Отговори
# 65 475
Моят конспиративен ум намира връзка между Петрохан и убийството в Пловдив. И това е "Ботев". Името на Ботев присъства по различен начин и при двете. И наркатрафик през територията на България. Също Демерджиев. И неговото име присъства. Убийството с изстрел между очите и заседнал патрон пък ми напомни Ники. Дежа вю.
През тунела ли е минавал наркотикът?
За мен вашият ум не е конспиративен, а шизо@реничен и имаш нужда от лечение.
Всеки има право на мнение и разсъждения в този форум. Ако нямате доводи, с които да оборите аргументите на pandorina, по-добре запазете грубостите за себе си, вместо да принизявате дискусията до лични обиди.
Извинете, но вас не ви ли смущава името на Христо Ботев да е свързано с гашльовците от Петрохан.
Не грубо, а безсрамно е дори това да се напише.
Убийството в Пловдив чрез името " Ботев" да има връзка със сектата.
Този, който два пъти ходи до дръвника също приличал на Ботев.
Какви са аргументите, за да се оборват?

Последна редакция: нд, 04 окт 2026, 15:27 от babian

# 65 476
Бошкей, тук се е превърнало в някакъв кръжок в стил "10те най-нелепи начина да утрепем президент на футболен клуб".

А деде наистина ли не вижда проблем в това момчето на дЕдо да живее само с чужди мъже и да не учи? Да изглежда като клошар, мръсен и запуснат, без приятели и без бъдеще? Тия хора са луди целите роди, не само майките и бащите! 🤦‍♀️

# 65 477
  • my own world....
Когато нечий пост е откровено налудно звучащ как очакваш някой да тръгне на сериозен разговор? Няма следи на Петрохан - значи е долетяла шейната на дядо Коледа - давай ся аргументи против. А тук и името на Ботев  намесва с педолами и секти... Има някаква граница с нормалното, която като се прескочи - няма как да не последва съвет за взимане на мерки и своевременно лечение.

# 65 478
Скрит текст:
Моят конспиративен ум намира връзка между Петрохан и убийството в Пловдив. И това е "Ботев". Името на Ботев присъства по различен начин и при двете. И наркатрафик през територията на България. Също Демерджиев. И неговото име присъства. Убийството с изстрел между очите и заседнал патрон пък ми напомни Ники. Дежа вю.
През тунела ли е минавал наркотикът?
За мен вашият ум не е конспиративен, а шизо@реничен и имаш нужда от лечение.
Всеки има право на мнение и разсъждения в този форум. Ако нямате доводи, с които да оборите аргументите на pandorina, по-добре запазете грубостите за себе си, вместо да принизявате дискусията до лични обиди.
Извинете, но вас не ви ли смущава името на Христо Ботев да е свързано с гашльовците от Петрохан.
Не грубо, а безсрамно е дори това да се напише.
Убийството в Пловдив чрез името " Ботев" да има връзка със сектата.
Този, който два пъти ходи до дръвника също приличал на Ботев.
Какви са аргументите, за да се оборват?
Смущаващо е, че един от големите футболни клубове в България ("Ботев“ Пловдив) се превърна в заложник на мафиотски войни и строителни апетити за стотици милиони, които завършиха с брутално убийство в главата. Смущаващо е, че в случая "Петрохан“ едно НПО е въртяло стотици хиляди левове дарения под носа на ДАНС, докато накрая загинаха деца.
Ето тези факти са безсрамни, а не това, че хората във форума се опитват да сглобят пъзела на базата на съвпаденията, които виждат.
pandorina е обикновен страничен наблюдател, а не разследващ орган – тя има пълното право да си прави каквито иска връзки и да разсъждава на глас.
Пак ще ви попитам: каквито и да са нейните теории, това дава ли ви право да я обиждате и да ѝ поставяте психиатрични диагнози? Каква вина има тя, че е убит собственикът на ФК "Ботев", че Калушев е публикувал стихотворение на Ботев и че е намерен мъртъв на Околчица?

