Отговори
# 59 865
Леснодостъпно с атв или високопроходим джип. Анонимис, недей бе.
Пропуснахте туристите и хората, които обикалят пеша там, дори в най-големия сняг през зимата. Явно, че не е много затънтено.

Пък Деян не се качил, щото трудно.
Спри с нелепостите. Такива хижи навремето са изграждани по маршрути, пътеки, заслони именно с цел в гори телилейски да спреш, починеш, спиш и ядеш. Не да живееш и не да свъртяваш малки деца в тях. Щото местата са трудни.

# 59 866
Леснодостъпно с атв или високопроходим джип. Анонимис, недей бе.
Пропуснахте туристите и хората, които обикалят пеша там, дори в най-големия сняг през зимата. Явно, че не е много затънтено.
Да, ама Деян не се качи вечерта на 1- ви, защото нямало как в този сняг! И ванът на хижарите седял паркиран долу на разклона, поради същата причина! Толкова за лесния достъп!

# 59 867
  • my own world....
А според ЯМ хижата е била недостъпна за ДМ.
Иначе при голямо желание всичко се достъпва.

# 59 868
Както се видя от публично предоставените записи на камерите и интензивното движение в деня на първите убийства до разклона на хижата, дори и зимата не е никак трудно явно да се стигне до там, независимо дали пеша, с АТВ-та или джипове.
Тия приказки как била скрита от света хижата, и никой не подозирал за нейното съществуване не вървят.

Това бяха твърденията на Емил Дечев, когато намери за необходимо без никакъв контекст да обясни по БНТ и как политиците, които са давали пари, не са знаели какво прави Калушев. А Емил Дечев беше много добре настроен към петроханци. Ако сега се оказва, че е лъгал... не знам, не знам...

До всяко местенце на този свят може да се стигне: къде с АТВ-та и джипове, къде с дирижабъл, а може и с катър. Не от всяко местенце обаче едно момче може да излезе, да се качи, да речем, на колелото и да отиде в парка, до училище, до баба си и дядо си, до приятелче ... То е изолирано от всичко освен от местенцето. В такъв смисъл за мен е вдън гори тилилейски, образно казано. Ясно е защо упорствате с това "интензивно движение" покрай хижата, но то няма как да обори изолацията.

# 59 869
+1 -Never explain ,never complain !
Брифинга идва ,ще коментираме след това!                                            💛💛💛

# 59 870
Скрит текст:
Както се видя от публично предоставените записи на камерите и интензивното движение в деня на първите убийства до разклона на хижата, дори и зимата не е никак трудно явно да се стигне до там, независимо дали пеша, с АТВ-та или джипове.
Тия приказки как била скрита от света хижата, и никой не подозирал за нейното съществуване не вървят.

Това бяха твърденията на Емил Дечев, когато намери за необходимо без никакъв контекст да обясни по БНТ и как политиците, които са давали пари, не са знаели какво прави Калушев. А Емил Дечев беше много добре настроен към петроханци. Ако сега се оказва, че е лъгал... не знам, не знам...

До всяко местенце на този свят може да се стигне: къде с АТВ-та и джипове, къде с дирижабъл, а може и с катър. Не от всяко местенце обаче едно момче може да излезе, да се качи, да речем, на колелото и да отиде в парка, до училище, до баба си и дядо си, до приятелче ... То е изолирано от всичко освен от местенцето. В такъв смисъл за мен е вдън гори тилилейски, образно казано. Ясно е защо упорствате с това "интензивно движение" покрай хижата, но то няма как да обори изолацията.

Аз съм съгласна, че децата са живели в изолация и без шансове да намерят помощ и подкрепа навън. Като гледам Ра, тя не би реагирала по-различно на едно напускане на сектата от страна на Н., отколкото е реагирала СА на това на Валери.
Живи са децата като Л. и АС, които са имали роднини готови да вдигат скандали и да се борят за тях.

# 59 871
  • София
Аз утре може и да не успея да гледам брифинга/пресконференцията на живо. Знам, че ще пишете с инфо тук.

# 59 872
Добре де, нека да помислим, с кой е имал възможност да общува Алекс на живо и реално имал ли е такава възможност, живеейки в хижата?
Ако е искал да се види с приятели, да излезне с тях?

Не е ходил на училище, незнайно от кога.
Каква е била ежедневната му среда? Ники и 4ма възрастни мъже ли?

# 59 873
Добре де, нека да помислим, с кой е имал възможност да общува Алекс на живо и реално имал ли е такава възможност, живеейки в хижата?

Видя се от записите- с кучето е общувал.

# 59 874

Опасявам се, че просто не е имал приятели-връстници-съученици. За да има, трябва да общуват често някак, най-малкото онлайн. Едва ли е имал даже такава възможност. Дори мисля, че ако е живял дълго изолиран, не е имал необходимост и не е търсел такива контакти.

# 59 875
  • София
На хижа Петрохан само един единствен сезон ли има? Пък са си имали високопроходими автомобили, стават и за зима, и за лято. Гости са щяли да имат след връщането от с. Българи, казваше Ралица, а пак е зима.  Те с какво ще отидат до хижата?

# 59 876
  • my own world....
Интересно йончев що се прави на приятно разсеян? И бузов къде се покри?
Аз очаквам минимум Везувий откъм тях...а то...
Надявам се поне утре да избухнат..
Лека ви вечер и до нови брифинги (от мен)

# 59 877
На хижа Петрохан само един единствен сезон ли има? Пък са си имали високопроходими автомобили, стават и за зима, и за лято. Гости са щяли да имат след връщането от с. Българи, казваше Ралица, а пак е зима.  Те с какво ще отидат до хижата?

Пусни тия опорки за малко. Алекс не шофира. Къде да отиде лете, камо ли зиме? С кой да се види като няма социални контакти с връстници? Гостите са политици и чужди майки. Това не са желаните гости за дете.

Как ходят гостите? С високопроходими МПС. Което ме връща обратно. Алекс как да отиде да си купи една вафла? Аааа да, ще го закарат. Като затворник с надзорник. Нима е ходил до съседната къща за гости? Никой не го е виждал нито там, нито в селото. Ходил ли е до "чичо" Деян да поговорят, да идат да се разходят?

А лятото? А? А? Можел е да ходи. Къде? В Гинци в кръчмата? Аааа можело е него да посещават. Кой? Майка му не отишла, сестра му за 5 минути го видяла, че мърда. Едни детски партита са се вихрили...

Ако ме питаш дали съм ок с дрогата в училищата, няма да ти отговоря.

# 59 878
Интересно йончев що се прави на приятно разсеян? И бузов къде се покри?
Аз очаквам минимум Везувий откъм тях...а то...
Надявам се поне утре да избухнат..
Лека ви вечер и до нови брифинги (от мен)

Според мен Йончев не е идиот. Влязъл е в хижата, видял е това-онова и е преценил, че е бил подведен.
Надявам се да е така.

# 59 879
Идва, идва. Но вие не се отпускайте и бъдете нащрек -кгб и путин никога не спят. Трябва да сме осторожни и винаги с едно наум!! 😂
Вас пък точно от какво Ви е страх?

Общи условия

Активация на акаунт