Отговори
# 58 515
Според Григор Лилов този човек от Мексико е бил брат на Калушев, и е убит, доколкото си спомням писанията му за Петрохан. Дали е така и каква точно е връзката му с групата, никой засега не може да потвърди.

Брат? Майсторова знае ли? Thinking

Не, разбира се. Той е his brother from another mother. 😄

Защо изобщо се кривна в посока Борислав? Той няма нищо общо с Петрохан и Околчица.

Вижда се защо - за да се направи плавен преход към вестта, че е брат на Калушев. По подразбиране - убит. По подразбиране - от килърите.
Което ще ми е за урок да не отговарям повече на въпроси от определени потребители.

Откъде тръгнахме, докъде стигнахме?! 🤦‍♀️

А самият Григор Лилов помни ли да е казавал такова нещо?

И това ли?!
То изначало човек трябва да се замисли кой би казал, че някой си е убит, без да има никакви данни за това, ама...

# 58 516
Според Григор Лилов този човек от Мексико е бил брат на Калушев, и е убит, доколкото си спомням писанията му за Петрохан. Дали е така и каква точно е връзката му с групата, никой засега не може да потвърди.

Брат? Майсторова знае ли? Thinking

А самият Григор Лилов помни ли да е казавал такова нещо?

Важното е Иво К. да е знаел за брат си, че да не са станали някои грешки. Брат за брата.

Florecita, това е като “Честит звезден рожден ден, Деян!”

# 58 517

Ненормални хора. Чак не мога да проумея как им ги раждат главите подобни глупости. И после същите тези хора "разследват" случая. 🤦‍♀️
Ей ги, психо-профили на убийците ще правят!

Аз май ще си лягам, преди да са почнали и сексологична експертиза да им правят. 🤦‍♀️

# 58 518
  • my own world....
Шоки, зове те дълга! Ето виж колко експертизи ще правят хората. Ще има дискусии.

А на тези експерти експертиза кой ще направи...

# 58 519
  • Stockholm

Ненормални хора. Чак не мога да проумея как им ги раждат главите подобни глупости. И после същите тези хора "разследват" случая. 🤦‍♀️

Аз май ще си лягам, преди да са почнали и сексологична експертиза да им правят. 🤦‍♀️

Нее, това не е сериозно Joy Преди си мислех, че е огромен проблем абсолютно всеки да има възможност да се изказва в СМ, но сега е още по-сложно. Не само че всеки има възможност да се изказва в СМ, ами същите си формулират глупостите с помощта на ИИ и става истински мармалад.

# 58 520
Тези защо са решили, че случаят Петрохан е техен. То че техните любимци го сътвориха, сътвориха го. Но си присвояват монопол по разследването и решението му.
Ра защо си мисли, че някой прави експертизи в " нейна чест". За шефската чест е цялото разследване.
Обаче по нервите и гнева разбирам, че тя разбира, че свършва нейният жълт период.
Да излизат материалите и да спра, поне аз, да се зомбирам вече. Мен ме интересува фактологията и къде са били на 30 през нощта. И защо са финансирани, срещу какви услуги, и то така щедро. И други детайли, но цвиленето във ФБ няма да си причинявам. Преди малко попаднах в някаква група, ми то там страшно. Откъде толкова изперкал народ се насъбра, нямам обяснение.

# 58 521

Ненормални хора. Чак не мога да проумея как им ги раждат главите подобни глупости. И после същите тези хора "разследват" случая. 🤦♀

Аз май ще си лягам, преди да са почнали и сексологична експертиза да им правят. 🤦♀

Сексологичната и теологичната ги направи София в Дневен ред. Тя даже беше комлексна сексологично-теологична.

# 58 522
Да си припомним един брилянтен анализ, написан от д- р Йекер. Интересно ми е до каква степен ще съвпадне с експертното мнение! https://faktor.bg/psihiatarat-evelina-yeker-nad-tragediqta-petro … a-ivaylo-kalushev

# 58 523
Подписано лично от калушев- последният подпис е негов.

А този подпис говори много...Задраскана буквата и то на кръст...

В графологията и психологията на почерка, задраскването на собствения подпис се смята за много силен визуален маркер. Тъй като подписът символизира нашето „Его“ и начина, по който искаме да изглеждаме пред света, неговото зачеркване е несъзнателен акт на самокритика.
Повишена чувствителност и ранимост.
Преминаващата през подписа линия говори за свръхчувствителност към чуждото мнение и критика. Тези хора често приемат забележките твърде лично.
Задраскването понякога се появява или засилва в периоди на силен емоционален стрес, неврози или депресивни състояния.

