Отговори
# 59 640
  • София
Черешки, май стигате до версия, че Калушев не е убил нито Ники, нито Сашко.
Да не си в детската градина на 5 ?! 😐

Не мога да намеря поста на Явор Дачков ...

Никакво значение няма на 5, на 25, на 55 и тн.
Кой е физическият убиец?

# 59 641
Едно е сигурно - не е имало по-очаквана пресконференция от тази. Няма как да е брифинг. Ще бъде силно разочароващо.

Опетниха името на Ботев, революционер със социални идеи, чието име се ползва от човек с психични отклонения, стремящ се към точно обратното -  затворено общество с култ към самопровъзласил се гуру, към него. Отвратително.

Румен Леонидов застана зад жълтата идея с доста арогантно изказване за "глупците", демонстрирайки псевдоелитарността си и разграничавайки се от "квадратноглавите". Не ми се иска тази негова "прочувствена" реч на погребението да бъде забравена.

Не мога да си обясня как все пак не малко на брой интелигентни хора, политици, общественици са били набъркани с този мрънкащ индивид. Въпреки обясненнията на уважавания от мен Тодор Тодоров за това.

Всъщност мога да си обясня. Причината е една. Винаги е била една. Пари. Много пари. Сметкаджийство.

Ами, наистина живеем в кочина, но предизвикана от подобни индивиди и толерантността към тях. Гневна съм.

# 59 642
  • София
Скрит текст:
Ако приемем, че в кемпера Ники е убил Алекс, после се е самоубил с рикошет (стреляйки например срещу ИК), това по-малко виновен и отговорен ли прави Калушев за всичко?

Или за Ягодки е важно просто да не е натиснал той спусъка?
А това, че е докарал еднин младеж и едно дете до пълна лудост няма значение?

Дори в кемпера да се е случило нещо такова, пак се оказва, че външна намеса няма. И тогава, онези 157 страници експертиза, които толкова ви побъркват, имат огромно значение. Те баш ще покажат каква е била динамиката в групата, че да завършват по този начин.

Ама да, накрая е важно Калушев да не е виновен и да не е убил някой. Другото значение няма.

Rocket, досега се кълняхте в официалната версия. Това ми е въпросът.

# 59 643
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако приемем, че в кемпера Ники е убил Алекс, после се е самоубил с рикошет (стреляйки например срещу ИК), това по-малко виновен и отговорен ли прави Калушев за всичко?

Или за Ягодки е важно просто да не е натиснал той спусъка?
А това, че е докарал еднин младеж и едно дете до пълна лудост няма значение?

Дори в кемпера да се е случило нещо такова, пак се оказва, че външна намеса няма. И тогава, онези 157 страници експертиза, които толкова ви побъркват, имат огромно значение. Те баш ще покажат каква е била динамиката в групата, че да завършват по този начин.

Ама да, накрая е важно Калушев да не е виновен и да не е убил някой. Другото значение няма.

Rocket, досега се кълняхте в официалната версия. Това ми е въпросът.

Да, аз все още смятам, че Калушев е убил децата.
Това значи, че не мога да обсъждам други версии или варианти ли?

Аз и друг път съм го казвала.
Дори утре да кажат, че има 6 убийства с външна намеса, ще го приема.
Но това пак не оневинява Калушев и останалите 3ма възрастни мъже от групата.

# 59 644
Дори да се окаже ,че Сашо(знам ,че е невъзможно)  е гръмнал всички аз пак ще обвинявам Калушев и възрастните хора около тях .За какво изобщо говорите ...тези деца са били изолирани от семейство и близки ,въвеждани в религиозни тъпотии от малки.

# 59 645
Калушев и група опетниха името на Ботев.
Досега споменаването на Околчица беше основно свързано с битката и гибелта на един национален герой.
От тук нататък името ще се свързва с лудостта на един човек, занимавал се с неясно какво и отглеждал чужди деца, неясно защо.

# 59 646
  • my own world....
Не бе на вл йончев вярваме, щото той е неолиберастки активист
Аз може и да не недолюбвам Дачков, ма ми е все тая кой пръв ще се добере до информацията от прокуратурата. Само дето може да са го подвели или той самия да греши относно броя самоубийства. А Александър е застрелян - от ламата.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 10:51 от Lady_A

# 59 647
  • при Arctic Monkeys
Дачков е коригирал поста си. Аз мисля, че момчетата не са знаели какво им готви чичо им.

# 59 648
Дачков е коригирал поста си.

Може ли да кажете къде е този пост, че аз още не съм го чела. 😆

# 59 649
То беше ясно, че се е изразил неточно. Може ли поста с корекцията? От снощи се чудех как е възможно НЗ да се самоубие в челото.
Пък и на брифинга за Околчица бяха категорични, че са 2 убийства и едно самоубийство.

# 59 650

За жълтите е много по-зле, ако 15 годишно дете е било докарано до самоубийство.

# 59 651
  • my own world....
Ми ето...2 са убийствата. Плюс подтикване към самоубийство на 3ма.
3 страници безсмислици значи Simple Smile

# 59 652
  • при Arctic Monkeys
Децата според мен не са и подозирали какво ще им причини психопатът. Горките момчета, милия Сашо. Ужасно е.

# 59 653
  • София
Дачков е коригирал поста си. Аз мисля, че момчетата не са знаели какво им готви чичо им.

Аз мисля, че поне Ники е знаел, а може би и двамата. Но не знам дали изобщо има как да се докаже подобно нещо (кой е знаел и от колко време), освен ако няма писмени следи от типа на прощални слова, дневници или нещо от сорта. А мисля, че ако имаше, щеше да изтече досега. В разговори може да са подготвяни месеци и години за екзита, няма кой да ти каже.

# 59 654
Затова е важна 157 страницовата експертиза.
Вероятно изяснява йерархията и философията на култа.
Дано не са знаели, някак не искам да са приели смърт чрез разстрел съзнателно

Общи условия

Активация на акаунт