Отговори
# 61 350
Освен всичко друго, хората имат и различен морал. За тези месеци стана очевидно, че огромен брой хора не намират напр. педофилията за нередна и укорима.

Изнасилването също не е голяма работа, както четохме. И децата сами са си виновни. Потресаващи хора има сред нас.

Да, за такива хора винаги децата са виновни, винаги те са съблазнили насилника си.

# 61 351
  • София
В момента, след като излезе експертизата за чудовищните престъпления, свързани със заглавието и предмета на темата, не е добре да се трият мнения на потребители, защото личната позиция по излезлите вчера данни в експертизата е едно от основните неща, които е важно да се знаят по случая. Това е част от темата и затова темата е над 4000 страници.
Съжалявам, че авторката на темата се отказа да присъства в нея. Даваше много ценен принос.

# 61 352
  • my own world....
Имам теория защо ралица е толкова нагла - разчитала е,че след Валери други жертви няма да бъдат показани или показали се....
Но дори и след вчера - тая няма да се спре... А другото делулу софия нея няма кой да я спре, защото явно е съвсем сама и отказва да чуе дори брифинга, ще седи да си пише и пише... В крайна сметка ралица е опасната...

# 61 353
Браво, на сем. Макулеви! Разбрали са за заблудата , че са били манипулирани.Как ли са се почувствали, когато са прочели, че детето им е сексуална играчка? А може и големият им син да е бил облъчен и манипулиран и да е осъзнал, че няма вина, ако и на него му е разказвал за миналите му животи и е бил изнасилена жена.

А.. не знам как би станало това! Големия му син да е бил облъчван, да се е откъснал и да мълчи докато братчето му е там, да не изкаже съмнения.. не мисля, че е възможно. Не знам дали имате деца на тази възраст, но днешните тийнейджъри са огън работа, знаят повече и от нас възрастните, говорят открито. Разбира се, това се отнася за такива, които са израснали в здрава среда, имат социални контакти, комуникация, не са ограничавани, отворени са към света и т.н. Християн Макулев явно е бил там само по приключенската част. Така мисля аз, че не е знаел за гнусната част.

Но пък друго се чудя, каквито и да са Макулеви като родители, дори да имат проблеми помежду си, как пък нито Християн, нито Елизабет не са имали нужда да виждат често брат си, да се чуват, да поддържат контакт, да си споделят. Защото те като братя и сестра, ако имаха здрава връзка помежду си, днешните тийнейджъри нямат цедка на устата си, назовават всичко, така че поне големите брат и сестра биха усетили, че има сексуално насилие над Алекс.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 10:08 от Mimci

# 61 354
Браво на Макулеви? За какво? Майката не виждала сина си с години, щото бачкала 12-часови смени, бащата не знае сина му в кое училище е записан и БРАВО? По кое се разбира, че някой от тях се е осъзнал? Защото са се разграничили от РА? Но пък вярват безрезервно на Калушев?
Яко са били облъчени. Детето им тулку. Вярвали са на мръсника,водил ги в Мексико.
Внушил им е, че препожденецът няма нужда от тях. В експеризата нищо обезпокоително не прочетох за тях, дори са жертва. Защото Софито, жълтата Кукувица и обкръжението също са им влияели.
Пише, че Християн е бил една година в Мексико. На момичето много бързо посегнаха. Дали му се е разминало на брата, ме съмнява. Ще мълчи, ако сам си го е "търсил".

# 61 355
И те са за наказания, какви жертви? Да си зарежеш детето без да живееш с него, без да ходи на училище и накрая то да умре заради действията и бездействието ти - за съд са и те.

Не че вярвам, че ще има правосъдие за всички замесени....

# 61 356
Макулеви са имали лични проблеми и са изиграни ловко,пише го в експертизата.Калушев се е правил на голям приятел на Яни,,впоследствие го изолира изцяло.Казва се ,това семейство не е имало грандомански претенции като другите родители.Много ми е мъчно за тях.
Яни вдяна всичко и се разграничи от истеричките.

