Отговори
# 60 030
Никой ли няма да попита кога е настъпила смъртта на Околчица? Експертът каза 5-7 дена преди огледа, но кой оглед визира?

# 60 031
Установени са изменения в с**нктерите (на момчетата), не е установено да имат заболявания, на които това може да се дължи. Няма подобни изменения при Калушев. Това не доказва а*ален секс, изводите са много сериозни, но все пак косвени.

# 60 032
  • софия
На шибидаха на кемпера има 2 дупки.

# 60 033
РА е ухилена до уши, нещо харктерно за майките-героини..
Очаквам експертизата на Росен Йорданов.
Каза се, че ИК е убил Ники, а майката е интересува сем. течност. Щом нямало започна да се хили.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 12:32 от Модератор Никол

# 60 034
Калушев е стрелял с две ръце, лявата стабилизира и по нея има барутни частици. Доколкото разбрах. Ралица пак не е съгласна .

# 60 035
  • софия
РА е ухилена до уши, нещо харктерно за майките-героини..
Очаквам експертизата на Росен Йорданов.
Каза се, че ИК е убил Ники, а майката е интересува сем. течност. Щом нямало започна да се хили като пача.
Въпросът за семенната течност беше поставен от един скандалджия "журналист". Този, който се би в НС, уж му беше отнет пропускът за достъп и от итънъ го бяха пуснали отново.
Този

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 12:32 от Модератор Никол

# 60 036
Несериозно е това представление, което правят. Трябваше един да прочете какво е открито досега и да се приключи. На въпросите на неграмотниците не им е сега времето.

# 60 037
  • Сф
Затворен анален сфинктер при Калушев, отворени анални сфинктери- травматично увредини сфинктери при Сашко и Ники.
Някой учуден ли е?
Ужасно е това. Аз имам увреждане ( неврологично) на сфинктера на стомаха/ хранопровода, моят е затворен,  за да е разхлабена на аналния мускулатурата не от болест...
Една баба има , разплака се, коя е?
Ралица да я пазят да не си посегне. Не изглежда добре..

# 60 038
Аз мисля че доста са ги яли. Не за пръв път тези лица ги заяждат.
За Петрохан не е готова експертизата. Но Йорданов ще говори за там.

# 60 039
  • при Arctic Monkeys
Това е абсолютно погрешен формат и става какафония. Не оставят хората да говорят, егати тъпотията. Няма би кой да се погрижи за Ралица...

# 60 040
Калушев е стрелял с две ръце, лявата стабилизира и по нея има барутни частици. Доколкото разбрах. Ралица пак не е съгласна .

Аз нито мога да гледам, нито да случаш, защото съм с децата в нас.
На Ралица каквото и да кажат няма да е съгласна, то това беше ясно.
Чета тук това, което излиза за Алекс и Ники и буквално ми призлява. Болно, много болно е всичко, което се е случвало с момчетата в тази група.

# 60 041
На шибидаха на кемпера има 2 дупки.
Кой ги преброи тези дупки и къде ? Аз бях гледала, че са 13 броя.

# 60 042
  • в пералнята
Кои от близките са там?

# 60 043
  • при Arctic Monkeys
Ралица Асенова и Симон Милков едновременно. Няма такава лудница.

# 60 044
  • my own world....
Имам чувството, че роднини и някои журналисти са там да всяват хаос и да няма подреденост във фактите, за да могат после да се говори - ама то не стана ясно. На хората с нормално мислене и интелигентност им става ясно, въпреки опитите за хаос.
Редно е да се спрат микрофоните на всички без експертите! А после въпросите....

Общи условия

Активация на акаунт