Отговори
# 59 025
Панталонът на Ивей към колко часа се вижда, че е скъсан?

# 59 026
# 59 027
Скрит текст:
Локацията на телефона на Калушев ня 1.02. към 19:50 когато е изпратил SMS-а до майка си е в района  Гинци-Петрохан-Бързия.
Това го знаем от..?
Чух го с ушите си в емисия на ТВ..търся го пак да обърна внимание кой докладваше...

Ако го намериш, ще е интересна нова информация. Мисля, че досега не се е коментирало от никой, точките, от които са били изпратени съобщенията.
Локацията на телефона на Калушев ня 1.02. към 19:50 когато е изпратил SMS-а до майка си е в района  Гинци-Петрохан-Бързия.
Това го знаем от..?
Чух го с ушите си в емисия на ТВ..търся го пак да обърна внимание кой докладваше...

В края на статията: https://bntnews.bg/news/kamerite-na-api-zasekli-kempera-na-ivail … -1377854news.html

# 59 028
  • София
Ето и в ефир https://www.facebook.com/reel/1157920956883879?locale=bg_BG казват и за издирвани 4 автомобила.

# 59 029
Сега защитниците са се хванали за едно изказване по бнт1, че според техни източници смс на калушев е изпратен от района Петрохан-бързия. Това разбивало на Пух и прах разследващите. Според камерите е бил на околчица около 12:30-13:00, нещо такова беше, ако греша ме поправете и се извинявам. Та, много източници, ще видим какво ще излезе от разпечатките на телефоните

# 59 030
Панталонът на Ивей към колко часа се вижда, че е скъсан?
Това нали не беше Ивей, а килърът от пожара. После му обуха подпалените гащи на Ивей.

# 59 031
Ivka, не виждам от коя дата е твоята статия, но другите майче са от 6ти февруари.
Тоест, не е баш нова информация.

Ellgry, да, мисля че на единия брифинг бяха казали, че квмперът не е мърдан от Околчица след 13:00 на 01.02.

# 59 032
  • у дома...
Аха, значи Ангелите и Съпротивата след осем месеца откриват топлата вода и колелото. И се захващат. Как пък точно днес, след обещанието на Демерджиев, че другата седмица ще е денят Х...

Някой от тях не пита ли що изведнъж секнаха видеата на Йончев от хижата?

# 59 033
  • Варна
Към Рокет. О, да,това е старо ,от 06.02 като информация. Отдавна го знам, но понеже никъде другаде не съм го срещала към информация не съм го слагала тук да чета после поредните подигравки.

# 59 034
  • София
Аха, значи Ангелите и Съпротивата след осем месеца откриват топлата вода и колелото. И се захващат. Как пък точно днес, след обещанието на Демерджиев, че другата седмица ще е денят Х...

Не е от днес. Преди 2 дни се питаше.
За локацията на кемпера, за локацията на телефона на Калушев, за  локацията на самия Калушев.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 22:47 от valya61

# 59 035
Отговорила съм на въпроса защо никой от тъй нареклите се ангели и съпротива  не питал защо секнали видеата на Йончев от хижата.

# 59 036
  • София
Подчертала съм "точно днес" в поста на Просто майка.. Ако Ви е проблем ще редактирам.

# 59 037
Подчертала съм "точно днес" в поста на Просто майка.. Ако Ви е проблем ще редактирам.

Да, ще съм благодарна да редактираш и да цитираш направо нейния въпрос, щом на нея отговаряш. Моят коментар е излишно цитиран в случая.

# 59 038
  • София
Редактирах.

# 59 039
  • у дома...

Не е от днес. Преди 2 дни се питаше.
За локацията на кемпера, за локацията на телефона на Калушев, за  локацията на самия Калушев.
Е, добре, не е днес. Отпреди два дни е. Та сега ли се сетиха, а не преди осем месеца??? Когато наближи срокът за изявление от прокуратурата с резултатите от експертизите?

Общи условия

Активация на акаунт