Отговори
# 64 725
# 64 726
Сандов го слушах, беше видимо притеснен. Не вярвам да е участвал в оргиите на Калушев, не мисля че е ощетил данъкоплатците с този подпис,  не мисля че е сводничил.

Ама никой не обвинява Сандов в сексуални извращения, а в престъпление по служба. Не мислиш ли, че точно неговият подпис под официалните договори с фондацията на Калушев даде легитимност на  педофилската секта? След "бележката" на Сандов той  от  пещерняк в планината, се превръща в  официален държавен партньор. Това респективно му помага  да печели спонсори, а най-вече да печели доверието на родителите и да привлича нови уязвими деца в хижата си .Така че Сандов може да не е ощетявал дректно  данъкоплатеца, но с политическата си наивност и небрежност помогна за изграждането на чадъра над сектата на Калуша. И затова трябва да  носи отговорност, независимо дали ни е симпатичен като политик.
От прокуратурата му подготвят обвинение, да гледат там, да разследват, ако има нещо да си понесе последствията.
„Според обвинението действията са били извършени с цел да бъде набавена облага за неправителствената организация, изразяваща се в осигуряване на достъп и възможност за ползване на район и земи около рид „Тодорини кукли“ в Стара планина. Вследствие на това са настъпили значителни вредни последици“, заявиха от прокуратурата и поясниха, че разследването продължава, като предстои да бъде предявено обвинението на бившия министър.

# 64 727
  • при Arctic Monkeys
спомага за 'сглобка' на версията 'няма външна намеса'.
Ами то няма външна намеса. Престанете да твърдите обратното, защото започвате да звучите нездраво и банално.

# 64 728
  • Stockholm
Не става въпрос да се гласува за някоя партия. А да се неутрализират неудобните се заема обществена поза по злободневна тема за по-голяма чуваемост, та успоредно с нея и да се прокарат други тези. И точно този фокус също компрометира разследването.

Еее, стига с тези празни конспирации за "неутрализиране на неудобните" и "прокарване на тези". Кое точно компрометира разследването? Тройната комплексна експертиза ли е обществена поза?
Прокуратурата и ГДБОП носят своята огромна вина, че спаха години наред по сигналите, никой не го отрича , но да изкарваш категоричните  медицински доказателства за педофилията и убийството на децата някакъв предизборен театър, е пълно безсилие.

# 64 729
Боже каква шизофрения. От едни и същи потребители вопли как така кочината го е защитавала и е пропуснала да изведе децата, и от същите потребители какво толкова като Сандов е подписал някакви хартийки. Ово йе стандарт. Много години вече. Какво толкова, че от Космос не са писали отсъствия. Какво толкова, че никой не е закачал сводницата, че си дава децата. И така нататък, списъка с какво толкова е дълъг. Явно за съжаление ще продължи и с децата на ченгесарите от ДС. И с техните внуци...

# 64 730
Един съборил паметник имам предвид.  
Не е театър, само се използва за да се направи представление избирателно срещу неудобни политически опоненти. Между фактите по случая вероятно има и такива, които се прикриват. Иначе защо засекретиха случая в НС ?

