Отговори
# 61 620
Няма ли как да сезираме Прокуратурата, ако тя сама не се сезира, защото нещата вече излизат от контрол! РА и сие трябва да бъдат спрени, защото нанасят огромни щети на обществото! Не им стига, че затриха децата! Тайс, къде си!? Спешно трябва да се направи нещо!!!

Най-малкото, което може да се направи буквално в този момент, е да се подаде сигнал на Мета (Фейсбук) за групата "Дебати за ... бла-бла". Там има копче "Report group" и вътре има категория(и) свързани с Child Sexual Abuse. Реално погледнато, това е група за защита и промотиране на п*дофилска секта и нейния лидер. Има неоспорими доказателства за вината на Калушев и защитата му на практика е защита на деянията му. За да подадете сигнал не е нужно да сте член на групата. Направете го веднага!

Защо това е добра идея: Жълтите зомбита, оглавенми от абсолютни измамници са превърнали тази група в свърталище където освен чисто заблудените калушковци, има и хиляди наивни хорица с ограничени когнитивни способности, които постепенно се превръщат в жертви на масовата психоза. Това трябва да спре, и змийското гнездо трябва да бъде разтурено по най-бързия начин.

П.С. Става въпрос за тази група (но има и други подобни):
https://www.facebook.com/groups/1298535742133111
Аз съм блокирана там, а май това е най- зловредното място! Който не е блокиран- докладвайте ги масово, моля!

# 61 621
  • Stockholm
Хора, кокорчо ни навестява тези дни тук. Или неговия дух🤣🤣🤣
Данс, Данс, Данс ... дас данс... Таз песен си пее....
Данс, Данс, Данс уит ме, защото те реално биха имали информация за подобни групи, а не ти или аз. Ама за тая работа трябва малко мисъл и образованост.

Но тяхната отговорност е по-косвена според мен, доколкото не те са ходили на крака в хижа Петрохан и преди това в Мексико. Ако излезе друго, нека. Засега обаче няма такава информация.
Изобщо не разбирам как можеш да стигнеш до това заключение. Ти можеш да отидеш в дома на някакъв сериен убиец без да знаеш какъв е. Това виновна ли те прави? Как можеш да го сравняваш с държавни ведомства, които реално цялата им работа е да се занимават с подобни организации като Калушев.

Цитат
За Радев - председателят на Балканка и до него (респ.до неговата администрация) е подавал сигнали срещу “Агенцията” на Калушев. Без реакция.
Откъде е тази информация?
Цитат
Само че мен ме тревожи реакцията на либералната общност, към която по възгледи и цел съдебна реформа аз принадлежа/х, защото не намирам за адекватно, особено след брифинга, да поставят като проблем номер едно по целия този ужасен случай как се проведе брифинга. И не защото правата на близките не са важни, за тях ще бди адвокат Лулчева  и ще дойде време да се плаща за грешките спрямо тях. Но защото неглижираха нарушените права на децата в този случай. И на мъртвите, и на живите.
Въобще критиката към пресконференция не е как се проведе, а какви са фактите за глупостите, които се изговориха? На какво са базирани и т.н. Разбира се, имаше и критики какъв е смисълът от този цирк сега точно преди изборите.

Sviken,  наречаш официалните заключения от аутопсиите на Съдебна медицина и комплексната експертиза на вещите лица „глупости“, само защото политически не ти изнася таймингът на брифинга. Или просто защото искаш да си чешеш езика, пардон, клавиатурата. Тук не говорим за предизборен цирк, а за анатомични факти - за деформираните сфинктери на Сашко и Николай, за балистиката на Колта  и за доказаните  практики за сексуална експлоатация. Да твърдиш, че това са измислици, е абсолютно неглижиране на паметта и правата на тези деца. Колкото до институциите - ДАНС и МВР имат своята огромна вина, че са проспали сигналите, така е. Но родителите, които са подписали нотариални декларации  и дарили децата си носят директна морална отговорност. Спрете да замазвате педофилията и убийствата с  неуместни предизборни конспирации.

# 61 622
  • София
Аз цититам Любомир Жечев, който написа вчера това:
Болезнена истина - и двете са верни:
- Ивайло Калушев е бил педофил и психопат.
- Случаят “Петрохан” ще се използва и за тези избори.
Бонус болезнена истина: Всички, които продължават да твърдят, “че още нищо не е ясно”, не правят услуга на кандидатурата на Гюров, колкото и фалшиви аплодисменти да получават “в балона”. Точно обратното.
    Казвам го за феновете на ППДБ, които могат да напрвят лоша услуга на Гюров, защитавайте Педофила, само защото е човек на Терзиев.

# 61 623
Олеле, ще си вкараме голям автогол - и сега ги има тук, камо ли, ако им ограничат facebook изявите.

Няма. 90% са наивни хорица, буквално жертви, които просто ще се "разотидат".

