Отговори
# 59 505
Тука не ти е бащиния. Като искаш да ти е спокойно, беж обратно към тролската ферма, откъдето се появи във форума новорегистриран.

Виждам, че енергията ви е в повече. По-добре я насочете обратно към дебатите за Петрохан, там очевидно ви е силата. Нов или стар в платформата на бг мама, това не променя фактите, които обсъждаме.
Бащиния не е на никого тук, т.е. разбирате ли какво си позволявате?

Надявам се, че следите темата....

Моля да не те докладва никой. Много искам да ми обясниш. Аз следя темата.

Има проблем, че някой е отскоро? То случаят е от скоро. Нима трябва да съм кърмила преди 25 години във форума, за да имам мнение? Или ако съм го правила, съм по-надеждна като мнение? Пусто и не кърмих, безнадеждна работа.

# 59 506
На Сивия плъх, ако има начин и по десет лайка ще слагам, защото е "висока топка"! На Нотамама също!  Да не изреждам всички... Вие за лайкове ли сте тук и то да броите хорските!? Завиждайте тогава, има защо!
Аха, особено висока топка беше, когато започна да обижда дамите, които си слагат ботокс и ботоксни череши му лайкваха поста. Пълен цирк.

Защо лъжете?? Нямам нищо против ботокса (когато е с мярка и вкус), помогнал е на милиони хора (не само жени) да се чувстват по-добре в кожата си. Единствено казах, че не бива да се слага в мозъка Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 18:44 от Сивия Плъх

# 59 507
  • София
Тука не ти е бащиния. Като искаш да ти е спокойно, беж обратно към тролската ферма, откъдето се появи във форума новорегистриран.

Виждам, че енергията ви е в повече. По-добре я насочете обратно към дебатите за Петрохан, там очевидно ви е силата. Нов или стар в платформата на бг мама, това не променя фактите, които обсъждаме.

Има проблем, че някой е отскоро? То случаят е от скоро. Нима трябва да съм кърмила преди 25 години във форума, за да имам мнение? Или ако съм го правила, съм по-надеждна като мнение? Пусто и не кърмих, безнадеждна работа.

Спомням си, че писах една късна вечер /нормално е, че се изтриха постовете на всички тогава/ за мнението ми за тона, който преобладава в темата и кой го ползва.

# 59 508
  • my own world....
Ягода, за пенкилер ли се имате? Само който пишел по всякакви теми от Ергена до бродиране на гоблен ли може да пише в темата?
И а малко да мислите, преди да пишете...
Омръзна ми от глупави и по-глупави доводи
И да, докато имахте комадна "тихо" в темата беше доста по-интелигентно - факт. Влизате да се разправяте като чобани...

# 59 509
Има неща, които е нелепо да се натоварват с очаквания. Приятели извън хижата? Няма. Ни един на никой. Тук няма отбори, версии. Има факти. Няма нито един човек, който да е декларирал, че в последните 12 до 6 месеца ги е срещал и чувал, камо ли да са си споделяли като приятели. Нито един в нито една медия. Такива познати отпреди 30 или 10 не ги броя. Реално политиците са последните им другари.

Това са фактите. Не е манипулация, не е измислица. Нито един човек не каза "пихме кафе миналия месец". Притесняват се? От какво? На мен ако ми убият приятелите, няма да мълча като мушната гайда. Хем съм тулуп.

# 59 510
Това с последния теч поне би могло да обясни пожара - унищожаване на ДНК?

# 59 511
В поредната боза на РА- продължава да обвинява, вместо да обмисли собствената си огромна вина за смъртта на детето ѝ! И за смъртта на Алекс също има вина и тя, и СА, и родителите на момчето!

# 59 512
Защо обаче ягодите се пънат толкова, не знам. Или са имали и те нещо с ламата, или са искали да имат.
Отново умопомрачителна логика! Според мен пък Флоресита е била накрая на опашката от жени, която се точела зад Калушев и не я е огряло, затова сега се пъне толкова да го очерня! За отмъщение! Grinning

# 59 513
Моля, престанете с личните обиди към  потребителите. Агресивно е и не е редно да се практикува тук.

# 59 514
  • при Arctic Monkeys
Някои са имали дипломи, някои са нямали...и те така...
По принцип нито интелекта нито дипломата е застраховка срещу отключване на някакво психическо заболяване.
Макар, че високия интелект и харизма на главния герой, които му се приписват аз не мога да ги усетя (записките са си бая просташки).
О, погледнете видеата с него. Мънка, мърмори и блуждае като надрусан. Това ако ми е мъж, ще го налагам с точилката по три пъти на ден. Шегувам се.

# 59 515
  • European Union
В темата мирише на БАНани. Не се подвеждайте по евтини провокации. За хиляда страници не сте ли разбрали, че някои потребители не стават за четене. Последните страници са като състезание по излагане.

# 59 516

Спомням си, че писах една късна вечер /нормално е, че се изтриха постовете на всички тогава/ за мнението ми за тона, който преобладава в темата и кой го ползва.

Ох, хванах те. Много исках да видя кой докладва и защо.

Една късна вечер пишеш "ох, че лош тон усещам, моля да се изтрие всичко 2 часа назад". И хоп, изтриха го.

Моля някой да го запази това да се посмеем другия път. Модераторът, днес ми е тъжно, към 21 ще те помоля около 2 часа и половина да ги махнеш, щото тонът ми е кофти, нали разбираш...

Излагате се ужасно. И модераторът също, ако така действа.

# 59 517
Ягода, за пенкилер ли се имате? Само който пишел по всякакви теми от Ергена до бродиране на гоблен ли може да пише в темата?
И а малко да мислите, преди да пишете...
Омръзна ми от глупави и по-глупави доводи
И да, докато имахте комадна "тихо" в темата беше доста по-интелигентно - факт. Влизате да се разправяте като чобани...
Чобанския тон го използвате от вашата групичка, госпожа. Всички се надяваме на по-интелигентен тон, но на вас никак не ви се получава. Като се говори във вашата реторика, много-много не ви харесва, а?
(И отново троловете говорят за команди.)

Една късна вечер пишеш "ох, че лош тон усещам, моля да се изтрие всичко 2 часа назад". И хоп, изтриха го.

Моля някой да го запази това да се посмеем другия път. Модераторът, днес ми е тъжно, към 21 ще те помоля около 2 часа и половина да ги махнеш, щото тонът ми е кофти, нали разбираш...

Излагате се ужасно. И модераторът също, ако така действа.
Радвам се, че си признавате за тона си. А относно кой докладва - Флоресита и Магента многократно са писали: "Докладвам!"

# 59 518
Аз пък не разбирам тези прекрасни хора с какво точно са попречили на държавата, че да ги избие разделени на две групи. Каква е причината точно?
Седят си в къщичката, тъкат на стана, въртят грънци, лепкат си стикерчета,  пекат си курабийки и хлебче и изведнъж- бам!
Коя е тази държава, която унищожава цвета на нацията си?
Ама една- едничка причина искам. И ако е " видели са нещо" нека да ми отговорят кое е туй нещо.
Понеже сте юрист, предполагам, имате данни за трафика на наркотици в България. Разкажете ни тук, интересно ни е. И трите имена и адреса може да си напишете, интересно ни е. И за трафика на оръжия, и за културните ценности. Интересно ни е.

# 59 519
  • София

Спомням си, че писах една късна вечер /нормално е, че се изтриха постовете на всички тогава/ за мнението ми за тона, който преобладава в темата и кой го ползва.[/spoiler]

Моля някой да го запази това да се посмеем другия път. Модераторът, днес ми е тъжно, към 21 ще те помоля около 2 часа и половина да ги махнеш, щото тонът ми е кости, нали разбираш...

Излагане се ужасно. И модераторът също, ако така действа.

Сигурно ме предизвикваш, но все пак ще го напиша: Това, което си написала, е най-голямата лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт