Отговори
# 65 010
Toni Popov:

Скрит текст:
"Невинен до доказване на противното! Тази презумпция не се прилага от раследващите и “експертите” по случая Петрохан. Не знам как може да се прави експертиза на мъртви хора без да ги познаваш лично и без да говориш с хората, които са ги познавали. Дечо идваше при нас на уроци по Бачата и Салса. Винаги усмихнат, смирен, внимателен, голям кавалер. Чак след време като имахме лична среща по друг повод разбрах, какъв сериозен счетоводен бизнес има. Нелепо е за мен да де смята, че са спрели даренията към организацията и това е довело до самоубийство.
Със сигурност Дечо не се нуждаеше от никакви дарения. Имаше си собствен бизнес"
Дечо е бил в съдружие с Иван Милев, който подписва ГФО-та. От Дечо няма подписано ГФО някъде. Въобще Дечо с какво образование е?
Иначе за 2022г ГФО-то на ВиМ компания е "цветущо".
Скрит текст:

# 65 011
Скрит текст:
Макулеви пашат за натиск и заплахи над прокурори. Мисля, че не биха го писали ако нямаха такива данни. Макулеви досега са били максимално сдържани така, че идва ли си измислят.
Двама неадекватници, които следва да бъдат съдени за това, че са си зарязали детето и с години не са го виждали. Толкова за тях.
Пак ли убийци търсим. Това вече звучи шизофренно и адски налудно, да знаете.

Не без нищо ЯМ, според мен, пише  .... Калушев е имал комуникация с отдел Антитерор в Данс, заради което сме поискали суровите трафични данни.
Добре, как ще го докаже. Така е като ЕЖК. Сега сигурно ще кажете, че той не трябва да доказва нищо. Ами напротив, ако иска да му повярват ще представи нещо, с което ше докаже казаното от него. Не се заяждам, просто разсъждавам

# 65 012
  • София
Toni Popov:

Скрит текст:
"Невинен до доказване на противното! Тази презумпция не се прилага от раследващите и “експертите” по случая Петрохан. Не знам как може да се прави експертиза на мъртви хора без да ги познаваш лично и без да говориш с хората, които са ги познавали. Дечо идваше при нас на уроци по Бачата и Салса. Винаги усмихнат, смирен, внимателен, голям кавалер. Чак след време като имахме лична среща по друг повод разбрах, какъв сериозен счетоводен бизнес има. Нелепо е за мен да де смята, че са спрели даренията към организацията и това е довело до самоубийство.
Дечо е бил в съдружие с Иван Милев, който подписва ГФО-та. От Дечо няма подписано ГФО някъде. Въобще Дечо с какво образование е?
Скрит текст:

набързо направена справка
Дечо Василев има икономическо образование – завършил е специалност „Счетоводство и контрол“ в УНСС , след като преди това завършва Търговско-банковата гимназия в София

Ellgry, пише, че са поискали трафични данни, сурови.

# 65 013
Вместо ИИ, можехте да чуете РЙ при Карбовски, там обясни няколкото аспекта, един от които- финансов.

Ellgry, може би за друго момиче става дума. А може и за Теа.
Факт е, че медиите са знаели, после някой замъгли и подтисна всякаква информация по случая.
Аз си спомням, че още в началото, Бенатова по някакъв повод коментира, че нейните разследвания водят към педофилия също за съжаление. А след брифинга го припомни, каза, че според нейни разследвания всичко до този момент е потвърдено относно децата, но е мълчала, защото е искала да излезе от разследващите. Имаме ли информация за друго момиче? Според смс до майка му това е първото

# 65 014
Toni Popov:

"Невинен до доказване на противното! Тази презумпция не се прилага от раследващите и “експертите” по случая Петрохан.

Припомнете ми как беше приложена презумпцията за невинност по отношение на Валери, насиленото малко момиче и нейните родители, а и на Деян, на Атанас Русев?...

# 65 015
Скрит текст:
Вместо ИИ, можехте да чуете РЙ при Карбовски, там обясни няколкото аспекта, един от които- финансов.

Ellgry, може би за друго момиче става дума. А може и за Теа.
Факт е, че медиите са знаели, после някой замъгли и подтисна всякаква информация по случая.
Аз си спомням, че още в началото, Бенатова по някакъв повод коментира, че нейните разследвания водят към педофилия също за съжаление. А след брифинга го припомни, каза, че според нейни разследвания всичко до този момент е потвърдено относно децата, но е мълчала, защото е искала да излезе от разследващите.
Имаме ли информация за друго момиче? Според смс до майка му това е първото
Права си, наистина там насочва към ТЕа, с "този път", като изключение. Но ако са разпитани още тогава и бащата си е казал всичко, много време успяха да запазят тези показания. Не знам в Парламента дали не са им ги дали, сутринта от темата си припомних, че там в ранен етап прокуратурата позволи някои неща да ги четат.

# 65 016
А всъщност тези първоначални показания на Т. и баща ѝ откъде излязоха? Може да са били фалшифицирани. И на мен ми е интересно да разбера бащата сменил ли си е показанията.

# 65 017
Toni Popov:

Скрит текст:
Скрит текст:

набързо направена справка
Дечо Василев има икономическо образование – завършил е специалност „Счетоводство и контрол“ в УНСС , след като преди това завършва Търговско-банковата гимназия в София

Ellgry, пише, че са поискали трафични данни, сурови.
Това е ясно, но все пак са разбрали, че имало такива разговори. Нали Майсторова каза в ефир, че било застрашена сигурността на държавна структура. Но няма как да го докажат, защото е ЕЖК. С ексхумацията се получава същото-за да се уважи искането на близките трябва да бъде посочено точно какво ще се търси.

# 65 018
Тони Попов е бил на сбирката снощи. Някакъв алтернативен богослов.
Ето и в профила му малко от протеста. Като чуха Росен Йорданов, ОТ-вод, от-вод, хаха .
https://www.facebook.com/reel/1543783044081107?locale=bg_BG

# 65 019
А всъщност тези първоначални показания на Т. и баща ѝ откъде излязоха? Може да са били фалшифицирани. И на мен ми е интересно да разбера бащата сменил ли си е показанията.

По медиите излязоха. Само предполагам, но предвид, че до последно разследващите се опитваха да запазят анонимността на детето, предполагам, че умишлено са заблудили медиите, за да не се разрази лайняната буря още тогава.

# 65 020
  • при Arctic Monkeys
Toni Popov:

"Невинен до доказване на противното! Тази презумпция не се прилага от раследващите и “експертите” по случая Петрохан.

Припомнете ми как беше приложена презумпцията за невинност по отношение на Валери, насиленото малко момиче и нейните родители, а и на Деян, на Атанас Русев?...
Искаш да кажеш, че калушев е невинен?

# 65 021
Имам теория, че деца са оставяни на Калушев като един вид "приношение" за благоразположение на т.нар. "колеги" (както той е наричал демоните, с които се е хвалил че общува). Не забравяйте, че е бил известен сред последователите си като "вещер", "оракул" и магьосник. Та родител който е ламтял за пари, известност, кариера или друго се е решавал така да ги получи.

Все пак всичко, с което тоя се е занимавал е да "облъчва", да прави сеанси за смърт, болест и други сатанински обреди.

Макулев и Асенова, пък и тая патка Версано, може да се поздравят че са спрели децата си от малоумното БГ училище и вместо това са ги прарили да получат ето това невероятно ценно познание.

И украсено даже.

# 65 022
Ахаа - Тони Попов. Мазно усмихнато харизматично пасторче, проповядващо чрез любовта на бог към щастливо бъдеще и финансова свобода и изцеления...
На сектанта Папа Максим от Пробуждане батко му Simple Smile
Надежден Hands Plus1

# 65 023
Toni Popov:

Искаш да кажеш, че калушев е невинен?

Обратното, че е лицемерно хора, които съчиняват и разпростараняват лъжи дори не за едно насилено дете, а за няколко, да подскачат заради събраните свидетелства за педофилия от страна на Калушев.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 14:08 от EmmaT

# 65 024

Макулев и Асенова, пък и тая патка Версано, може да се поздравят че са спрели децата си от малоумното БГ училище и вместо това са ги прарили да получат ето това невероятно ценно познание.

И украсено даже.

Аз чак сега ги виждам тия... рисунки. Гадост, гнус.
Ама сигурно и това не е доказателство за извратено съзнание и педофилия.
Интересно какво мислят родителите на жертвите за тези послания.

Общи условия

Активация на акаунт