Отговори
# 58 515
Според Григор Лилов този човек от Мексико е бил брат на Калушев, и е убит, доколкото си спомням писанията му за Петрохан. Дали е така и каква точно е връзката му с групата, никой засега не може да потвърди.

Брат? Майсторова знае ли? Thinking

Не, разбира се. Той е his brother from another mother. 😄

Защо изобщо се кривна в посока Борислав? Той няма нищо общо с Петрохан и Околчица.

Вижда се защо - за да се направи плавен преход към вестта, че е брат на Калушев. По подразбиране - убит. По подразбиране - от килърите.
Което ще ми е за урок да не отговарям повече на въпроси от определени потребители.

Откъде тръгнахме, докъде стигнахме?! 🤦‍♀️

А самият Григор Лилов помни ли да е казавал такова нещо?

И това ли?!
То изначало човек трябва да се замисли кой би казал, че някой си е убит, без да има никакви данни за това, ама...

# 58 516
Според Григор Лилов този човек от Мексико е бил брат на Калушев, и е убит, доколкото си спомням писанията му за Петрохан. Дали е така и каква точно е връзката му с групата, никой засега не може да потвърди.

Брат? Майсторова знае ли? Thinking

А самият Григор Лилов помни ли да е казавал такова нещо?

Важното е Иво К. да е знаел за брат си, че да не са станали някои грешки. Брат за брата.

Florecita, това е като “Честит звезден рожден ден, Деян!”

# 58 517

Ненормални хора. Чак не мога да проумея как им ги раждат главите подобни глупости. И после същите тези хора "разследват" случая. 🤦‍♀️
Ей ги, психо-профили на убийците ще правят!

Аз май ще си лягам, преди да са почнали и сексологична експертиза да им правят. 🤦‍♀️

# 58 518
  • my own world....
Шоки, зове те дълга! Ето виж колко експертизи ще правят хората. Ще има дискусии.

А на тези експерти експертиза кой ще направи...

# 58 519
  • Stockholm

Ненормални хора. Чак не мога да проумея как им ги раждат главите подобни глупости. И после същите тези хора "разследват" случая. 🤦‍♀️

Аз май ще си лягам, преди да са почнали и сексологична експертиза да им правят. 🤦‍♀️

Нее, това не е сериозно Joy Преди си мислех, че е огромен проблем абсолютно всеки да има възможност да се изказва в СМ, но сега е още по-сложно. Не само че всеки има възможност да се изказва в СМ, ами същите си формулират глупостите с помощта на ИИ и става истински мармалад.

# 58 520
Тези защо са решили, че случаят Петрохан е техен. То че техните любимци го сътвориха, сътвориха го. Но си присвояват монопол по разследването и решението му.
Ра защо си мисли, че някой прави експертизи в " нейна чест". За шефската чест е цялото разследване.
Обаче по нервите и гнева разбирам, че тя разбира, че свършва нейният жълт период.
Да излизат материалите и да спра, поне аз, да се зомбирам вече. Мен ме интересува фактологията и къде са били на 30 през нощта. И защо са финансирани, срещу какви услуги, и то така щедро. И други детайли, но цвиленето във ФБ няма да си причинявам. Преди малко попаднах в някаква група, ми то там страшно. Откъде толкова изперкал народ се насъбра, нямам обяснение.

# 58 521

Ненормални хора. Чак не мога да проумея как им ги раждат главите подобни глупости. И после същите тези хора "разследват" случая. 🤦♀

Аз май ще си лягам, преди да са почнали и сексологична експертиза да им правят. 🤦♀

Сексологичната и теологичната ги направи София в Дневен ред. Тя даже беше комлексна сексологично-теологична.

Общи условия

Активация на акаунт