Отговори
# 64 665
Всъщност точно педофилията е разделителната линия, не е случайно това организирано дискредитиране на жертвите.

За парите, оръжията, иманярството и пр. едва ли е останало съмнение у когото и да е.

# 64 666
Всъщност точно педофилията е разделителната линия, не е случайно това организирано дискредитиране на жертвите.

За парите, оръжията, иманярството и пр. едва ли е останало съмнение у когото и да е.
Кой потребител, според теб, подкрепя педофилията?

# 64 667

Ако си чела темата, няма да задаваш този въпрос.
Или си тук само за провокации и конфликти?

# 64 668
Педофилията може да е основна разделителна линия на лично засегнатите, близките на убитите. Дя си придставим, че имаме една везна. В едното блюдо е педофилията, в друго е всичко останало. От ден 1 та до днес, и особено видно тук в темата, се носят камъни и дърве в блюдото с педофилията, та белким другото стане толкова леко, че хвръкне в небитието.  И това кара хората да се съмняват във всичко, дори и в педофилията. Именно тези усилия да се изтъкне педофирията като цялата истина.

# 64 669
Педофилията може да е основна разделителна линия на лично засегнатите, близките на убитите. Дя си придставим, че имаме една везна. В едното блюдо е педофилията, в друго е всичко останало. От ден 1 та до днес, и особено видно тук в темата, се носят камъни и дърве в блюдото с педофилията, та белким другото стане толкова леко, че хвръкне в небитието.  И това кара хората да се съмняват във всичко, дори и в педофилията. Именно тези усилия да се изтъкне педофирията като цялата истина.

Това не е вярно.
От първия ден в темата няколко потребители изключително аргументирано посочиха защо това е секта, защо оръжията са проблем, защо е проблем чадърът, и пр.
И от първия ден срещу тези потребители тръгна война от калушевистите, дори имаше хвалби на кого е изкаран бан с общи усилия от темата. И заплахи срещу останалите, които пишеха за нередностите около Калушев.

# 64 670

Участвам в темата от първите дни, не само я чета. Какъв конфликт има във въпроса ми?! Защо трябва да отговаряш така изнервено и с обвинения, не разбирам.! Но, щом не искаш, добре.

# 64 671

Участвам в темата от първите дни, не само я чета. Какъв конфликт има във въпроса ми?! Защо трябва да отговаряш така изнервено и с обвинения, не разбирам.! Но, щом не искаш, добре.

Четеш темата и не виждаш проблем в постове "какво толкова е едно изнасилване на 14 годишно момиче".
Добре.

# 64 672
Педофилията може да е основна разделителна линия на лично засегнатите, близките на убитите. Дя си придставим, че имаме една везна. В едното блюдо е педофилията, в друго е всичко останало. От ден 1 та до днес, и особено видно тук в темата, се носят камъни и дърве в блюдото с педофилията, та белким другото стане толкова леко, че хвръкне в небитието.  И това кара хората да се съмняват във всичко, дори и в педофилията. Именно тези усилия да се изтъкне педофирията като цялата истина.

Честно казано, лично мен грам, ама грам не ме интересува какво друго има в тоя случай. Педофилията е изключително гнусна сама по себе си, но тук имаме извратенящината "майки" сами да набутват децата си при педофила, а после, когато той уби 2 от децата, същите тези "майки" го издигнаха на пиедестал, че и му изпляскаха "паметник", с името на жертвите му редом с неговото. На всичкото отгоре, извадиха малоумието на разни сбърканяци на показ из социалните мрежи, които защитават както зарязването на децата, така и убиеца им, та да видим колко точно е затънала една част от обществото ни.

И с оглед на цялата тая кафява трагедия, от какъв зор да ми дреме дали някой е използвал педофила, за да очерни друг в предизборната му кампания? Баш ме брига, честно.

# 64 673
  • my own world....
Така де - имаме педофил убиец, който с убийствата и самоубийството си отвори кутията на Пандора. И чакаме (евентуално) да се извадят резултати от досъдебното производство за паричните потоци,нали така?

# 64 674

Четеш темата и не виждаш проблем в постове "какво толкова е едно изнасилване на 14 годишно момиче".
Добре.
Личната ти интерпретация е напълно грешна. Ще подмина, че реално ме изкарваш човек, който не вижда проблем в нещо, което по никакъв начин не съм одобрила. И, каквото и да си внушаваш за мен в случая (понеже е далеч от истината), не оправдава този твой тон. Приключвам с това.

# 64 675
Като цяло, повечето незаконни неща, бледнея пред блудство/сексуално насилие/ други неправомерни дейности с деца и жени (особено с деца). И това не е конкретно в този случай, а като цяло в световен мащаб.
Трафик и разпространение на наркотици, незаконен дърводобив, изнудване, лихварство, всякакви политически игри.
Съвсем норнално е фокусът в този случай да е насочен към децата. Всъщност щеше да е притеснително ако точно тази част оставаше на заден план.

# 64 676
Не е интерпретация, дала съм цитат. Твърдиш, че четеш темата, следователно си имала възможност да изразиш възмущението си от потребителката и да не се стига до твои въпроси кой точно в темата подкрепя педофилията. И не е само тази потребителка, ако четеш темата, би трябвало да се досетиш и сама.

Simple Smile Интерпретация е да ми обясняваш дали според теб съм изнервена.
Дали съм далеч от истината, също е твоя интепретация.

Добре.
Личната ти интерпретация е напълно грешна. Ще подмина, че реално ме изкарваш човек, който не вижда проблем в нещо, което по никакъв начин не съм одобрила. И, каквото и да си внушаваш за някой потребител (понеже е далеч от истината), не оправдава този твой тон. Приключвам с това.

# 64 677
  • при Arctic Monkeys
Не подскачай, има модератори за тази цел.
ДАНС праща справката в началото на 2025 г. и една година тази справка се търкаля из различни прокуратури - в Софийска градска първо, после в Софийска окръжна и накрая в Районна прокуратура-Костинброд. Никой нищо не е свършил
Можеш да накажеш прокурорите. Нищо не е свършил защото са имали чадър, оцветен в розово-зелено.

# 64 678
Още по-притеснителното е,че институциите, на които сме делегирали права и пари да следят за секти, масова заплаха и т.н, поради некадърност или от друго, са направили нищо. Защото този случай се е точил с години, Валери беше казал че е разпитван в градинка от некъв, който си пиел биричката.
Като цяло, повечето незаконни неща, бледнея пред блудство/сексуално насилие/ други неправомерни дейности с деца и жени (особено с деца). И това не е конкретно в този случай, а като цяло в световен мащаб.
Трафик и разпространение на наркотици, незаконен дърводобив, изнудване, лихварство, всякакви политически игри.
Съвсем норнално е фокусът в този случай да е насочен към децата. Всъщност щеше да е притеснително ако точно тази част оставаше на заден план.

# 64 679
  • при Arctic Monkeys
Е Валери нали е наркоман и лъжец. Сега пък ще го цитираме. Последно? Момичето също не е травмирано, разхождали я напред назад, нищо особено. Беше обвинена , че е влюбена в николай и понеже той я отхвърлил, почнала да симулира. Изобщо, всички жертви или са с леко поведение, или наркомани.

Общи условия

Активация на акаунт