Отговори
# 61 035
  • София
Имена, лични данни трябва да бъдат заличени или максимум като инициали. Трябвало е да редактират тези неща, преди да ги публикуват.

# 61 036
.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 18:54 от mamimi

# 61 037
Ралица злоупотребявала с "пациенти" в полза на Калушев?
Нещо, което потребителка писа в темата още преди месеци.

# 61 038
  • София
Това "множество снимки на Калушеви в компанията на голи момчета" означава ли, че те са били облечени и откъде са снимките? Ако е от море - там повечето сме полуголи

# 61 039
Мдаа, имало е и други жертви -неколцина- идентифицирани , които от срам и страх не подали сигнал и познайте дали са били деца. Гнус и гняс! Няма нещо , което здравите разуми тука не познаха в тази толкова дългосрочна дискусия.

# 61 040
Тъжното е, че излязоха прави Sad
Дайте ми описателен линк на предаването, че онзи не ще да се отвори при мен,плс!

# 61 041
Изродите от ПИК освен, че са оставили името на момичето и бащата, са оставили имена и на други деца без да ги цензурират!
Егати държавата и егати медиите. Гнус.

# 61 042
Боже, Ралица и сводница, освен че си е дала своите деца, намирала и чужди. НЯМА СРАМ ТОЗИ ЧОВЕШКИ БОКЛУК. Направо е нелепо да се нарича майка. То и затова толкова и пука, тя майчински инстинкт няма. А колко нападки отнесохме тук, че не и съчувстваме!

# 61 043
Не подлежат ли на някаква отговорност тия "експерти", които са предоставили експертизата на пик?

И това ли ще потъне като всички други безобразия, докато уж от съчувствие се разчепкват всички гнусни подробности?

# 61 044
За сведение публикувам изброените от прокуратурата действия по разследването, на резултатите от които се основава изнесената вчера информация:
- 40 огледа на местопроизшествие и предмети;
- над 10 претърсвания и обиски;
- иззети веществени и писмени доказателства, аудио и видеозаписи;
- 150 разпитани свидетели, вкл. такива с тайна самоличност;
- 95 изготвени експертизи; по още 12 се очакват резултати;
- Разкрити данъчни и банкови тайни;
- Множество справки от АПИ, МОН, МО, НАП, НОИ, Есграон, мобилни оператори и др.;
- Очаква се изпълнение на 3 молби за правна помощ от чужбина.

# 61 045
  • София
Чета и на какво попадам - "нарича "кочина" държавата, значи се е преживявал като провален и стигматизиран в същата тази среда" - свободен цитат.
Ако тръгна да събирам колко народ е нарекъл държавата така, ще стане направо телефонен указател. То вече стана обичаен израз, когато някому не се осъществят плановете.

# 61 046
Та ще помоля за доказателства, че аз съм си зарязала детето при педофил

Надценявате се.

Цялата експертиза изтече в ПИК.

Ето я ЦЯЛАТА ЕКСПЕРТИЗА от 152 страници по случая Петрохан - Информационна агенция ПИК https://share.google/bZ0zalQzhfgwSTbE6
Не знам дали има друг такъв случай в света...
Но кой е предоставил експертизата на пик?

# 61 047
ПИК са СВИНЕ!

# 61 048
Зад маската започна.

# 61 049
За сведение публикувам изброените от прокуратурата действия по разследването, на резултатите от които се основава изнесената вчера информация:
- 40 огледа на местопроизшествие и предмети;
- над 10 претърсвания и обиски;
- иззети веществени и писмени доказателства, аудио и видеозаписи;
- 150 разпитани свидетели, вкл. такива с тайна самоличност;
- 95 изготвени експертизи; по още 12 се очакват резултати;
- Разкрити данъчни и банкови тайни;
- Множество справки от АПИ, МОН, МО, НАП, НОИ, Есграон, мобилни оператори и др.;
- Очаква се изпълнение на 3 молби за правна помощ от чужбина.

Нема нужда, всичко се оплеска вече.

Общи условия

Активация на акаунт