Отговори
# 59 565
  • София
На брифинг не се надявайте скоро, след това разкритие ще се покрият пак за още поне месец да пренаредят форсмажор досега сглобената версия.

Не наричайте "разкрития" халюцинациите си, моля.

# 59 566
  • my own world....
Най-ценните мнения в темата са на Sunseto3!
Ако има гласуване - това е моят фаворит!
JoyJoyJoy

Флип, постът е ироничен Nerd

# 59 567
Скрит текст:
Нов анализ от Съпротивата разкрива, че на записите от идването си Деян се вижда бит, с насинено око и с превързана дясна ръка. Аз добавям и че е с една цяла вежда, но това няма отношение към същината на случая и може би затова не е маркирано.
Установен е и 4 -ти труп отвън на ъгъла пред прозорчето на мазето, откъдето мислехме, че започва огънят с дима. Сещате се, там на екраните ни вляво, срещу паркираното снегоходче. И Деян, и по-късно двамата маскирани от ГДНП неясно защо подминават трупа като малка гара. Мисля си - хайде, за Деян може да е бил неблизък и непознат, но спецчастите как така не проявяват интерес?
На брифинг не се надявайте скоро, след това разкритие ще се покрият пак за още поне месец да пренаредят форсмажор досега сглобената версия.
За нас остава да си изчакаме чакалото и евентуално по някой глок и валериана дотогава. Disappointed
Тези 'конспиративни' измишльотини според мен, по-скоро ги сътворяват и бълват защитници на 'официалната версия', за да компрометират умишлено всички, които се съмняват в обективността на разследването.
Точно те най-много висят в тези групи както се вижда, и следят, а вероятно и публикуват подобни съчинения.

# 59 568
Скрит текст:
Нов анализ от Съпротивата разкрива, че на записите от идването си Деян се вижда бит, с насинено око и с превързана дясна ръка. Аз добавям и че е с една цяла вежда, но това няма отношение към същината на случая и може би затова не е маркирано.
Установен е и 4 -ти труп отвън на ъгъла пред прозорчето на мазето, откъдето мислехме, че започва огънят с дима. Сещате се, там на екраните ни вляво, срещу паркираното снегоходче. И Деян, и по-късно двамата маскирани от ГДНП неясно защо подминават трупа като малка гара. Мисля си - хайде, за Деян може да е бил неблизък и непознат, но спецчастите как така не проявяват интерес?
За нас остава да си изчакаме чакалото и евентуално по някой глок и валериана дотогава. Disappointed
Тези 'конспиративни' измишльотини според мен, по-скоро ги сътворяват и бълват защитници на 'официалната версия', за да компрометират умишлено всички, които се съмняват в обективността на разследването.
Точно те най-много висят в тези групи както се вижда, и следят, а вероятно и публикуват подобни съчинения.
Ама разбира се 🤣 Всичко, което не ни е удобно, е манипулация снесена от Путин/Пеевски/платени тролове=подръжници на официалната версия.
Шизо любовницата Поли също е AI робот, сглобен от нас.

# 59 569
"Ама че си глупава - Съпротивата е Черешова!"
                                           Рьоне Артоа 

# 59 570
Само да добавя и това към общата купчина факти (може вече да е коментирано):

През 2001/2002 дядото на Деян наскоро е починал, а той е бил много близък с него. Родителите му се развеждат. Деян има сериозни проблеми с общуването и социализацията. Понякога скитори по гори и паланки просто безцелно. Чувства се зарязан и "прецакан". Държи се хашлашки. В интернет пише като геменче на "шльокавица". Записва се на курс по катерене и оцеляване при Калушев. Веднага си стават "близки". Още в началото на 2002 Деян се премества да живее при Калушев. По това време Деян е на 16 години а Калушев на 27!

Е, виждате ли тук "pattern" или не? Аз определено виждам!

Определено има pattern. Деян - на 16; Валери - 15/16. И двамата се отделят като станат вероятно неинтересни. Не им се стои повече край ламата. После започват по-малките,  8-10. Успехът е пълен с Ники - той не пожелава докрай да поеме друг път. Явно се усъвършенства системата.