# 61 624
Президентската кампания официално започва на 25 септември. Експертизи от стотина и кусур страници са били готови по някое време през август и по правило трябва да бъдат приети и проучени, като същевременно са чакали и чакат към момента още една сходна. Колко време още можеха да отлагат, за да не бъдат упрекнати, че влияят на изборите? Да мине първият тур на 25 октомври или евнтуалният втори през ноември? Отлагане, докато излезе и петроханската ситуативна е-за, щеше да бъде атакувано на още по-силно основание, че става в хода на официално започнала кампания. Гюров и Кандев не са свързани с казуса, а ако търпят щети от него, според мен  ще е по-скоро от това, че политическите среди, които ги подкрепят, са възмутени повече  от тайминга и емоциите на брифинга, вместо от ужасяващото насилие спрямо деца.

# 61 625
Значи Р.А. е била терапевт на детето? Не разбирам как се е добрала до дете, което ИК е таргетирал.
Пише, че е обработвала момичето срещу майка му, а по-късно се е оказало, че ИК знае много подробности за проблемите в семейството.

# 61 626
  • София
Значи Р.А. е била терапевт на детето? Не разбирам как се е добрала до дете, което ИК е таргетирал.
Пише, че е обработвала момичето срещу майка му, а по-късно се е оказало, че ИК знае много подробности за проблемите в семейството.

РА е привлечена като "терапевт", след като сектата вече са познавали детето. Подробности за семейството Калушев е черпел от майката на Леон. Тя и Асен Асенов са хората, споменати като познати на момичето и баща ѝ, и чрез тях е станало запознанството.

# 61 627
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мен продължава да ми е много интересно защо името на Леон се пляска и Леон няма нужда от защита и анонимност, но затова пък за името на Т.П. ако ес спомене - то са крясъци, то са сигнали към защита на детето и т.н. Доста двоен стандарт.

# 61 628
  • София
Не само на Терзиев е човек и други големи демократи са ходили там ама безплатно.
Тук вече стигате до крайности. Къде са доказателствата за това? Проблема е, че Терзиев се изложи и каза, че гарантира за Калуша, още преди да знае каквото и да е било. След това ППДБ хората, започнаха да полудяват и да казват, че целия свят се е наговорил , за да изкарат тях виновни и човека на Терзиев. Мислеха като стадо.
Така че това е истината, доказателства, че партията е намесена не мисля, че имате. ПРосто беше излагация на избирателите им.

# 61 629
Баща-Асенов-Албена-Ралица-Ники=>Калушев

# 61 630
Sviken,  наречаш официалните заключения от аутопсиите на Съдебна медицина и комплексната експертиза на вещите лица „глупости“, само защото политически не ти изнася таймингът на брифинга. Или просто защото искаш да си чешеш езика, пардон, клавиатурата. Тук не говорим за предизборен цирк, а за анатомични факти - за деформираните сфинктери на Сашко и Николай, за балистиката на Колта  и за доказаните  практики за сексуална експлоатация. Да твърдиш, че това са измислици, е абсолютно неглижиране на паметта и правата на тези деца. Колкото до институциите - ДАНС и МВР имат своята огромна вина, че са проспали сигналите, така е. Но родителите, които са подписали нотариални декларации  и дарили децата си носят директна морална отговорност. Спрете да замазвате педофилията и убийствата с  неуместни предизборни конспирации.
Аутопсиите си противоречат. Да вярваме на врачанската или на софийската? Отделно, няма нещо такова като официална версия в правото. Това се доказва в съда, а не какво някакъв психолог бил казал. Това са прости неща, които всеки трябва да знае. Защото ако утре някой те нарочи като педофил, ти какво ще кажеш? Да ти слагат белезниците ли? Или ще си търсиш правата по съдебен път? Съмнявам се, че ще е първото. Тук въобще не става въпрос дали родителите са виновни, дали Калушев е виновен и т.н., а да се стигне до истината, каквато и да е тя. И ти ако се чувстваш уверена във версията на прокуратурата, заради която вече българският данъкоплатец е осъждан множество пъти да плаща милиони, аз не съм. Имаха хора в тази тема, които просто сляпо вярват на това, което им казват и има други, които - не. Толкова е просто.

# 61 631

Отговорили са, но все пак - Ралица е имала кратки терапевтични сеанси с момичето като я е препоръчала Албена Версано, Настоявала е пред бащата да откъсне детето от майката.
Страхотия.

Току-що прочетах коментар на човек видял снимките ор аутопсията във Враца. Твърди, че извода за травматично увреждане е напълно верен. не знам обаче защо има разминаване в изводите на хартия. Но щом имат снимки това няма значение.

# 61 632
  • София
Защо не са подали сигнал срещу момичето и баща ѝ? Те са главните разпространители на клевети, не е ли така?

# 61 633
Защо не са подали сигнал срещу момичето и баща ѝ? Те са главните разпространители на клевети, не е ли така?
София Андреева даже е възмутена, че бащата се е "покрил като мишка" и не е скочил да защитава публично изнасилвача на дъщеря си!

# 61 634
За мен показанията на бащата  ми бяха предостатъчни, за да получа ритник и да забия очи във вибратора...Друго не ми е нужно

Общи условия

Активация на акаунт