# 61 357
  • София
Следя от самото начало случая и си спомням как пишехме в предходната тема (преди да се отдели като такава за конкретния случай) и се молехме тримата - ИК, НЗ, АМ - да са живи. Никога не съм имала съмнения, че има външна намеса, защото ми се струваше супер бутафорно килъри, наети независимо от кого, да играят такъв театър. Вярвах на официалната версия, въпреки че имаше много елементи, които ми се струваха доста нереални (застерлялият се два пъти Ивей, например), както и не можех да си обясня как ще заставиш трима възрастни да се самоубият. Вярвах и за педофилията, но не смятах, че тя е причината за смъртта им. Гледах последния брифинг (признавам си, основно слушах изказванията на Росен Йорданов) и напълно повярвах на изнесените резултати - просто не мисля, че толкова хора щяха да излязат с имената си и ще ръсят измислици. Но, въпреки всичко, четейки експертизата, се погнусих до крайна степен - първо от това, което пишеше в нея за сексуалните практики, отчуждаването на децата от семействата им, опитите за блудство с момичето. Дори и в най-смелите си представи, не съм си представяла такива неща, честно ви казвам. За това, че кафявите медии публикуваха имената на децата и родителите им - това е само върха на мизерията.
Йончев супер бързо завъртя плочата - от далечен познат на Калушев през февруари, вече е топ запознатия експерт с живота в групата. Надявам се да получим някакъв коментар от него по повод на експертизата и се надявам да е обективен.

# 61 358
В потрес съм от коментарите в социалните мрежи от изкуфели жълти примати, Йорданов са го попилели след брифинга, не бях влизала да чета. Хората са положили огромен труд и денонощна работа, изключителни експерти и много добра експертиза - наръчник .Дълбоко ме съмнява последователите на сектата да разберат и осмислят експертизата, то и там трябва капацитет, има доста сложни термини и ще прочетат два реда и ще писнат -всичко е лъжа и свободно съчинение.

# 61 359
Потресена съм, че Калушев и Златков са проявявали насилие над кучето. Потресена съм, че Златков и Алекс са с физически изменения следствие на сексуалното насилие от Калушев. Потресена съм и за момичето. Оцеляла е, но на каква цена.

# 61 360
  • my own world....
за този гугуд (много ми хареса No frame bitch) владко йончев няма шанс... той си има своите въпроси - чухме ги...и акълът му е еднопластов

# 61 361
Макулеви са имали лични проблеми и са изиграни ловко,пише го в експертизата.Калушев се е правил на голям приятел на Яни,,впоследствие го изолира изцяло.Казва се ,това семейство не е имало грандомански претенции като другите родители.Много ми е мъчно за тях.
Нищо не е вдянал, до последно си вярва на ламата и заплашваше всички, които твърдят, че Алекс е бил насилван.
Въобще не ми е жал, заради стандартни житейски трудности, през които половината българи преминават, са продавали децата си на изверга, че да не им тежат на бюджета.

# 61 362
В потрес съм от коментарите в социалните мрежи от изкуфели жълти примати, Йорданов са го попилели след брифинга, не бях влизала да чета. Хората са положили огромен труд и денонощна работа, изключителни експерти и много добра експертиза - наръчник .Дълбоко ме съмнява последователите на сектата да разберат и осмислят експертизата, то и там трябва капацитет, има доста сложни термини и ще прочетат два реда и ще писнат -всичко е лъжа и свободно съчинение.

Възможно е следващата психоза да е "кой уби Ралица". Тази жена тряба спешно да бъде въдворена някъде за да я предпазят от самата нея си.

# 61 363
Не знам, за мен Макулева е безплатна буква в семейството.Имам чувството, че Макулев е дал децата на своя глава. А майката е била низвергната...Спасяване се е с дъщерята, която мъжът й не й е отнел...Вероятно е смятала , че е по добре да не ходи при Алекс , би било мъчително...Не знаем какво и как е преживяла това време...Според мен Яни е в дъното...

# 61 364

Не знам дали го пише в експертизата, защото не съм я чела от-до цялата, но по това време, в годините когато Алекс е на хижата, Яни на няколко пъти има дълбоки финансови проблеми, запори към фирмата си за немалки суми. Вероятно е бил много затънал в дългове и тотално е неглижирал семейството и децата си. Дето се вика Алекс като го няма - една грижа по-малко.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 10:17 от Mimci

Общи условия

Активация на акаунт