Отговори
# 59 475
Аз пък не знам може ли да се вярва изобщо, ако Д. обещава от името на прокуратурата? Нали прокуратурата трябва да излезе с изявлението?

# 59 476
И трите жертви от Петрохан - Ивей, Дечо и Пламен са били добре образовани. Кой от тях 'по-по-най' не е особено удачно да се определя, не е и нужно да се сравняват по 'висота' на постижения и дипломи. Всеки е бил добър в различна област, към която е имал влечение.

Въпросът е, че умишлено се прикриват или с половин уста се изпускат протоколно за всички 'нормалности', дипломи, постижения или умения на жертвите, за да ги омаскарят и очернят максимално, да ги заклеймят като престъпници, сектанти и педофили, нищо че няма нито едно категорично доказателство за тези твърдения вече над половин година.
Дори обратното - нямат закононарушения предишни, няма образувани наказателни производства срещу тях, въпреки многобройните сигнали и проверки, няма открито наличие на съдържание на упойващи вещества в тях (освен фенобарбитала в Калушев, за който удобно млъкнаха в какви дози е, и какво се случва в детайли с експертизата по въпроса), няма семенни течности, които много настойчиво държаха да включат съвсем целенасочено в експертизите и т.н. Но пък има един тон художествени съчинения по картинки, сайтове, книги и слухове (които сами създават за отклонение на вниманието).

Няма да са нито първите, нито последните убити хора със знания, умения, или дипломи.
Скандален е обаче начинът, по който се дехуманизират и сатанизират жертвите от магистрати, политици, журналисти и кой ли не, чрез внушения и масивна дезинформация. Безобразно е как преди да са доказали с експертизи, факти и доказателства каквото и да е, не спират да пропагандират публично асоциацията на случаят  с педофилия, семенни течности, трафик на някакви вещества, дрогирали са се, сектанти, паравоенни и други всевъзможни компрометиращи неща, без да носят правна отговорност за това. И дори когато не успяха да докажат внушенията, продължават да ги дъвчат, сякаш са ги доказали, макар да е тъкмо обратното.

Тоест дори експертизите да опровергаят внушенията им, те не спират да манипулират аудиторията с тях. Което е просто скандално и нарушаващо всякаква норма и етика. Вижда се, че лъжат, но продължават да лъжат, за да превърнат лъжата в твърдение, без дори да могат да го докажат. И дори не се опитват да разследват обективно от самото начало, до края.

Вероятността да предоставят някаква истина при подобни мащабни машинации и мощната политическа 'употреба' на случаят, рязко клони към 0. Ако ще и 1000 страници локуми да разтегнат в експертизите си, ако там липсват категорични и неопровержими доказателства и факти за нещо потвърждаващо единствената им версия, то те са безсмислени.

# 59 477
Изглежда че най-образованият от групата е бил Ивайло Иванов - Ивей.

Дори е бил почетен на сайта на института за международна търговия към Университета на Берн-Швейцария:

Скрит текст:

5 май 2026 г.
В памет на Ивайло "Иво" Иванов, скъп член на общността на WTI

С дълбока скръб World Trade Institute си спомня за своя възпитаник Ивайло "Иво" Иванов, ценен член на общността MILE 7 (Магистър по международно право и икономика, седми випуск), чийто живот и дух оставиха трайна следа у всички, които го познаваха. Неговата кончина е тежка загуба за приятелите, колегите и по-широката общност на WTI, които ще пазят спомена за него с благодарност и възхищение.

Послание от MILE 7 за Ивайло Иванов

"Никога не е лесно да се сбогуваш с обичан приятел и колега, още повече с човек, притежавал човешките качества на Иво. Той беше доверен и вдъхновяващ приятел, всеотдаен професионалист, човек, който обичаше природата и я защитаваше. Иво беше част от MILE 7. Той остави прекрасни спомени в Берн - както в учебната зала, така и по време на планинските преходи, със своето спокойно и добро излъчване, нарушавано единствено от топлия му смях.

Той беше сърдечен, слънчев и енергичен човек, винаги готов да помогне и щедър към околните. Присъствието му носеше светлина и усмивки на хората около него. Иво беше отличен юрист, който през последните години посвети усилията си на опазването на природата в България - кауза, която отразяваше неговите дълбоки ценности, отдаденост и стремеж да допринася за положителна промяна.

В интервю за своята работа и за това, което го мотивира лично, той казва: "Природата ще остане тук - с човечеството или без него. Трябва да се стремим да оставяме възможно най-малък отпечатък... А ние сме тук, за да защитаваме нейното богато биоразнообразие."

