Отговори
# 60 330
Сив плъх, почти на 100% попадение имаш в хипотезата! Само дето момичето е било за НЗ.  Което не променя драстично концепцията на изродщините, случили се в сектата!

# 60 331
  • София
Тоя психилог прецака брифинга  и не остана време за въпроси към тях.

Той се увлече емоционално според мен, а с цел не беше неговото изказване, а нарочното и режисирано врякане на жълтата компания. Той не трябваше да им се лъже по номерата и да опитва да ги надвика, а да ги остави да се излагат, и наистина щеше да остане повече време за други въпроси. Ама с такава публика - толкова.

# 60 332
Кой е казал,че 7 годишно дете е съблазнявало насилника си? 🙉

За Валери се отнасяше, някаква уж позната на Калушев в темата Wink

# 60 333
vanesa_georg, това че не знаеш контекста, значи и че не можеш да бъдеш обективна.
Едно е, ръцете му са били съвсем здрави за да натисне спусъка и да възпроизведе изстрел.
Съвсем друго е, ръцете му са били съвсем здрави към момента на аутопсията.

# 60 334
Това е за "специалистите" по анално насилвани деца:

От тук, Анонимисс:

Анални признаци на сексуално насилие над деца: казус-контролно проучване - PMC https://share.google/ZXeDPQEZGsLOAZqND

Че ми писна да плюеш по специалистите, не за друго.

# 60 335
  • при Arctic Monkeys
Нарече РА в лицето "сводница на собственото й дете", "жертва" и "с нисък интелектуален потенциал". И хипнотерапията била глупост.

Браво на Росен Йорданов, че и каза истината в очите на РА! Абсолютна сводница на синът си, тежка истина за осъзнаване от безумни хора!
Вие представяте ли си какви кофи с помия ще изсипе Ралица по този човек?
Вчера го написах и пак - ще има дела за вреди, за всички които клеветят, набеждават и лъжат.
Това е единствения начин да се озапти малко лудостта човешка. Която, оказа се, е доста заразна.

# 60 336
Ясно, че нищо не стана ясно, но от какъв зор пресконференцията се провежда точно в деня, на който е роден Калушев?
За протокола, не знаех тази подробност и не ме интересува, но го прочетох като коментар и проверих. Да беше изтълкувал това видният всичколог.
Цялата тая работа така смърди вече, че не се трае. Аман от "експерти"! Преди всичко ще беше на два крака беше вирусолог, сега криминалист. Визирам телевизионният психолог, раздаващ диагнози на ляво и дясно без изобщо да има право на това и прави категорични внушения по негови си предположения.
Опитах да го изслушам, та се вбесих още повече!

# 60 337
А какъв смисъл имаше да изнасят показания на бащата на момичето ,че всичко е било топ ,тя е била супер доволна ,оставили са я за ангажименти ,Ники е донесъл багаж ,говорили са и никой не е изглеждал притеснен?
Очевидно това е пълна лъжа ,всички са били притеснени и е станал голям скандал,за какво бяха тези мирилюбиви показания изнесени пред нас ,за цирк?
Да бяха казали ,че има конфликт и точка.
Деян малолетен ли е ,че не се изсветляват показанията му в посока сексуални контакти в групата?
Знаел ли е ? Имал ли е сексуални контакти като малък с Калушев?
Изобщо доволни ли сте като цяло от тази информациа ,дори потвърждаваща нашата страна ? Аз не !
На елемнтарни въпроси не се отговори ,по плашещо е ,че и никой не ги зададе.
А какво пречи да е имало повторни показания. Ако беше вашето дете, дали ще искате да се изтипоса всичко, което се е случило и при това по ваша вина, защото сте пуснали детето там. Затова се пази и самоличността на момичето и най-добре никога да не се разкрива, защото ще го оплюят и него

Тоест е дал първоначално фалшиви показания ли...

Аз лично повече се обърках от тая история. Струва ми се, че психологът използва брифинга за личен пиар. Всички тези неща може и да са верни, но така подснесени, просто увисват без фактология.

И лично аз съм объркана още повече какво е ставало  на Петрохан, кой кого е убил, кой се е самоубил...

# 60 338
vanesa_georg, това че не знаеш контекста, значи и че не можеш да бъдеш обективна.
Едно е, ръцете му са били съвсем здрави за да натисне спусъка и да възпроизведе изстрел.
Съвсем друго е, ръцете му са били съвсем здрави към момента на аутопсията.
Rocket, ти спомена, че изобщо не си гледала "брифинга". Изгледай го и ела с по-обективна информация.

# 60 339
Нарече РА в лицето "сводница на собственото й дете", "жертва" и "с нисък интелектуален потенциал". И хипнотерапията била глупост.

Браво на Росен Йорданов, че и каза истината в очите на РА! Абсолютна сводница на синът си, тежка истина за осъзнаване от безумни хора!
Вие представяте ли си какви кофи с помия ще изсипе Ралица по този човек?
Вчера го написах и пак - ще има дела за вреди, за всички които клеветят, набеждават и лъжат.
Това е единствения начин да се озапти малко лудостта човешка. Която, оказа се, е доста заразна.
Като гледам какъв респект всява псевдомайката! Даже и съболезнования не получи!

# 60 340
За ръцете на мъжете от Петрохан, гледайте в какъв контекст се говори.
Дали говорят как са били попринцип или дали са имали възможност да възпроизведат изстрел.
Те може да са били леко обгорени, но това да няма отношение към възможността за натискане на спусъка.
Мисля, че в първия брифинг за Дечо казаха силно обгорени, за Ивей че са силно окървавени, за Пламен не помня.
За Ивей имаше информация за нараняване на единия пръст, но това е в следствие на изстрела.
Точно сега слушах, когато го казаха в предишния брифинг. Точно така казаха. Спекулациите за ръцете им тръгнаха от фб разследващите.

Няколко пъти съм писала в темата, че грешат за обгорените ръце на Ивей. Пускала съм извадки от интервютата на съдебния лекар, брифинга и т.н. и накрая все пристига някой с обгорелите ръце на Ивей.
Добре, че прескочихме снежинките.
Прощавайте, не следя вашите анализаторски изяви тук. Простете заблудата ми - ръцете не се е твърдяло досега, че са изгорени, а окървавени и с травма. Днес вече се твърди обратното обаче.
А какъв беше контекста ми е трудно да си спомня - говореха за изгарания. За пръв път разбрах, че Дечо е тежко изгорял. За Ивей спомена, че има изгаряне само в задната част на тялото и тогава стана пререкание със сестра му. Росен каза, че ръцете му са напълно здрави, сестра му заяви, че лъже и разполага със снимки и тогава Росен се коригира, че наистина са изгорени ама не колкото на Дечо. Не съм сигурна, че имаше контекст дали може да се самоубие с тези ръце.
Ами не става въпрос за наши анализи, а за седения от брифинги. Няма разминаване дотук. Преди за Ивей казаха, че са окървавени и с травма на един пръст заради стрелбата. Сега не са казали нищо различно. Имали са всички обгаряния, но те не са били пречка да не правят движение и т.н. Моля без измислици-за наранените ръце и рязани пръсти твърдят фб разследващите

# 60 341
Наистина конференцията можеше да бъде представена с повече доказателства и да се проведе, когато е готова и ситуационната експертиза за Петрохан. Предполагам обаче, че са били притиснати от времето, хората и други фактори. Също така - може да не се харесва на всеки, че я води Йорданов, но той има опит с медийни изяви и затова пое тази функция. Сега отново ли ще се хващаме за периферни неща или ще твърдим, че отчетените отклонения в аналната структура на децата не са доказателство за нищо? Това е гавра.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 18:46 от anmasu

# 60 342
Много моля и аз - 7 месеца не могат да кажат как се самоубил Ивей заради наранените му ръце и липсата на барутни частици по тях. Днес изцепват, че ръцете му са напълно здрави и затова настъпва патаклама в залата. И вие не виждате противоречие. Еми ок.

# 60 343
Ясно, че нищо не стана ясно, но от какъв зор пресконференцията се провежда точно в деня, на който е роден Калушев?
За протокола, не знаех тази подробност и не ме интересува, но го прочетох като коментар и проверих.
Съжалявам, че нищо не ви е ясно, но явно няма и да ви стане.
Какво предлагате да направим в този ден?! Да го обявим за национален празник, защото единственият лама българин се е родил на тази дата?

Не съдете майките, те са неадекватни изначално, щом се е стигнало до това, което е факт. Ама психологът????? Как ще обижда и ще се нахвърля срещу жена загубила детето си? Тоя да си изяде дипломата, барабар с огромното си Его.

# 60 344
  • Be realistic - plan for a miracle.

В деня и ЧАСА.
Целенасочена плюнка върху майка му и демонстрация на... какво точно - не ми е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт