Отговори
# 59 760
След 1000-1500 страници, в които не съм била активна, изводът ми си остава същият - от темата са "изгонени" много повече трезвомислещи, отколкото "критичномислещи".

# 59 761
Възможно ли е тези с дефицит на И да не постват разговорите си с ИИ, от когото явно имат нужда, за да анализират и синтезират информация?
Всички можем да си губим времето с AI... поне да преразказват и вкарват собствени разсъждения Simple Smile))

# 59 762
Спрете се малко! Тук заприлича на детска градина. Колко са ти лайковете? И това в няколко поста. Това ли е критерий за позициите по този случай? Писна ми някой да ми обяснява, че съм в матрицата, че не разбирам, че не мога да мисля.  Спрете с това. Остана седмица и ще научим каквото трябва. Ако не е на брифинга/пресконференцията, ще очаквам  експертите да допълнят картинката.

# 59 763
Освен Катта да предложи премахването на лайковете в пози толкова възмутителен за нея и за изкуствения ѝ интелект форум БГ Мамма. Щом предизвикват такова огромно напрежение и агресия у потребителите, по-добре да ги няма, вместо всеки ден едно и също тръшкане на тема кой колко лайка имал, защо така, как може и т.н.

# 59 764
След 1000-1500 страници, в които не съм била активна, изводът ми си остава същият - от темата са "изгонени" много повече трезвомислещи, отколкото "критичномислещи".

'Трезвомислещите' би трябвало да гледат на нещата реалистично, без илюзии, емоции или предразсъдъци. Последните три неща засега крепят официалната версия и всички нейни защитници се оповават на измислици, емоции и предразсъдъци, защото все още нищо не е доказано, изказано официално или потвърдено.
Та не знам каква точно е идеята ви зад  разделението, което се опитахте да внушите и наложите за хората в темата, но нещо не ви се получи успешно.

# 59 765
  • София
Я ми кажете, как ръководството на Космос е записало Алекс Макулев като техен ученик без родителите му да са стъпвали в училището. Такова нещо съществува само в Космичното кеймбриджско естественопсихотерапевтично училище-чудо.
В училище се подава заявление от родител или законен настойник на детето, така става приема на ученик във всяко училище. Това заявление явно не е подавано, оказа се, че и подписан договор на родителите с частното училище няма. Какви ги е вършило ръководството на Космос и защо?

# 59 766
'Трезвомислещите' би трябвало да гледат на нещата реалистично, без илюзии, емоции или предразсъдъци. Последните три неща засега крепят официалната версия и всички нейни защитници се оповават на измислици, емоции и предразсъдъци, защото все още нищо не е доказано, изказано официално или потвърдено.
Та не знам каква точно е идеята ви зад  разделението, което се опитахте да внушите и наложите за хората в темата, но нещо не ви се получи успешно.

А твоята хипотеза каква беше? Аааа... нямаше такава! Simple Smile
"Не знам как е, ама не е така, пък!"

# 59 767
Росен Йорданов при Соня Колтуклиева. Малко старо, но много информативно интервю! https://www.youtube.com/watch?v=noAZhZlAI1I

# 59 768
Не ми е нужна хипотеза, за да разгранича внушение от факт, истина от лъжа, доказателство от спекулация.
Вие като си измисляте хипотеза, да не би тя да се превръща в истина, само защото сами сте си повярвали в нея?

# 59 769
  • при Arctic Monkeys
Аз вчера попитах, но никой не обърна внимание-Макулев е заявил за интервю, че ламата е правил събеседвания с деца и си е избирал. Така бил избрал малкия Сашо. От къде и как е имал контакт с множество деца, та да избира? Много, много интересен момент.

# 59 770
  • София
Аз вчера попитах, но никой не обърна внимание-Макулев е заявил за интервю, че ламата е правил събеседвания с деца и си е избирал. Така бил избрал малкия Сашо. От къде и как е имал контакт с множество деца, та да избира? Много, много интересен момент.
Правили са събития на школа Роук за деца за алтернативни частни училища, а след това събеседване с родителите, в което ИК и  Ивей са предлагали безплатно рейнджърско и пещерняческо обучение на избраното дете, като на родителите се е казвало, че те ще взимат и връщат детето да дома им. Има постове във фейсбук за тези практики
ЯМ е поредният шаран, клъвнал на въдицата, че детето му е избрано и че е чест да се обучава лично при Калушев.
Ламата си е правел кастинги за деца-жертви на извратените му нужди. Накрая е опрял до Макулев, защото няма много родители, които да действат малоумно и да си дават децата.

# 59 771
Единият канал е бил през училището - дали космическото, дали другото. Сигурно помните един пост на потребител във ФБ за това как са опитали да вербуват племеника му и как са реагирали родителите на детето - там ставаше дума за контакт чрез училището. Разликата е, че ИК в описания случай не е случил на родители, иначе училището е съдействало, колкото е зависело от него.

Писали сме заедно.
На страницата на Роук още трябва да стои обявята за набиране на украинчета, на които Калушев да "помага".
И т.н.

# 59 772
Не ми е нужна хипотеза, за да разгранича внушение от факт, истина от лъжа, доказателство от спекулация.
Вие като си измисляте хипотеза, да не би тя да се превръща в истина, само защото сами сте си повярвали в нея?

Честно ли? Не може да бъде!
Точно ти писа за Аугустата в нощта на Петрохан,ти даде линк, че кемпера е забелязан във Враца на друга дата, а в линка нямаше такова инфо, ти писа за невзети проби при аутопсията, ане отговори откъде имаш протоколите от СМЕ. Да изреждам ли още твои неистини? Или ще тичаш да докладваш и да ми изтрият поста?

# 59 773
Ламата си е правел кастинги за деца-жертви на извратените му нужди. Накрая е опрял до Макулев, защото няма много родители, които да действат малоумно и да си дават децата.
Той него си го е заплюл още с раждането. София нали разказа как многозначително ѝ е съобщил, че Макулев се е сдобил със син. Един вид ѝ е намекнал за тулку. А реално, ясно е какво му се е въртяло в главата на изрода. Да му се доповръща на човек...

# 59 774

Така де...  "Не знам как е, ама не е така,... пък!"

А моите хипотези и спекулации се основават на известните до момента факти.
И не се "абстрахирам" от фактите, както една от ваш'те преди ден-два се беше изказала.

Общи условия

Активация на акаунт