Отговори
# 59 685
  • София
Е, хайде, дайте ги тези постове на Дачков за Безуханова и коригирания, че нещо започвам да се съмнявам, той Дачков сутринта го мернах в тв-то рано, та дали е имал време да коригира?

# 59 686
Аз му гледах публикациите и не видях такъв пост. Може пък и да го е изтрил на трезва глава.

# 59 687
  • при Arctic Monkeys
Тя се беше заровила по случая и беше говорила и с познати на ЯМ и на РА. И беше научила разни истории. Като например лечението с медитации на Ям след катастрофа и как обяснявал защо не се подобрява - не медитирал усилено...
Това ми прилича на сериала Небе по хбо, който скоро гледах-гуруто на една секта настояваше момче на диализа да се лекува само чрез неговата висша енергия и то умря. Гуруто го обвини че е умрял, защото не вярвал достатъчно.
Едни и същи психопатии, нищо ново под слънцето.

# 59 688
  • София
Аз му гледах публикациите и не видях такъв пост. Може пък и да го е изтрил на трезва глава.

Инфото тук е за корекция, не знам, не знам .... Дали целта на поста не беше манипулация?

# 59 689
  • при Arctic Monkeys
Каква манипулация и параноя пак ви гони. Влезте във фб и го вижте. Хайде, да я изкарват тая информация, че някои изперкаха генерално.

# 59 690
Каква манипулация и параноя пак ви гони. Влезте във фб и го вижте. Хайде, да я изкарват тая информация, че някои изперкаха генерално.
Моля да споделиш публикацията, защото аз не я открих. Пък и Дачков има няколко профила, не съм проверявала всички.

# 59 691
  • при Arctic Monkeys

# 59 692
Ако Николай е знаел, не си представям защо важната Ралица, с която е бил тооолкова близък, не е била уведомена.
Защото му е била точно никаква. Колкото и да се пъне сега, че е била много важна за Калушев или за Николай. Тя е била просто донор за един сбъркан.
Соня Колтуклиева спомена в едно от предаванията си, че НЗ  е използвал за "майка" си нарицателно, което не е твърде приятно! От деликатност не каза какво е, но може и да разберем скоро!
Колтуклиева и деликатност?! Grinning
Не знам как може някои да приемат и Дачков за журналист. "Журналистът", известен с това, че нощем на някоя и друга бутилка пише постове, които на сутринта трие или коригира, както явно е станало и сега.

# 59 693
  • София
Та внимавайте с Дачков....

# 59 694
  • при Arctic Monkeys
Внимавайте с ламите. Ако вместо да отидете на лекар, ви предложат да ви баят, не се съгласявайте.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 15:49 от karmacoma

# 59 695
Не е ли Бузов или Владимир Йончев, не ми го хвалете.

# 59 696
  • София

Моля да внимавате с квалификациите, не се толерират!!!

# 59 697
  • Варна
Ами дайте линк да го видим тоз пост, де. Ама не снимка на текста на някой,който преразказва или цитира думите на Дачков. Аз не го намирам, затова моля дайте го.

# 59 698
Така ли стана - като ви искат линкове и източници, казвате "търсете си сами", сега - "ама дайте линк".
Нещо пак не е наред с мерките и теглилките.

# 59 699
Евтина провокация.

Общи условия

Активация на акаунт