Отговори
# 61 950
Междувременно в инкубатора за малки лами. С участие на местната власт. Ни лук яли, но ще дойде и техния час.
Да,а смятам категорично,че Космос трябва да се разследва също за не нанасянето на отсъствия. Има и много държавни и частни училища, които записват деца и ги водят на обучение, но не посещават.
да, трябва да се разследва също и за методите му на обучение, медитации и всичко. Също трябва да се разследват и директорите на общинските училища монтирали камери над писоарите.

# 61 951
  • София
Този Ник Рей ще да е някакъв голям капацитет, щом смята, че е по-вероятно един баща да лъже и да хвърли 14-годишната си дъщеря на кучетата, отколкото един самотен чичак, прилъгвал цял живот чужди деца, да е педофил.
Не зная какво твърди този Ник Рей и дали изобщо е реална фигура. Но след като майки са го направили, какво пречи на този баща... Ааа, чакай, той е от "нашите".

# 61 952
Аз се учудвам, че 1000те евро часовник на Йорданов, правят такова впечатление.
Все пак ние сме България, където средната заплата е около 1500 евро, но всеки втори българин с Iphone Pro Max. За справка, телефонът нов струва колкото средната заплата +/- 100/200 евро (и то по-старите модели).

# 61 953
Този Ник Рей ще да е някакъв голям капацитет, щом смята, че е по-вероятно един баща да лъже и да хвърли 14-годишната си дъщеря на кучетата, отколкото един самотен чичак, прилъгвал цял живот чужди деца, да е педофил.
Не зная какво твърди този Ник Рей и дали изобщо е реална фигура. Но след като майки са го направили, какво пречи на този баща... Ааа, чакай, той е от "нашите".
А, от нашите, от сектата е бил, но се е осъзнал навреме. И най-важното - повярвал е на дъщеря си, за разлика от лудата Софка.

# 61 954
Идея нямам колко от коментиращите във форума са на годините на Калушев и са от София!?
Вие имате ли представа "КОЙ" учеше по това време във френската гимназия та било то и в  испанска паралелка????
И имате ли представа какво трябва да се е случило, за да преместят бъдещия Лама в простата 2 ра гимназия скоропостижно????? Само съжалявам, че правилата на форума не ми позволяват да сложа всички епитети, които АЗ смятам за подходящи...
Впрегнали са ОЩЕ тогава всички връзки по веригата...мама, тати, другари и другарки, да замажат случая с изнасиленото 10 годишно момче, та да може отрочето им безгрижно да си живее живота.
Не била знаела...ВСИЧКИ са знаели, така беше някога...а както виждам и сега!
 Не чухте ли родословното им дърво????!!!
Или нямаше достатъчно време дамата да го изчете заедно с ранговете на родата в ДС, или 6 то  или друго.....
Поканете я пак!

За ГОЛЯМА жалост лустрацията остана мит.
Всички ТЕ са оплетени като свински черва.
Внуците на тези, които топяха близки и съседи дори само за виц са вече на власт и се сродяват.
За мен публикуването на експертизата беше брилянтен ход.
Просто трябваше да се променят имената на непълнолетните.
София е малка.
От ден първи чета за случая и разпитвам всеки за мнение и информация.
Мислех си, че е канал за наркотици, на държавно ниво, даже на международно.
Веднага намерих разказите на туристи още от 2022 за арогантното и мутренско поведение на новите хижари.
Още тогава за мен случая беше пълен с противоречия...уж будисти, обаче въоръжени до зъби, уж природозащитници, но с ловен билет.....
Разпитвах много...При всеки разговор винаги се казваше, че е имало педофилия!
С каквото и да са се занимавали, малка, много затворена група , задължително педофилията беше безспорна за всички.
Чух как са намерени металотърсачи за половин милион, че полицията в Годеч е била натирена да не ги проверява изобщо, във фризерите еленско.... романтични отношения с подходящ от години....клюки...клюки...клюки ...
Все не ми се вярваше..
Минавала съм край Петрохан хиляди пъти. Но никога, ама никога не съм си представяла, че има място като това с отшелници и малолетни момчета изоставени от родителите.....
За първи път чух за Фонтанели и аяуаска в този случай.
Оказа се, че съм много изостанала....
В България от години се зароди голяма група заможни хора.
Източното и мистичното винаги е привличало имотните .....и така в пипалата на Ламата.
СПОРЕД МЕН..а аз съм никоя, но да си кажа, защото вече седем месеца загубих в четене...

Разчуло се е в техния кръг за способностите на Ламата.
Хората имат пари... даже повече отколкото могат да изхарчат.
От мода, нужда или любопитство са отишли при Ламата.
Искали са да разберат какви са били в предишен живот.
Разказаха ми, че при такъв ритуал гледаш тялото си отгоре, че е важно кой го прави, за да те върне обратно в нормален душевен мир, че не знаеш какво става с теб....
И ЗА МЕН...
при някои специални гости са се включвали и тулкувците, нали не мислите, че сценката с момичето им е била за пръв път.....и със сигурност е струвало скъпо да минеш пречистващия ритуал с тия божества!
 А със сигурност и предвидливият Лама е записвал...
Така като им потрябва нещо на групичката, да го получат по-бързо.
Сега смятам, че беше права Соня Колтуклиева като след информацията за даренията на кмета написа:
- " Васко, признай си ... за какво  им плати"/ цитирам по памет..беше отдавна/

Имате ли представа на колко и "КОИ" хора са звънели по Сигнал, след като са разбрали, че не могат да се справят с бащата и духа от бутилката е изпуснат.....
Звънели са и са писали панически на всички "клиенти"...пардон пациенти и предполагам с обяснението, че имат нужда от помощ , а и удобно имат записи...
Това са търсили всички влязли първи след смъртта на двете тройки според мен..
И на хижата, и в кемпера....са търсили  записите от ритуалите!
А как са загинали.....при лайната, в който са били до уши.....НИКОГА няма да разберем!
За Ралица бяха писали, че е звъняла.

# 61 955
22-годишният Златков защо ли не се е занимавал с жена на неговите години? А с малката ученичка. Нека си го кажем-щом тя е малолетна, той също е щял да понесе наказателна отговорност.

# 61 956
Политиката е вплетени в целия казус доста дълбоко. Бащата на момичето е бил официално обвързан с една конкретна партия, което лично на мен ми обяснява промяната в показанията (ако първите изнесени са целите), защото противното е означавало да ги взриви преди изборите през април 2026 г.
Скрит текст:
Скрит текст:
Бащата НЕ се казва Драгомир.
оказва се, че имаме общи приятели, така се казва.

В първоначално изтеклата експертиза пишеше друго.

# 61 957
  • софия
За това, че йорданов от години работи с герб има факти (снимки, договори): провеждане на мероприятия за партийната структура, дългогодишни договори със СО, докато йорданка беше кмет. Няма клеветене.
Че Калушев е работил с ППДБ също има факти.
Има подписано споразумение от сандов. Никой не отрича това.
Но някак професионализмът на йорданов се бие с партийната обвързаност и това ясно личи в експертизата. Там има крайни оценки по политическа линия, чието място не е в нея.

# 61 958
Пък Мирчев казва "Никой от нас не е познавал Ивайло Калушев, никога не сме ходили в "Петрохан"
Не знам кого има пред вид. Той може и да не е ходил. За мен той има малко аграрен вид и не е достатъчно извисен за общуване с Калушев. Та може и да е вярно. Но за кого още гарантира, не знам. Терзиев е ходил. По самопризнание.
https://www.mediapool.bg/db-iska-dans-da-ustanovyava-deistviteln … i-news387597.html

# 61 959
  • София
Идея нямам колко от коментиращите във форума са на годините на Калушев и са от София!?
Вие имате ли представа "КОЙ" учеше по това време във френската гимназия та било то и в  испанска паралелка????
И имате ли представа какво трябва да се е случило, за да преместят бъдещия Лама в простата 2 ра гимназия скоропостижно????? Само съжалявам, че правилата на форума не ми позволяват да сложа всички епитети, които АЗ смятам за подходящи...
Впрегнали са ОЩЕ тогава всички връзки по веригата...мама, тати, другари и другарки, да замажат случая с изнасиленото 10 годишно момче, та да може отрочето им безгрижно да си живее живота.
Не била знаела...ВСИЧКИ са знаели, така беше някога...а както виждам и сега!
 Не чухте ли родословното им дърво????!!!
Или нямаше достатъчно време дамата да го изчете заедно с ранговете на родата в ДС, или 6 то  или друго.....
Поканете я пак!

За ГОЛЯМА жалост лустрацията остана мит.
Всички ТЕ са оплетени като свински черва.
Внуците на тези, които топяха близки и съседи дори само за виц са вече на власт и се сродяват.
За мен публикуването на експертизата беше брилянтен ход.
Просто трябваше да се променят имената на непълнолетните.
София е малка.
От ден първи чета за случая и разпитвам всеки за мнение и информация.
Мислех си, че е канал за наркотици, на държавно ниво, даже на международно.
Веднага намерих разказите на туристи още от 2022 за арогантното и мутренско поведение на новите хижари.
Още тогава за мен случая беше пълен с противоречия...уж будисти, обаче въоръжени до зъби, уж природозащитници, но с ловен билет.....
Разпитвах много...При всеки разговор винаги се казваше, че е имало педофилия!
С каквото и да са се занимавали, малка, много затворена група , задължително педофилията беше безспорна за всички.
Чух как са намерени металотърсачи за половин милион, че полицията в Годеч е била натирена да не ги проверява изобщо, във фризерите еленско.... романтични отношения с подходящ от години....клюки...клюки...клюки ...
Все не ми се вярваше..
Минавала съм край Петрохан хиляди пъти. Но никога, ама никога не съм си представяла, че има място като това с отшелници и малолетни момчета изоставени от родителите.....
За първи път чух за Фонтанели и аяуаска в този случай.
Оказа се, че съм много изостанала....
В България от години се зароди голяма група заможни хора.
Източното и мистичното винаги е привличало имотните .....и така в пипалата на Ламата.
СПОРЕД МЕН..а аз съм никоя, но да си кажа, защото вече седем месеца загубих в четене...

Разчуло се е в техния кръг за способностите на Ламата.
Хората имат пари... даже повече отколкото могат да изхарчат.
От мода, нужда или любопитство са отишли при Ламата.
Искали са да разберат какви са били в предишен живот.
Разказаха ми, че при такъв ритуал гледаш тялото си отгоре, че е важно кой го прави, за да те върне обратно в нормален душевен мир, че не знаеш какво става с теб....
И ЗА МЕН...
при някои специални гости са се включвали и тулкувците, нали не мислите, че сценката с момичето им е била за пръв път.....и със сигурност е струвало скъпо да минеш пречистващия ритуал с тия божества!
 А със сигурност и предвидливият Лама е записвал...
Така като им потрябва нещо на групичката, да го получат по-бързо.
Сега смятам, че беше права Соня Колтуклиева като след информацията за даренията на кмета написа:
- " Васко, признай си ... за какво  им плати"/ цитирам по памет..беше отдавна/

Имате ли представа на колко и "КОИ" хора са звънели по Сигнал, след като са разбрали, че не могат да се справят с бащата и духа от бутилката е изпуснат.....
Звънели са и са писали панически на всички "клиенти"...пардон пациенти и предполагам с обяснението, че имат нужда от помощ , а и удобно имат записи...
Това са търсили всички влязли първи след смъртта на двете тройки според мен..
И на хижата, и в кемпера....са търсили  записите от ритуалите!
А как са загинали.....при лайната, в който са били до уши.....НИКОГА няма да разберем!

Това звучи логично, подозирам, че ще го изтрият. Сподели повече.

# 61 960
Нима не ви стана ясно, че Деян е един от основните свидетели и си е изпял и майчиното мляко!? И продължава да съдейства при нужда! Казаха го много ясно на брифинга!
Не, не ми стана ясно. На теб откъде ти е толкова ясно? Защото прокуратурата казва така? Някои потребители тук сте крайно, крайно наивни. Връщам се на първоначалната хипотеза, която е, че прокуратурата ще потули всичко по случая. Деян са го пуснали да си ходи в Мексико, защото би бил неудобен като медийна фигура в България. Няма никаква друга логика да пуснат може би най-важния свидетел, който не само е познавал Калушев от повече от десетилетие, но е и част от групата, да отиде в чужда държава. Това не знам как ви го побира главата като нещо нормално.

А не се ли досещате, че Деян най-вероятно го е срам  и страх , ако съм на негово място и аз ще изчезна. Деян си е изпял всичко  , да  за съжаление , бил е секс играчка на Ламата , но това не го  прави виновен. Абе то всички жертви са виновни ,освен Педоламата. Ако беше Деян тука какво щеше да се промени, със сигурност нямаше да поставя жълти цветя на паметната педофилска плоча.Човекът показва с действията си, че се разграничава от тях.

# 61 961
  • София

Това съм го пропуснала, но ако е вярно... Т.е. Ралица от ден 1 е знаела за опита за изнасилване на детето, още отпреди трите трупа в хижата го е знаела... Аз се изумявам как една история, за която от първата седмоца се знаеше колко е гнусна, може ден след ден да става все по-гнусна и по-гнусна. Няма ли някакъв край да има...

# 61 962
  • Stockholm
Съпротивата оправи балистиката, хронологията, прие педофилията като нищо особенНо и започна да инспектира дипломите на експертите, часовниците им и колко ги харесвали жените.

Имам дъщеря на 12 и съм потресена от целия този случай, поради което и го следя. Нищо че не живеем в България, прецедентът е от световна значимост, както и посттравматичните обществени реакции.

За тези, които чакат обрат, такъв няма да има. Казха ви го много пъти. Експертите. Затова се примирете с реалността, а ако имате затруднения с това, потърсете професионална помощ. Експертите ви го препоръчват, за да приключи накрая масовата психоза.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 12:51 от silsto

# 61 963
Психологът каза, че часовникът му струва 1000 евро и е подарък от жена му. И го показа. Много хора имат телефон за 1000 евро, така че трябва ли да се вторачваме в глупости.
И един мармот...
Хора, завършили психология има и в темата. Такива ли са им доходите в семейството?

Ето го и профила на жълтите л/м/ами:
Бленувайки за доходи, позволяващи часовници за 1000 евро/уау !/, екскурзийки до Дубай, Тенерифе, Мексико....
Бедни, но завистливи, тъпи и мързеливи. Мечтаят без да работят да имат материални придобивки и екскурзийки.
С карти таро или псевдо психологически "терапии", с преподаване в училище за тулкувци, дори без диплома или просто лежащи на дивана, взирайки се с влажни очи в някое гуру. Възхищават се на активната водачка Ралица, нея не я мързи да се "бори" за благоденствието си и да "твори". Като не намери завещание, може и тойота, ако не тойотата, може и дарения или подарък от СК.

# 61 964
  • софия

Това съм го пропуснала, но ако е вярно... Т.е. Ралица от ден 1 е знаела за опита за изнасилване на детето, още отпреди трите трупа в хижата го е знаела... Аз се изумявам как една история, за която от първата седмоца се знаеше колко е гнусна, може ден след ден да става все по-гнусна и по-гнусна. Няма ли някакъв край да има...
Че нали тя е давала "мъдри съвети" на детето. Има пряка връзка с тези "взаимоотношения".

Общи условия

Активация на акаунт