От всички твои приятели в WTI - почивай в мир сред небесните гори, другарю по оръжие."

Послание от основателя на WTI, проф. Томас Котие

"Загубата на Ивайло Иванов изпълва всички ни с дълбока тъга. Един млад живот приключи твърде рано. Той беше уважаван и отдаден студент от MILE 7. Оттогава нататък последователно работеше за утвърждаването на върховенството на закона като успешен юрист в различните области на професионалната си дейност.

Гордеехме се с него и той ще липсва на общността на WTI. Ще пазим топлия спомен за него с благодарност. WTI изразява искрените си съболезнования на неговото семейство и на близките му приятели по целия свят."

https://www.wti.org/events-news/blog/1289/in-loving-memory-of-iv … he-wti-community/

споделям, дори за мен той е най-мистичната фигура от този кръг
освен ерудит и стратег е и алфа лидер... много ми е странно съчетанието/съдружието, не знам и аз как да го нарека, но в този съюз с духовния лидер - mchod-yon / чой-йон) си изпълва изцяло ролята на - светския покровител.

смяташ ли, че има значение към разделяне на групата на две части на 1-ви ?

възможно ли е да е помогнал в някаква ситуация на НЗ спрямо коментираната снимка от тук

имам съмнения, които изложих за прекачването на Ники в кемпера и ми се струва, че нещо не е наред в часовия диапазон до късния следобед Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 16:37 от anzhy

# 59 478
anzhy, линкът в скрития текст при мен не се отваря. Моля те, цитирай въпросния коментар, за да се вижда снимката или пък на лични ми я прати, ако предпочиташ.

# 59 479
Някои са имали дипломи, някои са нямали...и те така...
По принцип нито интелекта нито дипломата е застраховка срещу отключване на някакво психическо заболяване.
Макар, че високия интелект и харизма на главния герой, които му се приписват аз не мога да ги усетя (записките са си бая просташки).

# 59 480

1) И трите жертви от Петрохан - Ивей, Дечо и Пламен са били добре образовани.

2) Всеки е бил добър в различна област, към която е имал влечение.

3) Въпросът е, че умишлено се прикриват или с половин уста се изпускат протоколно за всички 'нормалности', дипломи, постижения или умения на жертвите, за да ги омаскарят и очернят максимално, да ги заклеймят като престъпници, сектанти и педофили, нищо че няма нито едно категорично доказателство за тези твърдения вече над половин година.

1) Това го знаем откъде???

2) А това го знаем откъде???

3) Точно както няма абсолютно никакво доказателство, че Калушев е завършил Харвард, Ралица СУ, а Николай има средно образование.

# 59 481
По принцип нито интелекта нито дипломата е застраховка срещу отключване на някакво психическо заболяване.
Макар, че високия интелект и харизма на главния герой, които му се приписват аз не мога да ги усетя (записките са си бая просташки).

Така е, не ги изключват, нито са застраховка. Само ще отбележа, че когато човек с интелект се изказва вулгарно, това показва отношението му към адресата в комуникацията (писмена или устна). Хора с нисък капацитет може да нямат богат избор на изразните си средства, но щом човек, превеждал духовна литература, избира да се изразява вулгарно в своите инструкции и послания, това е абсолютно съзнателно.

# 59 482
Най- абсурдното е, че уменията и знанията, които са имали хижарите или някои от тях, се хиперболизират за сметка на знанията и дипломите на експертите, работили месеци и изготвили експертизите!

# 59 483
НЗ какво образование е имал? За АМ разбрахме, че още е бил на диктовки, по данни на Ра, но знае ли се нещо за Н.?

# 59 484
НЗ какво образование е имал? За АМ разбрахме, че още е бил на диктовки, по данни на Ра, но знае ли се нещо за Н.?
Май и основно е нямал. В Тенерифе РА спомена за някакво частно училище, после го дарява на калушев и до там с образованието!

# 59 485

Така е, не ги изключват, нито са застраховка. Само ще отбележа, че когато човек с интелект се изказва вулгарно, това показва отношението му към адресата в комуникацията (писмена или устна). Хора с нисък капацитет може да нямат богат избор на изразните си средства, но щом човек, превеждал духовна литература, избира да се изразява вулгарно в своите инструкции и послания, това е абсолютно съзнателно.
Какво ни говори това за участниците в темата? Нищо хубаво...

