Отговори
# 59 325
Florecita, от казаното по този повод аз бях останала с впечатление, че колата идва до хижата да взема и оставя някого. Помислих че е фирмена кола с шофьор.

Нееее, аз помня друго. Един от тях ходел ежедневно с кафявото си Ауди до София. Не претендирам за точност на изказването, но такъв беше смисълът или поне аз това помня. Дали пък кметът не го каза? Не помня вече.
И кметът спомена за кафяв ван и някой от другите свидетели, но каза също, че стои паркиран до заведението на разклона, защото не можело да се качва до хижата по черния път.

# 59 326
  • в пералнята
В показанията на Деян имаше кафяв ван, който стои долу в селото, защото пътят не е проходим.

# 59 327
На мен наистина ми е интересно, защо никой от близките не се опитва да обясни присъствието на децата в групата на Калушев и тяхното отглеждане там?

# 59 328
На мен наистина ми е интересно, защо никой от близките не се опитва да обясни присъствието на децата в групата на Калушев и тяхното отглеждане там?
Само София имаше смелостта да коментира и да си каже, че са там, защото родителите и групата вярват, че са прерожденци. РА е изкуфяла, ама все пак има някакво чувство за социална приемливост и се съобразява, че ние с квадратните глави няма да разберем избора и' да си зареже детето, защото е тулку.

# 59 329
Гледам един документален филм за 9.11. Пейнтболът са ползвали за тренировки на реални ситуации напателите. Мисълта ми е, че пейнтболът им може да не е само фенси забавление.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 10:38 от Spensa

# 59 330
Чудя се, ако Дечо е бил толкова много зле с очите, как е работил на компютър счетоводството и как правил чаши, пък не било възможно да се самоубие с пистолет. То във всичко има много противоречия. Между другото тези чаши не трябва ли да отидат при родителите му, защо РА задържа всичко

# 59 331
Florecita, от казаното по този повод аз бях останала с впечатление, че колата идва до хижата да взема и оставя някого. Помислих че е фирмена кола с шофьор.

Нееее, аз помня друго. Един от тях ходел ежедневно с кафявото си Ауди до София. Не претендирам за точност на изказването, но такъв беше смисълът или поне аз това помня. Дали пък кметът не го каза? Не помня вече.

Кметът го каза и мисля, че говорейки за Ивей.

И аз така мисля.

Чудя се, ако Дечо е бил толкова много зле с очите, как е работил на компютър счетоводството и как правил чаши, пък не било възможно да се самоубие с пистолет. То във всичко има много противоречия. Между другото тези чаши не трябва ли да отидат при родителите му, защо РА задържа всичко

Защото е нагла и мисли, че й се полага.

# 59 332
Като човек, който има висок диоптър + астигматизъм, ще кажа, че влошеното зрение засяга сериозно само някои дейности.
Шофирането може да е една от тях.
Но не е задължително да имаш проблем с работа на компютър, четене или стреляне на близко разстояние.
Все пак няма информация Дечо да е бил с някакъв процент слепота. Възможно проблемът да е бил друг.

ПС: Мисля, че светлите очи, както при Дечо, са по-предразположени към някои чувствителности и състояния. Мъжът ми е синеок и дори зимата ходи със слънчеви очила в ежедневието си, защото иначе го дразнят очите.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 10:48 от Rocket

# 59 333
Кога ще е брифинга някой знае ли?

# 59 334
  • my own world....
Кога ще е брифинга някой знае ли?
Дори Демерджиев не знае още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт