Отговори
# 64 590
  • София
На мен лично ми е любопитно защо в началото за Дечо не се каза колко зле е обгорял и че не е можел да се самоубие... Следващият Ивей е световен феномен, две оръжия, две ръце. Пламен се е самоубил и Калушев се е самоубил. Убитите са повече от самоубитите. Добре поне, че вече не е ритуално...

Очаквам да кажат и за раната на главата на Пламен, ако решат де. А кой знае дали нямат още наранявания, които няма как да видим.

# 64 591
  • Stockholm
Но едно от най-абсурдните е отговорът на РЙ на въпрос как е възможно някой да накара трима човека да се самоубият. И той да отговори "Ами ей така, с уста".  Това не е обоснован отговор.
Какво искате да ви каже РЙ не мога да разбера? Той да не е медиум като ламата, че да се телерпортира в момента, когато Калушев ги е убедил?
Няма доказателства за външно присъствие. Никакви. Всичко сочи, че тези тримата са се самоизбили. Човекът е направил психопрофили и дава някакви предположения за динамиката. На вас не ви било убедително, ами ваш проблем. Не можели да повярват, че той ги е убедил. И на мен не ми го побира главата, че трима възрастни мъже ще се валят половин час в снега на бариерата, чакайки някакъв, представящ се за лама, ама ей на, случвало се е. Тия хора от години са с него. Приучавани да изпълняват безпрекословно всяка негова заповед. Дрогирал ги кой знае с какво и пълнел им главите кой свят е истински и кой сън.

Да повторя и аз за всички тролове-  Опитайте се да проумеете, че НЯМА  външна намеса. Има секта с педофил- маниак, който е малтретирал сексуално деца в продължение на 30 години, а  накрая уби 2 деца и склони към самоубийство трима възрастни. Това е доказано с официална тройна експертиза и дело в съд няма да има. Чакат се няколко допълнителни експертизи, които са технически и една ситуационна за Петрохан, но  според експертите няма да доведат до някакъв обрат. Така че, примирете се с фактите, слезте на земята, забравете за  въображаемите си сценарии. Случаят е неофициално приключен. Дори се съмнявам, че след саботажа на последния брифинг, ще организират друг изобщо. Ще ви сервират последната информация по новините и... кой откъде е.

# 64 592
РЙ не може да отговори на много от въпросите, изнервя се и отвръща с глупави реплики "ами ей така, с уста", което го прави да изглежда некомпетентен.
Хората, които си задаваме въпроси не очакваме от психолог да е медиум, а да отговори професионално на база своята компетенция на въпроси, касаещи психологичната страна на казуса. И това как един лидер на  секта успява за няколко часа да склони към самоубийство трима зрели мъже е именно психологически въпрос, на който РЙ отговаря просташки и изнервено. Иначе цялата пресконференция я изнася той, дава отговор за всички други материи като балистика, съдебна медицина...
Другото, което ме учудва мен е защо в този случай без аналог в България е оставен да бие тъпана един криминален психолог, когато  тук по-скоро трябва да се търсят изтъкнати специалисти от чужбина и то психиатри, които са учили много повече психология от един психолог. Криминалният психолог трябва да е част от екип изтъкнати психиатри и криминалисти, а не водещ в такъв сериозен случай.

# 64 593
Но едно от най-абсурдните е отговорът на РЙ на въпрос как е възможно някой да накара трима човека да се самоубият. И той да отговори "Ами ей така, с уста".  Това не е обоснован отговор.
Какво искате да ви каже РЙ не мога да разбера? Той да не е медиум като ламата, че да се телерпортира в момента, когато Калушев ги е убедил?
Няма доказателства за външно присъствие. Никакви. Всичко сочи, че тези тримата са се самоизбили. Човекът е направил психопрофили и дава някакви предположения за динамиката. На вас не ви било убедително, ами ваш проблем. Не можели да повярват, че той ги е убедил. И на мен не ми го побира главата, че трима възрастни мъже ще се валят половин час в снега на бариерата, чакайки някакъв, представящ се за лама, ама ей на, случвало се е. Тия хора от години са с него. Приучавани да изпълняват безпрекословно всяка негова заповед. Дрогирал ги кой знае с какво и пълнел им главите кой свят е истински и кой сън.