# 64 731
"Изтеклата" експертиза изглежда като сглобена основно около показанията на Русев, което не е никак добър индикатор. Особено впечатление ми направи частта, в която той явно се е самоопределил като учител на Калушев и някакъв вид негов ментор. Аз лично не вярвам и на една негова дума. Според мен той с голяма вероятност е сътрудник на службите много преди трагедията да се случи, и от самото начало на разследването спомага за 'сглобка' на версията 'няма външна намеса'.
Ти може да не вярваш, но има публикации от 2017г  кой кого и на какво е учил в началните години на калушев като спелеолог
Русев заслужава да го обсъдим. Значи, те са били много близки с Калушев, в Мексико е изкарал безплатно техните курсове за гмуркане. Много доволен бил, има хвалебствени постове, там и се подлага на техния сеанс ли какво е по хипноза. Скарват се за картите на пещери, които той източва от компа на Калушев, и този го гони от Мексико. После Калушев с Макулеви влизат в планина край Боснек, па не са се били обадили на Русев и той им се разсърдил.
Според София Андреева именно Атанас Русев е подтикнал сина ѝ Валери да изфабрикува сигнала за педофилия, неизвестно защо подаден в отдел "Киберпрестъпност" на ГДБОП. Това става през 2022 г. - пет години след завръщането на Валери от Мексико.
Русев бил приятел и с Кирил Петков, покрай Корал. Ама и с него се скарал, щото КП бил сложил Пашата в списък, подаден към тогавашния прокурор за разследване.
Малко след това Русев и Асен Йорданов от "Биволъ" гостуват в телевизията на ИТН, където Русев разказва как Кирил Петков му предлагал да става министър и депутат, но той отказал
80% от написаното са конспирации, аз в тях не вярвам. Не бих искала да участвам в такива обсъждания. Но вие можете да вярвате в каквото искате и каквото ви успокоява

# 64 732
  • Stockholm
Бащата умира мисля 2024, и въпреки че няма неговата закрила, Калушев продължава с блудствата. Вероятно имал по-голям чадър

Ilo, тъкмо оттогава му започват проблемите, сигналът за Леон например. Освен смъртта на баща му, падат и политическите спонсори. Кинти няма. 2024 е началото на края за Педофила-убиец и Псевдолама Калушев. А сексуалната парафилия не се влияе от чадър, тя си е доживот, със или без протекции.

# 64 733
  • София
Един съборил паметник имам предвид.  
Не е театър, само се използва за да се направи представление избирателно срещу неудобни политически опоненти. Между фактите по случая вероятно има и такива, които се прикриват. Иначе защо засекретиха случая в НС ?
Какви неудобни полит. опоненти визирате? Славчо не е в парламента, те са. Ако някой си е твърдо решен да гласува за тях, ще го направи, ако има глава на раменете-няма да го направи. Те се провалиха с гръм и трясък и не само защото са подкрепяли по всевъзможни начини сектата, а заради това, че сега не се дистанцират и продължават да се правят на приятно разсеяни и да нападат разследващите и прокуратурата...

# 64 734
"Изтеклата" експертиза изглежда като сглобена основно около показанията на Русев, което не е никак добър индикатор. Особено впечатление ми направи частта, в която той явно се е самоопределил като учител на Калушев и някакъв вид негов ментор. Аз лично не вярвам и на една негова дума. Според мен той с голяма вероятност е сътрудник на службите много преди трагедията да се случи, и от самото начало на разследването спомага за 'сглобка' на версията 'няма външна намеса'.
Ти може да не вярваш, но има публикации от 2017г  кой кого и на какво е учил в началните години на калушев като спелеолог
Русев заслужава да го обсъдим. Значи, те са били много близки с Калушев, в Мексико е изкарал безплатно техните курсове за гмуркане. Много доволен бил, има хвалебствени постове, там и се подлага на техния сеанс ли какво е по хипноза. Скарват се за картите на пещери, които той източва от компа на Калушев, и този го гони от Мексико. После Калушев с Макулеви влизат в планина край Боснек, па не са се били обадили на Русев и той им се разсърдил.
Според София Андреева именно Атанас Русев е подтикнал сина ѝ Валери да изфабрикува сигнала за педофилия, неизвестно защо подаден в отдел "Киберпрестъпност" на ГДБОП. Това става през 2022 г. - пет години след завръщането на Валери от Мексико.
Русев бил приятел и с Кирил Петков, покрай Корал. Ама и с него се скарал, щото КП бил сложил Пашата в списък, подаден към тогавашния прокурор за разследване.
Малко след това Русев и Асен Йорданов от "Биволъ" гостуват в телевизията на ИТН, където Русев разказва как Кирил Петков му предлагал да става министър и депутат, но той отказал
80% от написаното са конспирации, аз в тях не вярвам. Не бих искала да участвам в такива обсъждания. Но вие можете да вярвате в каквото искате и каквото ви успокоява
От тук го четох, ако има значение. Аз съм си спокойна, не приемам като лична кауза случая, не ми плащат, не са ми близки засегнатите.
https://offnews.bg/razsledvane/atanas-rusev-e-chovekat-polzval-u … ivola-864388.html

