Отговори
# 61 635
И аз мисля, че са знаели тримата придворни, точно затова покорно и изпълняват заръката.

Затова и всичко изглежда толкова непланирано, хаотично и нескопосано, щото спусъкът от Българе дава спешност на нещата. Затвор или самоубийство. При самоубийството умираш "невинен" за себе си. За другото ще изгниеш. За калушев и двата варианта са означавали край на соаретата му с деца. Гнус пълна.

Велева е напуснала инициативния комитет.

Искам оставката на Терзиев аз. Или поне публична позиция с оглед новите разкрития. Да не се ппави на умряла лисица.

# 61 636
Сетих се още какво искам: РЕГИСТЪР на педофилите! Извинявайте, фенове на пепедебе, това Е необходимост!
Кой мислиш, че трябва да направи такъв РЕГИСТЪР?

# 61 637
Само да Ви кажа, че Терзиев е нямало как да приватизира Топлофикация. Еднолично. Поне това да му спестим като подозрение.

# 61 638
Моля за линк към цялата прес-конференция.
Само части виждам.
По добре изнесената експертиза прочети.
Пак моля за линк, че нета е залят.

# 61 639
Искам оставката на Терзиев аз. Или поне публична позиция с оглед новите разкрития. Да не се ппави на умряла лисица.
[/quote]
Нищо няма да кажат, Р.Йорданов им виновен, дипломите му търсят и тн.

# 61 640
# 61 641
ДАНС означава държавна агенция за НАЦИОНАЛНА сигурност, и доколкото знам, не й е работата да се занимава с педофили, ппеерасти, гурута, перверзници, шамани и откачалки.
Можеше ли да напишеш нещо по-грешно от това? Точно работа на ДАНС е да се занимава защо НПО група притежава стратегическа граница на България и как може тази група да се сдобие с цял арсенал от оръжия и специални привилегии. Прокуратурата се занимава с разследванието, но ДАНС е тази, която трябва да установи нарушение и да алармира за това. Тук не става въпрос за някакъв битов скандал, а за група, която е имала огромно политическо влияние поне в последните 10 години, да не кажа много повече.

# 61 642
Сетих се още какво искам: РЕГИСТЪР на педофилите! Извинявайте, фенове на пепедебе, това Е необходимост!

Първо законодателят - НС. Нататък не съм сигурна в ресора на кое министерство е правилно: дали на Правосъдието, дали на Здравеопазването.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 15:34 от Mama xxl

# 61 643
Няма ли как да сезираме Прокуратурата, ако тя сама не се сезира, защото нещата вече излизат от контрол! РА и сие трябва да бъдат спрени, защото нанасят огромни щети на обществото! Не им стига, че затриха децата! Тайс, къде си!? Спешно трябва да се направи нещо!!!

Най-малкото, което може да се направи буквално в този момент, е да се подаде сигнал на Мета (Фейсбук) за групата "Дебати за ... бла-бла". Там има копче "Report group" и вътре има категория(и) свързани с Child Sexual Abuse. Реално погледнато, това е група за защита и промотиране на п*дофилска секта и нейния лидер. Има неоспорими доказателства за вината на Калушев и защитата му на практика е защита на деянията му. За да подадете сигнал не е нужно да сте член на групата. Направете го веднага!

Защо това е добра идея: Жълтите зомбита, оглавени от абсолютни измамници са превърнали тази група в свърталище където освен чисто заблудените калушковци, има и хиляди наивни хорица с ограничени когнитивни способности, които постепенно се превръщат в жертви на масовата психоза. Това трябва да спре, и змийското гнездо трябва да бъде разтурено по най-бързия начин.

П.С. Става въпрос за тази група (но има и други подобни):
https://www.facebook.com/groups/1298535742133111

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 15:49 от Сивия Плъх

# 61 644
Аз съм атеист и съм против децата да учат религия ,но мога да отсея редно от нередно.
Отвори профила на жълтите лели ,до една са с мушкато и икони .
Проблемът не е в това дали си религиозен ,а много по -дълбок - тъпи са  и неадекватни,водят се от глутницата в социалните мрежи.Хубавото е ,че в реала не са толкова зле и рядко накой ще си даде неговото дете така лековерно.
И аз съм атеист и все пак сме ПРАВОСЛАВНИ християни, а не кришнари. Благодарение и  на религията сме оцеляли като нация.  Хайде, няма да им е излишно. Нищо няма да им стане толкова, все ще научат нещо полезно и добро.

Глупости. Ако бяхме католици, нямаше да оцелеем?

# 61 645
Олеле, ще си вкараме голям автогол - и сега ги има тук, камо ли, ако им ограничат facebook изявите.

# 61 646
Терзиев направо ми опротивя, даже намирам някаква прилика с ламата в излъчването - едни такива загладени, леко смотани и на пръв поглед благи физиономии, а зад тях се крият изключително нагли, безсрамни и безскрупулни индивиди.

# 61 647
  • my own world....
МВР ще го поддържа, но държа да е публичен, както в Щатите и Южна Корея.

# 61 648
Нищо няма да кажат, Р.Йорданов им виновен, дипломите му търсят и тн.
[/quote]

Верно ли Grinning Намериха дипломите на Калушев и Ралица, сега са се прехвърлили на Йорданов...

# 61 649
  • София
Григор Лилов дали сега ще измисли и пише  нещо, някоя нова конспирация? След тунала, левовете в БНБ, много подробен беше.

Общи условия

Активация на акаунт