А защо да не се регистрират нови хора специално за темата!? Да не би да е запазена територия само за "ветерани" във форума!?По- специални права ли имате от новите!?
Ами много е странно, да не кажа друго... Новите попълнения обикновено имат много хляб да изядат, докато почнат да получават лайкове... А тук - като на партийно събрание, ако ме разбирате какво искам да кажа.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 17:05 от katta

# 59 486

Какво ни говори това за участниците в темата? Нищо хубаво...

А защо да не се регистрират нови хора специално за темата!? Да не би да е запазена територия само за "ветерани" във форума!?По- специални права ли имате от новите!?
Ами много е странно, да не кажа друго... Новите попълнения обикновено имат много хляб да изядат, докато почнат да получават лайкове... А тук - като на партийно събрание, ако ме разбирате какво искам да кажа.

Аз не разбирам. Не съм регистрирана за темата, но почти нямам участия преди. Тук ми стана интересно и пиша. Кое е нередното? И аз лайквам, и мен ме лайкват. Не мисля, че звуча като трол, но... знам ли в кой списък съм.

# 59 487
Разследването не е представило резултати от белодробните проби и кръвния анализ за въглероден оксид на жертвите от Петрохан, доколкото помня.
Странно как за тази и други ключови експертизи се мълчи и дума не обелват, но пък се изтъкват с 200 страници съчинения на тема 'религия, психология и секс' за отклоняване на вниманието от въпроси, които могат да объркат 'версията'.

# 59 488
И трите жертви от Петрохан - Ивей, Дечо и Пламен са били добре образовани. Кой от тях 'по-по-най' не е особено удачно да се определя, не е и нужно да се сравняват по 'висота' на постижения и дипломи. Всеки е бил добър в различна област, към която е имал влечение.

Въпросът е, че умишлено се прикриват или с половин уста се изпускат протоколно за всички 'нормалности', дипломи, постижения или умения на жертвите, за да ги омаскарят и очернят максимално, да ги заклеймят като престъпници, сектанти и педофили, нищо че няма нито едно категорично доказателство за тези твърдения вече над половин година.
Дори обратното - нямат закононарушения предишни, няма образувани наказателни производства срещу тях, въпреки многобройните сигнали и проверки, няма открито наличие на съдържание на упойващи вещества в тях (освен фенобарбитала в Калушев, за който удобно млъкнаха в какви дози е, и какво се случва в детайли с експертизата по въпроса), няма семенни течности, които много настойчиво държаха да включат съвсем целенасочено в експертизите и т.н. Но пък има един тон художествени съчинения по картинки, сайтове, книги и слухове (които сами създават за отклонение на вниманието).

Няма да са нито първите, нито последните убити хора със знания, умения, или дипломи.
Скандален е обаче начинът, по който се дехуманизират и сатанизират жертвите от магистрати, политици, журналисти и кой ли не, чрез внушения и масивна дезинформация. Безобразно е как преди да са доказали с експертизи, факти и доказателства каквото и да е, не спират да пропагандират публично асоциацията на случаят  с педофилия, семенни течности, трафик на някакви вещества, дрогирали са се, сектанти, паравоенни и други всевъзможни компрометиращи неща, без да носят правна отговорност за това. И дори когато не успяха да докажат внушенията, продължават да ги дъвчат, сякаш са ги доказали, макар да е тъкмо обратното.

Тоест дори експертизите да опровергаят внушенията им, те не спират да манипулират аудиторията с тях. Което е просто скандално и нарушаващо всякаква норма и етика. Вижда се, че лъжат, но продължават да лъжат, за да превърнат лъжата в твърдение, без дори да могат да го докажат. И дори не се опитват да разследват обективно от самото начало, до края.

Вероятността да предоставят някаква истина при подобни мащабни машинации и мощната политическа 'употреба' на случаят, рязко клони към 0. Ако ще и 1000 страници локуми да разтегнат в експертизите си, ако там липсват категорични и неопровержими доказателства и факти за нещо потвърждаващо единствената им версия, то те са безсмислени.

Дипломи... за повечето няма. Постижения регистрирани официално... също. Хора с дипломи и постижения могат да бъдат педофили, престъпници и убийци. Те тези пак нямат много, но по принцип. Последният абзац е "квото и да кажат няма да повярвам", което също е ясно.

Та не знам що се хаби дори да пишеш, честно Blush

# 59 489
  • София
anonymiss, скоро се бях сетила за тубата с бензин  /ли беше или друго/, дали не е оставена отворена да прикрие други миризми вътре в кемпера...

Общи условия

Активация на акаунт