Той сам не се е харесвал, но му е било важно другите да го харесват и да не го критикуват... Така като казва в писмото- Нищо от това, което ще чуеш ,не е истина дори частичка... Опитвал се е да се измъкне, искал е да е чист и неопетнен, въпреки че отлично е  знаел, какви ги е вършил и че всичко ще излезе на бял свят... Вътрешните му противоречия са видни само от един единствен подпис.
Кой ви го каза това, изкуствен интелект ли?
Интересен анализ, само че не се гледа през призмата на Ваджраяна и Кастанеда.
Зачеркването на подписа може да означава действително отказ от егото и негативните качества на личността, идеята далеч не е самокритика, а по-скоро трансформация на егото. Един от принципите на дон Мигел Руис гласи: "не приемай нищо лично", за каква свръхчувствителност говорите? Щото Калушев си задраскал подписа, нали...
Ваджраяна се стреми към осъзнатост и празнота (може да питате ИИ какви точно). От една чертичка, дадохте на Калушев качества, които едва ли е имал.
Ако и експертите от онези 157 страници са толкова строго рационални коне с капаци, спукана им е работата...
Правилният въпрос на Ралица може би не е "кой ги уби?", а "защо?".
Продължавам да съм убедена, че Деян може да нареди пъзела. Къде ли е? Дали знае seed phrase на крипто портфейла на Ивей или ИК? Тогава скоро няма да го видим...

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 06:36 от Elizabeth_

# 58 524
Добре де, последно да гледаме ли през Важдраяна и Кастанеда или не?
Когато ни изнася и  подкрепя доводите ни се позоваваме на тях.
Когато обаче не ни хареса и подкрепя версията, че самият са се изтепали, ааа-ууу, не е така!
Та решете все пак!

# 58 525
Питайте кака Ева Йекер, да ви обясни за нарцисизма и ролята на бащата по Кернберг, примерно. Гледайте интервюто на Калушев от "Духлата" и интервю с Доналд Тръмп. Единият е набеден нарцисист, другият е истински. Simple Smile
Добре. Изтрепали са се. Защо?

# 58 526
За да отидат заедно на по-добро място, където да са по-полезни, защото тук повече не може да се помогне. Те го казват сами, нееднократно. Аз пък не разбирам защо жълтите не го разбират. Може би само София, но не смее да пее в дисонанс с хоровото пеене.

# 58 527
  • Варна
И това по-добро място е единствено задгробния/ коригирам се-каквото демона предвид спрямо тяхната религия / живот, така ли ? Заедно, разбира се, кое е странно?
Дали ако бяха изчезнали без да има трупове тези записи щяха да се тълкуват в този контекст?
Почти няма несъгласен с това, че разиграното пред камерата е театър, кой излиза на снега да се обръща специално към камера да говори тези неща. Това са завоалирани послания според мен. Средните пръсти и онова, което някои чуват като “Мохамед”, други като “мед”. Кога си говорим така също кодово? Ако имаме гости вкъщи, ако сме сред други хора? Изглежда се обръщат към други хора. После - кой от ще иска роднините му да го гледат след смъртта в този вид -раздран, опърлен, без лице ? За това се иска специфична психика, за която нищо не сочи поне за сега.
Писмото с указанията за Свободата на Леон. Не знам откога се навъдиха толква експерти тук, сигурно повечето ползвате “восокофункциониращия ИИ”, та не е нужно да ви давам резултата който се получава за тези послания в светлината на учението, за разлика от изписаното тук, подкрепено с “бррр,настръхвам”, “ужасяващи фрази”.

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 07:35 от Ivka_smile

# 58 528
И това по-добро място е единствено задгробния живот, така ли ? Заедно, разбира се, кое е странно?
Дали ако бяха изчезнали без да има трупове тези записи щяха да се тълкуват в този контекст?
Не мисля, че "задгробен живот" е правилно понятие в случая. Според известното за Калушев, по-правилното би било "живот след Матрицата".Християните и др. религии вярват че има едно единствено място на преселение, а в будизма е съвсем различно. Там "заедно" не само не е гарантирано, а е много малко вероятно.
ПП Редактирах малко, за да е по-ясно.

# 58 529
Иска ми се Ралица да наеме чужд експерт, който да отключи телефона/електронната поща на Калушев. И представете си там - потвърждение за купени самолетни билети към "по-доброто място" за трима им за 01/02 примерно.
Пишман експертите и държавата ще ѝ платят за всичките простотии.

Общи условия

Активация на акаунт