Отговори
# 59 340
Florecita, от казаното по този повод аз бях останала с впечатление, че колата идва до хижата да взема и оставя някого. Помислих че е фирмена кола с шофьор.
Май за някой политик ставаше дума, дето е идвал за духовни напътствия...

# 59 341
Florecita, от казаното по този повод аз бях останала с впечатление, че колата идва до хижата да взема и оставя някого. Помислих че е фирмена кола с шофьор.

Нееее, аз помня друго. Един от тях ходел ежедневно с кафявото си Ауди до София. Не претендирам за точност на изказването, но такъв беше смисълът или поне аз това помня. Дали пък кметът не го каза? Не помня вече.

Кметът го каза и мисля, че говорейки за Ивей.

# 59 342

Нееее, аз помня друго. Един от тях ходел ежедневно с кафявото си Ауди до София. Не претендирам за точност на изказването, но такъв беше смисълът или поне аз това помня. Дали пък кметът не го каза? Не помня вече.
И кметът спомена за кафяв ван и някой от другите свидетели, но каза също, че стои паркиран до заведението на разклона, защото не можело да се качва до хижата по черния път.

Общи условия

Активация на акаунт