Да повторя и аз за всички тролове-  Опитайте се да проумеете, че НЯМА  външна намеса. Има секта с педофил- маниак, който е малтретирал сексуално деца в продължение на 30 години, а  накрая уби 2 деца и склони към самоубийство трима възрастни. Това е доказано с официална тройна експертиза и дело в съд няма да има. Чакат се няколко допълнителни експертизи, които са технически и една ситуационна за Петрохан, но  според експертите няма да доведат до някакъв обрат. Така че, примирете се с фактите, слезте на земята, забравете за  въображаемите си сценарии. Случаят е неофициално приключен. Дори се съмнявам, че след саботажа на последния брифинг, ще организират друг изобщо. Ще ви сервират последната информация по новините и... кой откъде е.

Да ви успокоя, никой не чака обрат...Ясно е накъде върви случая. Позволете ни да имаме съмнения в този случай на групово самоубийство, в който накрая се оказва, че във всяка група е имало убиец, а единият дори е наредил другите, преди да се самоубие, ...и след това се е самоубил по начин уникален дори в световен мащаб...От друга страна, по друг случай ако разследващите видят зор...вече имат решение.."Абе, я, виж от тия кой е ходил в казармата..."

# 64 594
  • Stockholm
РЙ не може да отговори на много от въпросите, изнервя се и отвръща с глупави реплики "ами ей така, с уста", което го прави да изглежда некомпетентен.
Хората, които си задаваме въпроси не очакваме от психолог да е медиум, а да отговори професионално на база своята компетенция на въпроси, касаещи психологичната страна на казуса. И това как един лидер на  секта успява за няколко часа да склони към самоубийство трима зрели мъже е именно психологически въпрос, на който РЙ отговаря просташки и изнервено. Иначе цялата пресконференция я изнася той, дава отговор за всички други материи като балистика, съдебна медицина...
Другото, което ме учудва мен е защо в този случай без аналог в България е оставен да бие тъпана един криминален психолог, когато  тук по-скоро трябва да се търсят изтъкнати специалисти от чужбина и то психиатри, които са учили много повече психология от един психолог. Криминалният психолог трябва да е част от екип изтъкнати психиатри и криминалисти, а не водещ в такъв сериозен случай.

Ето това е, когато се пише без грам компетентност. В случая няма лица с психиатрични диагнози, за да е необходим експерт психиатър. Нужен е точно криминален психолог, да установи и анализира  психологическите фактори. Казват, че нямало глупави въпроси, ама то имало и още как.

# 64 595
  • София
Във фейсбук РЙо вече е наричан трол.
За пресконференцията, мисля че сам иззе функциите на другите и с това така свали нивото й.

# 64 596
  • Stockholm
За пресконференцията, мисля че сам иззе функциите на другите и с това така свали нивото й.

Фейсбук не е институция, за да се използва като източник изобщо.

# 64 597
Четворната експертиза е писана от 4ма специалисти.
Може да се информирате кой, какви компетенции има и каква е била ролята му.
Също така, не трябва да се забравя, че тези специалисти нв пишат свободни съчинения, а отговарят на конкретно поставени въпроси.

Иначе, във FB могат да наричат РЙ по всевъзможни начини. Същите тези хора, забравят обаче, че в екипа е имало и специалист, жена, която специализира в сексуално насилие над деца.
Също така забравят, че тези експерти са видели и чули неща, които сигурно биха били непоносими за страничен наблюдател. Ама да, забравих, че тези хора ни вярват на доказателствата, ни на експертите, ни на сексуално манипулираните от Калушев деца.
Те вярват на майката викинг, зарязала 11 годишното си дете да и го отглежда друг.

# 64 598

Тоя баща първо реагира като София Андреева. Бил е и той зомбиран. Иначе нямаше да я изпрати при Ламата.
Йорданов каза, че момичето е на 13г. , а жълтурковците, че е на 15г.

Възрастта на момичето нарочно беше леко променена в самото начало, за да не я идентифицират/разпознаят. След излизането на имената на бащата в публичното пространство, мисля че вече е безпредметно. Родена е 2011 г., всеки може да сметне възрастта. На 15 г. е в момента, към него момент не е била на 15.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2026, 01:05 от Mimci

# 64 599
РЙ узурпира пресконференцията, защото останалите експерти започнаха да звучат некомпетентно, за оръжията експерта взе да разлиства пред себе си документите, за да съобщи какво в било оръжието... Един истински експерт по балистика трябва да врял и кипял в случая, по който си пише експертизата и да може и на сън да го бутнеш да може да съобщи всяка подробност. Съдебния медик и той нещо прекалено притеснен беше, все се поглеждаха експертите един друг, ако може друг да отговори и накрая психологът РЙ реши да го играе ядосан и емоционален и така да ни убеди колко са компетентни.
Аз не се заемем с конспирации, просто коментирам поведението на хората, които трябва да дадат адекватни отговори и това, че не изглеждат никак уверени, знаещи и компетентни. И няма нищо срамно да си извикаме експерти отвън, защото тук нещата изглеждат като от кол и въже.

# 64 600
Най-новото, което прочетох ( поне за мен е ново, а и май не е дискутирано тук) Ралица е дала Николай на калушев, защото го спасявала от баща му, който ги спуквал от бой. Затова ние трябва да мълчим, защото не знаем истината.

Жълтите пропускат, че по времето, когато го е дала на Калушев, вече е била отново семейна с второ дете.
По-вероятно е Изолде да е права и във второто ѝ семейство да не е имало място за НЗ.
Самият Йорданов го обясни точно така при Дачков.

Може ли линк, моля?

А видеото с дрона аз го отварям без проблем, не знам защо би могло да пише, че вече не съществува.
https://youtu.be/iNhNnDk0exY?is=F0rCt91Xhr2sdEPS
Може ли пак линка с дрона?

# 64 601
  • София

Фейсбук не е институция, за да се използва като източник изобщо.

Тогава спрете да наричате тролове хората тук защото и форумът не е институция.
Императивният тон не е подходящ също.

# 64 602
  • Stockholm
Най-новото, което прочетох ( поне за мен е ново, а и май не е дискутирано тук) Ралица е дала Николай на калушев, защото го спасявала от баща му, който ги спуквал от бой. Затова ние трябва да мълчим, защото не знаем истината.

Жълтите пропускат, че по времето, когато го е дала на Калушев, вече е била отново семейна с второ дете.
По-вероятно е Изолде да е права и във второто ѝ семейство да не е имало място за НЗ.
Самият Йорданов го обясни точно така при Дачков.

Може ли линк, моля?

А видеото с дрона аз го отварям без проблем, не знам защо би могло да пише, че вече не съществува.
https://youtu.be/iNhNnDk0exY?is=F0rCt91Xhr2sdEPS
Може ли пак линка с дрона?

Ох, чак ми е неудобно да разпространявам това нещо Joy
https://www.facebook.com/reel/1715417936110298

# 64 603
  • Stockholm
desi_slava, за какъв "неудобен свидетел" говориш? Изобщо чуваш ли се?
Сериозно ли вече отчаянието е толкова голямо, че се приеме за неудобен свидетел потребител в бг-мама, който се "бил наслушал на много" за момичето.
Аз не знам дали съм лицемерна с евтини номера, но на теб изключително много ти пролича, точно с това изпускане на нервите, как искаш и чакаш да излезне някой "свидетел" срещу момичето.
Явно това е новата цел на съпротивата.
И после ще ми говориш за морал.

Всякаква граница се премина.  Това си е направо тормоз.

# 64 604
  • София
За "показанията" на момичето криминалистът доц. Милен Иванов казва следното и според мен е съвсем логично:

– При всичките съмнения за дейностите на тази организация, това им е най-малкият проблем. И друго – това е дума срещу дума. В тези случаи няма свидетели, тоест това са твърдения на едно непълнолетно момиче. От другата страна има няколко мъже, които ще потвърдят точно обратното. Тези хора не биха се уплашили от такова развитие на нещата.

Общи условия

Активация на акаунт