Отговори
# 59 250
На мен ми става и все по-интересно, какво са мислили да развиват Калушев и група, насочвайки се все към големи имоти?
В единият случай огромен псрцел с две полупостроени къщи в село Брезе и понеже той не е бил за продан, са взели хижата.

Будистки манастир. Седалище на сектата. Все тая. Иначе 80% от тия неща са фантазии

# 59 251
Знаем, че ужким в Мексико също е имала нещо като център за деца, не знам дали не беше и ужким детска психоложка.

Никакъв шанс да е работила като психоложка в Мексико.
А детският център е бил тип гаражно забавление за деца. Ей такова място в един супер: (снимката е от нета, не ми се търси в момента нейният "детско-психологогически" 🤣 център).

Скрит текст:
Много ясно, че Ралица не е никаква психоложка и никога не е имала истински  детски център.
По-скоро визирах как тотално мога да си представя как Калушев си е фантазирал, че ще надъха Ралица да организира детски събития в новопридобития имот, на които той да се явява като Бате Енчо и да им прави конкурси кой е по-по-тулку.

# 59 252
Нотамама😂
  Грандомански идеи, но никой не казва как е щял да  ги финансира благородния лама. Не че е голяма философия да си наемеш помещение за магазин, но така и доходите от продажбата ще трябва да се осветлят, ама мечти да има...

# 59 253
  • Stockholm
На мен ми става и все по-интересно, какво са мислили да развиват Калушев и група, насочвайки се все към големи имоти?
В единият случай огромен псрцел с две полупостроени къщи в село Брезе и понеже той не е бил за продан, са взели хижата.
За къщата на Ралица и друго се сетих. Тя описва, че щяла да го развива като терапевтичен център. Знаем, че ужким в Мексико също е имала нещо като център за деца, не знам дали не беше и ужким детска психоложка.
Та имам съмнения, че през Ралица, Калушев е замислял да прави кастинг за нови тулкувци. Да и' разкаже колко невероятна психоложка е и как трябва да задвижи арт терапия за деца в техния имот. Тя да го покани да прави презентации за пещери и курсове по катерене. И хоп - константен поток от нови прерожденци на хоризонта!

Точно така е. Понеже е започнал да бие на очи като 50 годишен самотник, който се обгражда с млади момчета, му е била нужна жена, която да внесе някаква нормалност в цялата картинка. Но се е колебаел,  виждайки, че Ра не е стабилна, пък и мъжът и не снася пари. И смятам, че майка му няма да и преотстъпи хижата, защото самият  "Лама" не го е направил.

# 59 254
Между другото в последния си пост, Ралица казва, че Иво и е предложил за купи имота за нея.
Аз лично нямам съмнение, че дори в историята да има истина, този имот по документи, никога е нямало да бъде на Ралица. Щял е да бъде или на Калушев или на НПОто или под някаква форма свързан с групата, но не и на Ралица.
Чак такъв светец, няма нужда да го изкарва.
Малко в стил "Вземи тези десетки хиляди, сложи си една сглобяема къщичка и бъде щастлива с мечтата си".

Милата тя, все е чака някой да даде нещо я чрез завещание, я чрез дарения, я да и подарят.

# 59 255
Така калушев е "подарил" Тойотата за рождения ден на НЗ. На името на асоциацията, пък уж подарък! Та и имота в Брезе!

# 59 256
  • при Arctic Monkeys
Агонизиращи вопли из фейсбук. Сега пък свързват случката с някакъв автосервиз във Враца, чиито собственик се самоубил. Много ще боли другата седмица.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2026, 20:37 от karmacoma

# 59 257
Агонизиращи вопли из фейсбук. Сега пък свързват случката с някакъв автосервиз във Враца, чиито собственик се самоубил. Много ще боли сругата седмица.

Не мисля, че ще ги заболи даже малко.
Каквото и да кажат, както и да го кажат, каквито и доказателства да изкарат, "Съпротивата" под никаква форма няма да го приемат.
Аз очаквам да агресират.

Това в случай, че се потвърди убийство/самоубийство. Винаги има, макар и минимално-миниатюрен шанс, за 6 убийства.

# 59 258
Скрит текст:
Агонизиращи вопли из фейсбук. Сега пък свързват случката с някакъв автосервиз във Враца, чиито собственик се самоубил. Много ще боли сругата седмица.

Не мисля, че ще ги заболи даже малко.
Каквото и да кажат, както и да го кажат, каквито и доказателства да изкарат, "Съпротивата" под никаква форма няма да го приемат.
Аз очаквам да агресират.

Това в случай, че се потвърди убийство/самоубийство. Винаги има, макар и минимално-миниатюрен шанс, за 6 убийства.

Нулев шанс! Ако имаше такова нещо, вече щеше да има арести, задължително!

# 59 259
Сега сигурно се подготвят да залеят и медиите с деструктивни изявления. Дано МВР не се замотае с мерките преди от сектата да нанесат големи щети и да последват още разширени самоубийства.

# 59 260
Ето това е въпрос. Искат да сме уважителни, да сме внимателни с майките... До този момент няма как това да се случи. Резултатите трябва да бъдат казани високо, ясно и колкото по-малко скрият, толкова по-добре. Ако не го направят, всичката тази истерия ще продължи. Това не ни е необходимо. И е редно да бъдат проверени какво се случва сега в тази група и какви ги вършат?
Ако не сме прави и резултатът от разследването е друг, отново голяма грешка. Трябваше до този момент да са съобщили, че има нова посока на разследването.
Ще приема каквото кажат, но след това ще следя интервютата на Росен Йорданов. Никак не го виждам да си мълчи за някои работи.

# 59 261
ЕФЕКТЪТ НА ПЕПЕРУДАТА на РА скоро ще стане вместо ефект- Дефект.
Макар че си върши добре работата и манипулациите. Пенсиите са получени и са изпратени дотациите на измислената фондация.
Още малко остава и уж ще оборва по точковата система.Ангели, съпротива са на ниския старт.
Мисля си, че  Демерджиев не иска да се политизира, а точно това прави.
Умишлено, заради електората от "жълтите сърца" протака. Не умни и красиви ще са на мушката, а "вестоносецът".

# 59 262
Жълтата дали ще иска външно разследване? Нали била разговаряла с няколко (не една!) възможни опции за разследване. Не каза избрала ли е някоя, не е ли, договорили ли са се, ако да - за какви пари? Човекът взе парите, каза чакай малко...

# 59 263
  • Stockholm
Затишие пред буря усещам. За Демерджиев  е по-добре да не прави брифинг, защото каквито и факти да изложат, ще има негативна реакция и ситуацията може да се влоши. Да представят резултатите в писмен вид публично и да не се занимават повече с дискусии. Не могат да убедят филмираните и не могат да надприказват Chat gpt.

# 59 264
Интересно ми е как ще протече външното разследване, за което събират пари Ралица и Майсторова, след като обявят крайните резултати.
Ще е несериозно да няма такова, при все, че доста хора във фейсбук се напъваха да даряват.

Общи условия

Активация на акаунт