.
Какво в крайна сметка разбрахме в края на месеца, че две експертизи "били завършени" тоест? Повече от половин година чакане, за да се разбере, че еди кои си експертизи били(някой от тях) завършени? Интересно какво ще каже Демерджиев, особено след постовете му за прокуратурата. Аз лично му имам стократно повече доверие, отколкото на горе-споменатите.
Ване подкрепям теорийте ви, даже аз допускам и самоубийства(много малко вероятно), но с наклон и кутия на Пандора.
.
.
Какво в крайна сметка разбрахме в края на месеца, че две експертизи "били завършени" тоест? Повече от половин година чакане, за да се разбере, че еди кои си експертизи били(някой от тях) завършени? Интересно какво ще каже Демерджиев, особено след постовете му за прокуратурата. Аз лично му имам стократно повече доверие, отколкото на горе-споменатите.
Ване подкрепям теориите ви, даже аз допускам и самоубийства(много малко вероятно), но с наклон и кутия на Пандора.
. Та много е трудно да кажеш А, а да не кажеш Б и ще останат големи дупки. Примерно- самоубили са се…. защото ….там е имало едни поръчки …. и едни париииии…..ама …. един е трябвало да даде….да донесе ….Но Калушев не е…. Видяли са се с един…. Ама не можем да ви кажем повече, чакаме тази експертиза! Препоръчани теми