Отговори
# 59 445
Много е удобно, когато фактите от експертизите не ни харесват, изведнъж записите да станат "манипулирани". По тази логика можем да обявим всяко разследване в държавата за фалшиво, за да си вярваме в митични килъри. Сериозното разследване приключи и не са информирали за сензационни обрати по официалната версия.
Кои точно "факти от експертизите" имате предвид?
Ако предоставят 3 часа записи от 6 камери и само 2 минути са замъглени (в същото време записите от останалите по същото време са кристално чисти), ще си помисля, че са манипулирани, да. А Вие какво ще си помислите?
Ако за седем месеца имаше възможност за задаване на въпроси към разследващите, щях да питам тях, а не Вас - но засега това е положението.

# 59 446
  • при Arctic Monkeys
Шестимата пазители на хижата. Няма данни да са пазили нещо друго. Хайде да казват, каквото ще казват, че стана голяма гротеска цялата история.

# 59 447
  • my own world....
Единствено жълтите насочват към активното участие на групата на Шаро в някакви действия, свързани с чули нещо, видели нещо, направили нещо на някого.
В този манастир е имало посетители - научихме за приношенията им. Както и за писането на проекти (дори на наредби и части от закони - по разказите на Сандов).
Когато са открити мъже с купчина оръжия - нормално е да се помисли за паравоенни...а след това анализа на списъка с оръжия и самият им живот да покаже, че реално са си въобразявали нещо си и няма паравоенщина.
А думите "няма данни за външна намеса" са стандартна терминология. И това ако не се разбира от нЕкои - няма как да им се помогне...
Интересно тези пазители на магията с каква точно магия са се занимавали?
Ката, според теб в Космос дали се занимават с естествена магия? Има ли преподаватели там?
Ако  частта на хижата, която не е била опожарена не е била обитавана, значи пожарът е бил, за да се унищожат техните следи от обитание. Нещо като " след нас и потоп". Но все си мисля, че са палили точно определени неща, които не са искали да бъдат намерени.
Айде да вадят брифинга, а след това да се заемат и с булитата сред жълтите, а междувременно и с Космос.

# 59 448
Мярнах приятелката на Калушев във фейсбук, онази, дето живописно описа какво са правили заедно, Поли, във фб, продължава да иска близки на ИК да се свържат с нея, твърди, че не го открила преди години във фб защото не му знаела фамилията...

# 59 449
  • my own world....
Мярнах приятелката на Калушев във фейсбук, онази, дето живописно описа какво са правили заедно, Поли, във фб, продължава да иска близки на ИК да се свържат с нея, твърди, че не го открила преди години във фб защото не му знаела фамилията...
То хората ги е страх от нея... Кой знае за кого още ще каже, че имала връзка или пък дете от него... Нормално е да не се свързваш с откровено недобре психически човек... (Съвсем сериозно го мисля това)

# 59 450
А думите "няма данни за външна намеса" са стандартна терминология. И това ако не се разбира от нЕкои - няма как да им се помогне...
Затова ли заедно с първите новини, в самото начало, търсиха усилено Калушев, заподозрян в убийство? Значи първите сведения не са били "няма външна намеса", а "търсим убиец".
Цитат
Ката, според теб в Космос дали се занимават с естествена магия?
Питате мен, дали съществува "естествена магия"? Може би и "изкуствена"? Съжалявам, питайте Вашите приятели, те сигурно са информирани.

# 59 451
Ъъ, тя си е легнала с него без да му знае фамилията? Колко точно добре го познава тогава, за да може да се изказва за него?
Дано да дадат някаква информация тази седмица, че да се приключи. Защото колкото повече продължава да се популяризира трагедията, повече хора ще започнат да идентифицират преживяванията си с нея. В Щатите вече една жена е убила сина си, подражавайки на Кланси. Това е психично отклонение, разбира се, но все пак се надявам да не видим и ние масово следване на Калушевите глупости.

# 59 452
  • у дома...
Ъъ, тя си е легнала с него без да му знае фамилията? Колко точно добре го познава тогава, за да може да се изказва за него?
Дано да дадат някаква информация тази седмица, че да се приключи. Защото колкото повече продължава да се популяризира трагедията, повече хора ще започнат да идентифицират преживяванията си с нея. В Щатите вече една жена е убила сина си, подражавайки на Кланси. Това е психично отклонение, разбира се, но все пак се надявам да не видим и ние масово следване на Калушевите глупости.
Тя твърди, че е имала продължителна интимна връзка с него, без да му знае фамилията. И защото не му знае фамилията, не го е потърсила 30 години. Но като се е разшумяло за случая, се е сетила... Това ако някой го приема за нормално...

# 59 453
Може би Поли не лъже и наистина е имала връзка с Иво Калушев, само че информацията за личността му е остаряла. Човек се променя с времето, особено за 30 години. Все едно мене да ме описва някой бивш, който не съм виждала оттогава.

# 59 454
Стана и тя фейсбук звезда покрай него...

# 59 455
Не е ли била тийн тогава? Каква фамилия да му търси и защо да го търси изобщо, след като е приключило всичко?

# 59 456
Тя си го пише, че се виждали на няколко месеца веднъж и били зверски независими един от друг.  Съжалява, че е изгубила такъв ценен приятел, когото не потърсила, когато си била в България, защото не знаела, че може никога повече да го види, иначе щяла да го потърси или да вземе фамилията от родителите му. Първоначално, когато се включи, тя казваше, че са били постоянно заедно и имали връзка. Та се чудя как може да има толкова наивни хора да вярват на тази жена. Ами просто е, ако искаш да видиш или чуем някого намираш начин. Абсолютно съм сигурна, че дори не се е сетила за него през годините. Дори не съм убедена, че са имали сексуална връзка. Целият този напън да се докаже, че е хетеросексуален, за да се отхвърли педофилия. Ми лудост е. Всеки здравомислещ човек знае, че сексуалната ориентация няма общо с наклонностите към деца от същия пол. Как пък Майсторова изобщо бе я спомена тази. Но пък големи приятелства сега със София, Ралица и половината група защитници. Изкуствено ми е

# 59 457
Тогавашните му познати пишат съвсем други неща за него, вкл. за момчетата. Не е било тайна, даже оставам с впечатлението, че в онези години ик не се е стеснявал особено.

# 59 458
Не е ли била тийн тогава? Каква фамилия да му търси и защо да го търси изобщо, след като е приключило всичко?
Ами не тийн, баш студентка си е била. И пастрока му Майсторов тогава ѝ е бил преподавател в художественото.

# 59 459
Аз пък и вярвам ....без това да означава абсолютно нищо.30 години са минали...WTF

Общи условия

Активация на акаунт