Отговори
# 65 535
И двете според мен.

# 65 536
  • my own world....
Уилоу, ако нямаше финансова подкрепа от куцо и сакато калушев щеше да си изгние на село, да продаде двата апартамента на лелите си, да доизгние и да си тегли куршума преди много години. Най-вероятно е пазел ревниво духовните си практики с деца от света, но участието на цялата група не е невинна. И тия, които са се ползвали от услугите му, както и от тези на другия Ивайло (писане на европроектчета с цел зеленоя октопод да се облагодетелства, щото вече всички лешояди преброиха тия) не са невинни. Най-малкото заради силно стиснатите си очички за присъствието на деца.

# 65 537
Баба Дали би могла да каже кое е водещото - дали средата, дали биологията.

# 65 538
Лейди, съвсем целенасочено са обработени и дарителите, както и родителите. Ако не тези, други щяха да даряват.

# 65 539
  • София
Баба Дали би могла да каже кое е водещото - дали средата, дали биологията.

Доколкото разбрах от експертизата отношението на майката още като бебе. Когато липсва адекватна реакция на майката, която бебето да може да разчита, за да намери начини да се свързва с нея, започва изграждане на защитни механизми от детето. Аз го разбирам, че любовта и здравата връзка на родителя с детето са най-важни, за да може да се изгради като личност в детството и в юношеството.

# 65 540
При бащата на Т. има смекчаващи вината обстоятелства- за да даде момичето на ламата, е бил убеждаван професионално от две психоложки- ра и версано, не е сам в заготовката.
По тази логика трябва да оправдаем всички, защото са били обработвани и манипулирани от най - добрия в това - Калушев.

# 65 541
Бащата на момичето нямам никакво съмнение, че също е бил промит мозък. Но някъде по ръба му е бил останал капка здрав разум, а и той е имал дъщеря. Както някой вече беше писал, момичетата са инстинктивно по-предпазливи относно всякакви посегателства, нащрек са, а в днешно време знаят и как да реагират правилно явно.
Дали майката на момичето е знаела изобщо къде пътува детето й, или впоследствие е разбрала за този кошмар, май не пише никъде.

# 65 542
На мен ако 21 годишен пергиш ми разправя как сънувал 13 годишната ми дъщеря и "получил знак че трябва тя да се качи" бих реагирала по много остър начин. Не ме интересува че е бил инфантилен и не на център. Притеснително е.

Това не оправдава бащата - ясно е че Калушев първо е проучвал самите смейства имало ли е вярвания в езотерики, окултистки вярвания, били ли да близки с Асен Асенов, били ли са  склонни да омаловажават децата си. Явно отговорът е да ама в бащата се е пробудила искрица човечност която в Албена Варсано я няма.

# 65 543
При бащата на Т. има смекчаващи вината обстоятелства- за да даде момичето на ламата, е бил убеждаван професионално от две психоложки- ра и версано, не е сам в заготовката.
По тази логика трябва да оправдаем всички, защото са били обработвани и манипулирани от най - добрия в това - Калушев.
За разлика от" психоложките", бащата е повярвал на детето си.
До сега СА не вярва и защитава насилника му.
А другите пишман майки дори са се възползвали от професиите си и са насочвали деца към педофила.
Не само своите, ами и чуждите.
Видяхме разликата с бащата на момичето и "бащата" на Алекс- ЯМ.

# 65 544
За разлика от" психоложките", бащата е повярвал на детето си.
До сега СА не вярва и защитава насилника му.
А другите пишман майки дори са се възползвали от професиите си и са насочвали деца към педофила.
Не само своите, ами и чуждите.
Видяхме разликата с бащата на момичето и "бащата" на Алекс- ЯМ.
Едните са манипулирани много по - дълго от другите - това първо. Второто, което е еднакво при абсолютно всички родители там, е че никой не е направил нищо, за да извади детето си навреме. Бащата изпраща момичето доброволно, чува какво се случва с него и пак не предприема никакви адекватни действия, а просто седи и чака. Трето, ако нещата не бяха приключили по този трагичен начин, този баща нямаше да подаде сигнал никъде.
И моля ви, наистина престанете да повтаряте, че момичето е "стабилно“ и да сипете суперлативи. Това е едно дълбоко объркано и травмирано дете, което е направило опит за самоубийство. Няма как то да бъде стабилно психически само два месеца след всичко преживяно.

# 65 545
Не. "Психоложките" би трябвало да дават професионална експертиза. Тяхното е злоупотреба с доверието на пациента.
Когато започне да не се прави разлика между професионално мнение на експерт и това на леля Минка от Долно Уйно, стигаме до сегашната картинка...

# 65 546
Бащата, ами майката, оженила се повторно, ни знае къде е дъщеря й, ни с кого. А между другото и тя е психоложка, собственичка на Монтесори. Факт е, че всички си дават децата доброволно, някои с декларация, сигналът на Валери е 5 год след случката му, на която собствената му майка не вярва. Другият сигнал за Л. е оттеглен. Прокуратурата не предприема нищо цяла година след доклада на ДАНС.
 Веществените доказателства, за които публиката чу са рисунки на пениси, инструкция за мастурбиране, лубрикант и джунгла от глинени фалоси, снимка на вибратор, така ли е?

# 65 547
  • при Arctic Monkeys
Ама, защо всички жени, намесени и месещи се в тази история са психоложки, или се занимават с деца, че и изглеждат по един и същ отнесен начин. Чакаме развръзката с люпилнята на лами училище Космос. Ако си мислят, че ще минат между капките, много се лъжат.

# 65 548
Мисля, че на Космос нищо няма да му се случи, предписание, проверка дали е направено и туйто. Те имат международна акредитация и дори да отпаднат от МОН, ще си работят.

# 65 549
  • при Arctic Monkeys
Аз имам друга информация, ще видим дали ще се потвърди.

Общи условия

Активация на акаунт