# 64 735
Не е вяра в педофилията тяхното, точно обратното РА и компания не вярват, че ИК е педофил и убиец. И имат право като хора да си вярват в това.

Фактът, може да е че ИК е убиец и педофил, но РА например не приема този факт и тя като човек има право да си има своята истина. Не всеки родител може да приеме тази трагична информация.
Не всеки родител може да приеме, че синът им здрав и прав мъж се е гръмнал по заповед на лама с още двама.
На кого пречи някакъв камък на пътя, който има значение само за хората, които не приемат фактите на експертите?
Преди Христа сигурно някой е дръзнал да нарече непорочно заченалата девица с грозни епитети, но това не е попречило милиарди хора по света да отричат факта, че не е възможно да се зачене непорочно и да се сложи начало на цяла религия. Винаги е имало група от хора, които отричат фактите, така че камъкът не е паметник на педофилията, а вяра на РА, че ИК не е педофил. Та нейната вяра на кого пречи с този камък там?
Че имали ли случай досега някой близък да каже, че техния човек е престъпник, убиец и т.н все са добри хора и поздравяват любезно. Ако ние като общество приемаме за нормално името на убиец и жертва да стоят заедно в почит на един камък, то обществото е някак извратено болно. Че РА го направи провокативно не мисля, че има спор. Можеше да изчака и да го сложи в двора на хижата. Обикновено паметните плочи се слагат на мястото и инцидент или любимо място. Лично аз изобщо нямам против бутането на този камък. Все е израз на позиция и от двете страни.

# 64 736
"Изтеклата" експертиза изглежда като сглобена основно около показанията на Русев, което не е никак добър индикатор. Особено впечатление ми направи частта, в която той явно се е самоопределил като учител на Калушев и някакъв вид негов ментор. Аз лично не вярвам и на една негова дума. Според мен той с голяма вероятност е сътрудник на службите много преди трагедията да се случи, и от самото начало на разследването спомага за 'сглобка' на версията 'няма външна намеса'.
Ти може да не вярваш, но има публикации от 2017г  кой кого и на какво е учил в началните години на калушев като спелеолог
От тук го четох, ако има значение. Аз съм си спокойна, не приемам като лична кауза случая, не ми плащат, не са ми близки засегнатите.
https://offnews.bg/razsledvane/atanas-rusev-e-chovekat-polzval-u … ivola-864388.html
Точно на офнюз да се опре човек е някак наивно. Цялата кауза на ВЙо е фалшива и неприемлива за журналист

# 64 737
  • Stockholm

Според близките на Педоламата Оф нюз била единствената медия, на която той "вярвал". Най- озлобеното куче в този случай и медиен покровител на Жълтата секта е Владимир Йончев- създател, главен редактор на сайта, както и приятел на Калуша. Та всеки да си прецени критично доколко да  "вярва" на Оф Нюз, особено по казуса Калушев и Петрохан-Околчица.

# 64 738
Дето се вика, всеки сам си преценя Simple Smile

# 64 739
  • София
Моето мнение за поставянето на позорната плоча, е че сводницата по този начин демонстративно иска да покаже, че не се чувства виновна за нищо!! По този начин иска да се оневини пред себе си и пред обществото, само че не е познала... Пак егоизмът й изпъква на преден план... За какво беше това бързане да я сложи, м? За да бетонира позицията си и въобще да не се интересува какво ще излезе постфактум, когато излязат експертизите и доказателствата...А тя много добре е знаела какво ще излезе..

Общи условия

Активация на акаунт