Отговори
# 58 305
Да видим дали ще има 4-та жертва на Околчица? Набързо скалъпения оглед докъде е продължил там и колко обективен е бил ще е интересно да стане ясно.

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 23:52 от anonymiss

# 58 306
  • у дома...
Как четвърта жертва на Околчица??? Това е цял труп! Как си представяте да се скрие цял труп? Това да не е солидарната котка!

# 58 307
  • Stockholm
Аз имам две хипотези.
В едната групата не са бели и добри и са движили нещо тайно в хижата, за пари предполагам. Но има намесена и някаква принуда. Оттам умората. Накрая са решили да се чупят, затова и сценката пред хижата е вид подаване на оставка. Разбрали са, че няма как да се откажат, защото знаят твърде много и ще ги ликвидират. Което и са направили шефовете. Прави впечатление, че в сценката си говорят на "шефове", уж между себе си, но всъщност е предназначено за други.
Във втората хипотеза са добри хора с добри намерения, но нещо се е объркало. И пак същия сценарий, готвели са се да сменят локацията. Но са ги изпреварили.
По-скоро съм за първата хипотеза. В хижата е ставало нещо, иначе Алекс щеше да е жив. Нещо, което налага да няма живи свидетели.
Клетката е трябвало да бъде изцяло елиминирана.

Хипотеза самоубийства не допускам, защото щеше да бъде извършено по съвсем друг начин, бързо и немъчително, без да умират животните в ужасна агония.
Vanne, ползвам ти поста, защото и друг път си го писала, а всеки път от отбор Ягодка се скача как никой не е написал, че са бели и добри. Та ето цитат, подчертала съм го даже!
И не, не е за първи път в темата!

И пак липсата на въображение и абстрактно мислене. В мозъците на тези хора е текъл  съвсем различен от нормалния мисловен процес, подчинен на различно възприятие на света и реалността. Това е довело и до хаоса в действията им. Защо са ходили напред назад, закарали момичето, пък после допълнително му носили багажа,  пекли курабийки, ама не ги яли, обичали животните, ама ги подпалили, подпалили хижата, ама не издържали да изгорят живи и избягали навън, за да се довършат на хладно, Ламата хукнал в гори тилилейски, пък се присетил за Ботев, пък писал на майка си, през цялото време  държал децата гладни и накрая ги гръмнал и какво ли не и какво ли не.  Единственото логично действие на пишман Ламата е, че накрая е гръмнал себе си.

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 00:02 от silsto

# 58 308
Как четвърта жертва на Околчица??? Това е цял труп! Как си представяте да се скрие цял труп? Това да не е солидарната котка!

Що, оня килър с бинтованата глава как го скриха и си умря на спокойствие в болницата в Сърбия?

Единственото логично действие на пишман Ламата е, че накрая е гръмнал себе си.

И преди съм го казвала, и пак ще го кажа: добре че го е направил, преди да е осъзнал каква армия от зомбита може да си заформи! 🤦‍♀️ Жалко, че завлече и децата.

# 58 309
На Демерджиев остана ли някой да му вярва след като един психично болен прави цялото му министерство, воглаве с него, да изглеждат като треторазряден футболен отбор от девственици пуснати случайно в публичен дом?
Отдавна го казвам, но е стара адвокатска лисица и всичките му гръмки изказвания са печелене на време.
Харесва ли ни или не, последната дума има прокуратурата, те ще преценят кога да има брифинг. Аз лично се надявам да е по-скоро, че да спра с форума, ама отиват нещата към средата на септември да стане.
Може пък да ни изненадат и да го направят в следващите дни, та манипулацията на Демерджиев да излезе успешна, ама се съмнявам Grinning.
И не разбирам Черешка какво пък сме отговорни за това, няколко пъти се писа, че Демерджиев си е просто политически играч.
Черешката много се активизирахте Grinning Какво в крайна сметка разбрахме в края на месеца, че две експертизи "били завършени" тоест? Повече от половин година чакане, за да се разбере, че еди кои си експертизи били(някой от тях) завършени? Интересно какво ще каже Демерджиев, особено след постовете му за прокуратурата. Аз лично му имам стократно повече доверие, отколкото на горе-споменатите.
П.С. Голяма армия от зомбита се е заформила, ще дават децата на Лама и ще ги спират от училище, пазете се! Grinning Ване подкрепям теорийте ви, даже аз допускам и самоубийства(много малко вероятно), но с наклон и кутия на Пандора.

# 58 310
Като се отвори дума за Алекс - смятам,че той не в застрелян в кемпера- да видим права ли ще се окажа. Фенобарбитала при Калушев също е много важен фактор според мен, а също той беше на мястото до шофьорската седалка, нали така?
Ивка, въпреки че си ми слабост и се опитвам да те подкрепям, когато намеря причина - в случая смятам, че си в двойна заблуда. В единствената за сега снимка от кемпера от Бърд се виждат коленете на Сашко насред локва кръв и едната обувка на Калушев. По твоя вариант Сашко е убит другаде, пренесен и кръвта му е събрана в съдина и излята в кемпера на мястото, където го виждаме на снимката ли? Калушев лежи меду Сашко и Николай, до /срещу страничната (входна) врата на кемпера, далечко от шофьорската седалка. За фенобарбитала не мога копче да кажа, не знам и не го коментирам. Това е само един скромен хоризонтален теорий, ако бъде опроверган от големите разкрития след месец - приемам плювки и кълнежи всякакви.
Шоко, смешно ти е, но аз най-отговорно ще кажа това: Ако Лама беше жив и хипотетично човекоядец, и беше пуснал обява в търсене на доброволки да си платят да бъдат изядени и просветлени, щяха да откликнат доста. Както много назад писах - делото му е като на Пъзела, ще продължи доста след смъртта му. Брутално, бибрутално - това е мнението ми, сектантството е страшна сила стига да има подходящото "гориво" и кой да го налива.

# 58 311
  • Варна
Sunseto, кемпера е цяла кабина, няма отделно помещение за шофьора, така, че чия кръв се вижда на снимката ние не можем да кажем при положение, че е съобщено, че телата са в непосредствена близост едно до друго и ти сам/а го казваш. Колко да е далечко от шофьорската седалка - това е малко пространство, шофьорската седалка се обръща навътре, има много снимки в нета как изглежда примерно вътрешното пространство на този модел кемпер -наблъскано е всичко.

И само един да е убит вътре с този калибър пистолет сигурно ще е достатъчно да има локва с кръв навсякъде.
После - трябва да имам фантазия да видя това което казваш - кръв, колене и обувка. Не различавам такива детайли на снимката.
И какво излиза - на кемпера локви с кръв, на Петрохан - по почти безкръвен начин убити, само до единия се виждаше малко кръв на снега. Разбира се, намериха се обяснения и за това как е възможно - сигурно е….
Това за допълнителни трупове на Околчица не тръгна от кой да е, а от министъра. Министъра може да повдига такъв въпроси, а Анонимис не? На кого биха били тези трупове нямам идея, но нещо определено се намекна и то доста сериозно и не е форума първоизточника.
И понеже разбрахме, че има хора, които разбират от оръжия. Ако се стреля особено с такова оръжие/ и то три пъти/ в такова пространство, следва ли или не да се вдигне такъв огромен облак от количество барутни частици, че и Алекс задължително да има по себе си?
И как наистина свалиха кемпера същия ден, прогизнал с кръв и биологични следи / можете да си представите!/чистили ли са го, с найлони ли е покриван, кой седна да го извози при това положение?? Въпросната криминалистичната лаборатория, която евентуално е дошла на място с какво оборудване разполага за това кратко време да вземе всички необходими данни надлежно? От много места се “чу” и за служител, който е влязал първи и е стоял повече преди другите - бих казала дим без огън няма. И кои са поемните лица за Околчица?

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 08:10 от Ivka_smile

# 58 312
Ако Демерджиев беше излязал да каже, че засега се потвърждава тезата , че външна намеса не е открита щеше да е най-любимият и обективен черешов министър.
А, не, моля. Не ме бъркайте с Ягодка, мисловният ми процес е много по-различен.
Shockkk, аз така ги виждам нещата, човекът си стриймва дори, разхожда си се нагоре - надолу, кеф му в чужбина, кеф - тук Grinning.
А някои се чудеха как кемпера не е бил локализиран магически с едното включване на ИК в Старлинк и 2 съобщения ли беше?
Интересно ми е как Демерджиев ще оцени случващото се Sunglasses Grinning.

# 58 313
Черешката много се активизирахте Grinning Какво в крайна сметка разбрахме в края на месеца, че две експертизи "били завършени" тоест? Повече от половин година чакане, за да се разбере, че еди кои си експертизи били(някой от тях) завършени? Интересно какво ще каже Демерджиев, особено след постовете му за прокуратурата. Аз лично му имам стократно повече доверие, отколкото на горе-споменатите.
П.С. Голяма армия от зомбита се е заформила, ще дават децата на Лама и ще ги спират от училище, пазете се! Grinning Ване подкрепям теориите ви, даже аз допускам и самоубийства(много малко вероятно), но с наклон и кутия на Пандора.
Шокк, на макс. 5% допускам самоубийства, маскирани като убийства (просто като отмъщение заради изнудвачите). Но почти веднага ги отхвърлям, защото включват убиване на три животни и две деца. Считам и Ники за дете, макар че е пълнолетен. Млад живот с бъдеще погубен. Нито допускам четиримата възрастни да са толкова изперкали, нито толкова брутално безсърдечни. Онзи, който го е направил е човек без милост, без жал.. вероятно професионален убиец.

# 58 314
чудовище ми той не го ли оцени вече? Каза, че прокуратурата "минимум била неглижирала случая". Още повече, сега след готовите незнам си колко листа експертизи, важното е как са завършени нещата(за всяко едно съмнително нещо), тоест да не остават съмнения, а не просто "има ли външна намеса, няма ли".
Това за "психично болният редящ кабинета на Демерджиев" няма да го коментирам, тук скачахте за "сричащата лелка" била магистрат как еди кой си си бил позволявал да я наrича сричаща.. ама сега хвърляте кал по министъра. Нищо, това значи, че е на прав път и настъпва.

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 08:53 от Shockkk

# 58 315
Ивка, говориш за допълнителни трупове на Околчица. На килърите ли са тези предполагаеми и невидими трупове? Нали професионалните убийци са инсценирали самоубийства и убийства, защо ще оставят телата на своите хора там?

# 58 316
  • Варна
Не говоря аз за допълнителни трупове и никога не съм говорила , това са думи на Демерджиев. Нямам и най-малката престава защо го казва и какво има предвид. Да го пропусна покрай ушите си ли?
Не знам помните ли думите на двама от съседите на ИК единият точно живеещ срещу къщата им в Българи- не искаше да говори от страх и каза - Който приказва, заминава за “по-добрия свят”, един по един изчезват”.Другият също каза,че този, “който му е оправил  документите” също не е част от този свят вече -сега разбрал защо.

# 58 317
Питай Демерджиев. От него идва, сигурно знае, иначе ще е странно да говори такива неща

Ивка, говориш за допълнителни трупове на Околчица. На килърите ли са тези предполагаеми и невидими трупове? Нали професионалните убийци са инсценирали самоубийства и убийства, защо ще оставят телата на своите хора там?

Рано или късно някой ще излезе да каже, че се потвърждава тезата, не знам защо го обсъждаме изобщо. Въпросът е дали наистина ще успее да я потвърди с реални аргументи или ще мъцка и туинпиксва.
Ако Демерджиев беше излязал да каже, че засега се потвърждава тезата , че външна намеса не е открита щеше да е най-любимият и обективен черешов министър.

# 58 318
Питай Демерджиев. От него идва, сигурно знае, иначе ще е странно да говори такива неща

Рано или късно някой ще излезе да каже, че се потвърждава тезата, не знам защо го обсъждаме изобщо. Въпросът е дали наистина ще успее да я потвърди с реални аргументи или ще мъцка и туинпиксва.

Точно той не знам да е бил на Околчица когато са открили кемпера с телата в него.

# 58 319
  • Варна
Шок, ще им е доста трудно, понеже нали делото за политическите връзки и финансовите потоци е … отделено Close. Та много е трудно да кажеш А, а да не кажеш Б и ще останат големи дупки. Примерно- самоубили са се…. защото ….там е имало едни поръчки …. и едни париииии…..ама …. един е трябвало да даде….да донесе ….Но Калушев не е…. Видяли са се с един….  Ама не можем да ви кажем повече, чакаме тази експертиза!

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 10:23 от Ivka_smile

Общи условия

Активация на акаунт