Отговори
# 61 140
До колкото разбрах бил е на около 17 ,когато е изнасилил 10-сет годишно момче от същата гимназия(френската).

Последно време пишете толкова много, че не мога да ви изчета.

Вече на доста места из нета се пише за блудството с 10-годишно дете, когато Калушев е бил младеж. Както и тук на много страници вече се дебатира коя година точно, пък в испанската ли, във фернската ли.
Откъде тръгна точно това с показанията на бащата на това въпросно дете. Как излезе този факт? Кой / къде е първоизточника питам.

# 61 141
Имената Теа Портева и Драгомир Портев са прикрити (псевдоними), използвани в официалната експертиза за защита на личното пространство и идентичността на свидетелите и жертвите не се притеснявайте.
За съжаление не е така.
daydream_, моля те, изтрий си поста.

Не са тези имената на момичето и на бащата!

# 61 142
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тези са.

# 61 143
Експертизата е пусната, защото от един момент нататък от психологична, сексологична, теологична и т.н. се превръща в политическа. Точно на този момент съм и не им прави чест на авторите.
И поради тази причина става ясно защо изтича експертизата, както и че на гнуснярите от ПИК въобще не им е пукало за жертвите.

# 61 144
Скрит текст:

Това вече беше казвано. Ето, че е вярно. Потрес само от откъслечни моменти. Представяте ли си ежедневието в сектата??? И ония тримата от запаса не знаели за педофила. Сериозно?!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 15:21 от Модератор Никол

# 61 145

В оригиналната експертиза няма как да са, тези които са я препубликували са им сложили тези псевдоними.

# 61 146
Изтичането на тази експертиза е част от същата тая беззаконност в държавата , която е позволила на Калушев толкова дълго да си разиграва коня.

Жалко, че покрай  еуфорията и нездравото любопитство това изобщо се игнорира.

# 61 147
Можем ли да пуснем сигнал в КЗЛД за имената на децата?

Можем Ще им наложат глоба, те ще я платят и толкова. До момента има хиляди кликове.

Имаше една адвокатка дето пишеше чаршафи колко сме зле ние и нищо не разбираме от елитарно правосъдие.
"Разбирачката" коментираше пропуските, от които биха се възползвали защитниците на семействата. Без да коментира дали ИК е виновен или не.

# 61 148
Аз стигнах само до случая с момичето...По-натам нямам желание да чета...

# 61 149
Къде е Оня, който ще говори пред Макрон? На негов РД си е "заплюл" педофилът момиченцето.  После НЗ уж  я сънувал,че е специална. Съдействат и двете вещ@ци.
Ралица отдавна е загубила сина си. Сълзливите разкази, как пазят насекомите и си пущат горските мишчици. После хапват агнешка главичка и много обичат очичките. Добавям- Дават кокалите на кучетата и НЗ жестоко ги рита. Гнус....безсрамница.
Трябва да се махне паметникът на ПОЗОРА.
Лулчева е чела експертизата и иска отстраняването на РЙ, защото се държал непрофесионално.
Хората си дават парите, за да защитават едно Чудовище. ВЙ още търси джипове, кой ходил до дръвника.Къде са килърите?

# 61 150
Мисля, че умишлено пуснаха текста на медиите, защото явно я имат и други. Както преди това пуснаха части от разпитите. Отмъщение сигурно заради истерията последните 24 часа.
Гадна история. Тодоров каза, че е консултирал и помагал родител на някой от трагедията за това е толкова смирен изведнъж. Яни Макулев?

# 61 151

Ето и съкратения вариант
https://epicenter.bg/article/Novoto-v-ESPERTIZATA-za--quot-Petro … Mya8okktdnAUPspkg

# 61 152
  • my own world....
Чети, чети... Толкова време в темата - сега чети, до края

# 61 153
За съжаление начина на водене наистина е ужасен. Не съм сигурен ако ИК беше жив, при такова развитие на нещата дали нямаше да бъде оправдан или със силно намалена присъда, заради неправилни процедури. Като оня с жената в куфара.
Ако бяхме в Щатите, огромна част от това нямаше да се допусне в съда като доказателство.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 15:17 от Модератор Никол

# 61 154
Достатъчно е да се прочетат показанията на бащата на момичето и ти става ясно всичко, няма значение кой с коя ръка или ляв крак е стрелял.

Общи условия

Активация на акаунт