# 59 571

През 2001/2002 дядото на Деян наскоро е починал, а той е бил много близък с него. Родителите му се развеждат. Деян има сериозни проблеми с общуването и социализацията. Понякога скитори по гори и паланки просто безцелно. Чувства се зарязан и "прецакан". Държи се хашлашки. В интернет пише като геменче на "шльокавица". Записва се на курс по катерене и оцеляване при Калушев. Веднага си стават "близки". Още в началото на 2002 Деян се премества да живее при Калушев. По това време Деян е на 16 години а Калушев на 27!

Определено има pattern. Деян - на 16; Валери - 15/16. И двамата се отделят като станат вероятно неинтересни. Не им се стои повече край ламата. После започват по-малките,  8-10. Успехът е пълен с Ники - той не пожелава докрай да поеме друг път. Явно се усъвършенства системата.
Не знаем със сигурност дали не пожелава, или не бива допуснато да се откъсне, за да не се повтори ситуацията със сигналите, като минат години и психиката му обработи какво му се е случвало. Може това да е част от драмата вътре в групата

# 59 572

Не знаем със сигурност дали не пожелава, или не бива допуснато да се откъсне, за да не се повтори ситуацията със сигналите, като минат години и психиката му обработи какво му се е случвало. Може това да е част от драмата вътре в групата

Възможно и така да е, но пак говори за силата на въздействието върху психиката му. Баща му/или пастрокът, не помня/ е говорил с него, имал е възможност и най-вероятно би получил подкрепа, ако се е колебаел нещо. Аз предполагам, че "обработката" на мислене и емоции в ключовите години между 12-15 е била много по-успешна.

ПП: Калушев е бил сигурен в него, Ники се е движел сам; срещал се с баща си, с момичето, носил му багаж накрая.

# 59 573
Скупщина означава събор, събрание. В Сърбия - Парламент. В българският едик навлиза през епохата на Възраждането.

Благодаря! 🤗🌷

Иначе:

Цитат
Общата култура е съвкупност от базови и разнообразни знания в различни области като история, география, литература, изкуство, наука и съвременни събития.

Плъхчо, защо използваш думата "купчина"? Напомня ми за концлагер. Да не си бил в Аушвиц?

А сега сериозно: не знаех тези подробности за Деян. Това, което знам е, че е живял в Африка с родителите (или поне с баща си). В кой момент се е върнал и защо, не знам. Къде е живял? По кои гори и паланки се е скитал и как е намерил Калушев? Ягодка бяха писали, че зад всичко стои ДС и бащата на Деян познавал бащата на Калушев... той пък от своя страна познавал лейтенант Грюбер с малкия танк... и така нататък, докато напъхат Деян при ламата. Ти сега пишеш, че Деян сам се записал за някакъв курс при Калушев. Нещо не мога да се съсредоточа днес. 🤔

# 59 574
Вече има трилър, написан по случая...
https://eurotvshop.bg/produkt/kvadraten-vazel-karel-voden/

# 59 575
  • у дома...
Айдееее, изпревариха Ралица.

# 59 576

Може да й е псевдонима.
Ето къде изчезна Йончев. Редактирал е.

# 59 577
Е Ралица сигурно ще напише вдъхновяваща книга за житието и битието на хижата.
Нищо, че тя не е била част от него.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 16:08 от Rocket

# 59 578
Хората за 7 месеца роман написали, а ние още очакваме да разберем ясен ли е най-накрая механизмът за получаване на уврежданията. Завиден професионализъм и прозрачност, която никой не видя.

# 59 579
Може да й е псевдонима.
Ето къде изчезна Йончев. Редактирал е.
Има и друг True-Crime трилър от някой си Нолан Уестгроув, ама други книги писани от такъв човек няма, така че това може да е AI-генериран псевдоним, а може и цялата книга да е писана от AI ползвайки медийните публикации, пък защо не и коментарите в този форум...

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 16:35 от Уилоу

Общи условия

Активация на акаунт