за Мексико, но вчера заловиха марихуана за над милион евро , предназначена за пренасяне с подводен дрон в Турция....от Царево...

Така ще е, като го няма Калушев да ги прекара през тунела...

Не само според Ралица и Макулев се изцепи за духовните търсения на 10 годишното си ПОДАРЕНО дете....

Този позорен пост все още си виси на стената му във фейса. Прави ми впечатление, че и Ралица и Макулев едва ли не прехвърлят вината на децата си, за това, че са се озовали в сектата. Единият виждал аури, другият има духовни търсения. Тоест, сами са си виновни, че са там.
Това си беше много манипулативен пост. Не мога да се начудв как ви раждат главите  такива"мисли"

Защо, кое не е така?
Ралица многократно натъртва, че Николай искал, че всичкото това било по негово желание. В показанията и на бащата, и на пастрока се повтаря същото. Макулев също - детето имало духовни търсения. Кое е манипулативно? Да не съм го казала аз?

Общи условия

Активация на акаунт