# 65 479
  • my own world....
Каква вина имала пандорина,че някой си убит някъде, а друг убил някъде? Wtf..

# 65 480
Когато нечий пост е откровено налудно звучащ как очакваш някой да тръгне на сериозен разговор? Няма следи на Петрохан - значи е долетяла шейната на дядо Коледа - давай ся аргументи против. А тук и името на Ботев  намесва с педолами и секти... Има някаква граница с нормалното, която като се прескочи - няма как да не последва съвет за взимане на мерки и своевременно лечение.
Lady_A, каквито и неща да напише някой в този форум, никой няма право да отговаря по този начин. Прескачаш и не коментираш, щом не знаеш как.

# 65 481
Благодаря Деси! Напълно съзнавам как звучат нещата, които написах. И да, в тях хората видяха безсрамие, а не в това, че името на Ботев е редом до накакви престъпни схеми вероятно и в двата случая, което е общото.

# 65 482
Логиката на пандорина кърти. И накрая трябва някои да и оборва "аргументите". Не зная на кое му викате така.
То звучи като:
Убийците сигурно са бушмени, щото бушмени и Ботев започват с буквата Б. Ще ме обори ли някой, но без обиди...

# 65 483
Ами самите престъпници замесват името на Ботев в схемите, не ние

# 65 484
Ами самите престъпници замесват името на Ботев в схемите, не ние
Именно. И аз това казвам, не съм аз виновна, че името на Ботев присъства в два престъпни случая завършили с убийство. И това не е логика и аргументи нито причинно-следствена връзка.

# 65 485
Ами, и аз си помислих, че Пандорина ни взима за мезе вече с този пост. Не само черешка, всички вкупом.
Все пак сме в България, във всеки град сигурно има булевард или улица "Христо Ботев", все на някоя ще е станало убийство или ще има замесени с наркотици. Дайте и там да търсим връзка, ама трябвало с аргументи, сериозно ли?

# 65 486
Оборете тва ве, овци Simple Smile
Бито куче лапа дава ли !!!
Тежко, брате се живее.... Misc PillMisc PillMisc Pill

# 65 487
Логиката на пандорина кърти. И накрая трябва някои да и оборва "аргументите". Не зная на кое му викате така.
То звучи като:
Убийците сигурно са бушмени, щото бушмени и Ботев започват с буквата Б. Ще ме обори ли някой, но без обиди...
Ще се опитам да оборя аргументите ви без обиди.
Бушмените не може, ама по никакъв начин да се свържат с бълг. език.
Трябва да ги отнесем към Хамериканците.
Буш и  „men“.
Килърите са украинци или руснаци, а може и сърби.

# 65 488
Оборете тва ве, овци Simple Smile
Бито куче лапа дава ли !!!
Тежко, брате се живее.... Misc PillMisc PillMisc Pill

Joy Логиката в последното изречение е особено желЕзна. Трудно ще се обори, дори с аргументи.

# 65 489
По повод Околчица ситуационната беше готова, ако не се лъжа, и бяха наредени физици, балистици и тн, когато прокурорката обяви в началото. Чухме версията за ситуацията обаче от Росен Йорданов, не знам по каква причина. Във фейсбук някой беше изнесъл кратко видео с изказването на балистика, когато се опитваше да обясни за барутните частици при ръцете на Калушев. В крайна сметка Александров взе думата да обясни, защото балистика не беше много убедителен. После по повод на въпрос защо Николай има частици по ръцете, балистикът каза..Ами, може да е стрелял преди това... Какво беше това изказване..Ситуационната на Околчица не трябваше ли да бъде представена от съответните специалисти, работели по нея. По това, което Росен каза, Калушев е застанал на вратата и стрелял по Николай, и то между очите...Николай явно е стоял неподвижно, на всичкото отгоре и опрян на стола...нали е един от доводите при изходната рана, липсата ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт