Отговори
# 65 775
Ами може би Калушев е бил прав за него, че е бил пияница без родителски капацитет

# 65 776
Да де, ама защо би смятал, че бягат?
От кого, от какво?
За да го мисли това Макулев, едва ли е случайно.

# 65 777
  • Stockholm
От кого, от какво?

Според мен Макулев   не е имал никаква информация за това какво се случва, но за сметка на това пълно доверие на "Ламата". Помислил си е, че нещо е станало, но "Божественият" знае какво прави и не е искал да му разваля плана. Лоялен. И между другото Макулев е много виновен, че подведе следствието в началото, замаза им очите, че Калушев е Светец и те загубиха време в издирването, защото нямаха достатъчно информация и съдействие.

# 65 778
От кого, от какво?

Макулев може би се е надявал да стане точно това, което всъщност стана. Гузен е бил, очевидно лъжеше и се потеше като сгащен на местопрестъплението. Надявал се е всичко да потъне и да си отиде заедно с Калушев и момчетата. Ако е така, направо е чудовищно!

# 65 779
  • София
От кого, от какво?
Кой каза, че мисли каквото и да е... Абсолютно неадекватен си е от самото начало. Приказва, каквото му дойде, само да замаже някак собственото си незнание какво се случва с детето му. Аз по едно време си мислех, че ония изяви "вярвам напълно на Иво, до няколко дни ще се върнат" в първата седмица са някакъв жесток профайлърски трик, с който екипът неповторими професионалисти по случая се опитват да успокоят Калушев, в случай че държи момчетата за заложници. Нооо предвид развоя на събитията нищо подобно не си мисля вече. Просто тежък неадекватник, за пияница не знам, то не е и важно, може да е пръв трезвеник и пак ще си е куку и безполезен, абдикирал родител, както и преуморената касиерка също.

# 65 780
ОК, добре. Ето какво е станало:

Пламен е зад гърба на Дечо. Застрелва го и Дечо пада по очи.
Пламен и/или Ивей обръщат Дечо по гръб, убеждават се, че е мъртъв. Ивей е шокиран от гледката.
Ивей се гръмва доста нескопосано. В шок е, дави се, объркан е. Пада на колене.
Пламен стои пред Ивей, леко в ляво от него. Дозастрелва Ивей.
Ивей пада по очи, почти в краката на Пламен.
Пламен прави две крачки в ляво и се гръмва последен. Пада по очи.
Сутринта Деян обръща Пламен за да се увери, че е мъртъв.
Локвата кръв под главата на Пламен остава на "една глава" в ляво.
Деян някак (друга тема е как) потвърждава на Калушев, че и тримата са мъртви.
Калушев вече може спокойно да продължи с пъкления си замисъл.

Това е моята хипотеза, която считам за най-логична и вероятна. И понеже най-вероятно ще се потвърди, започвайте да събирате пари да черпите Плъха™, който редовно прави пророчества! Animal Mouse Rolling Eyes Simple SmileSimple Smile
Теорията на Росен Йорданов изобщо не подкрепя вашата версия. Деян няма никакво участие в обръщането на телата. Подреждането им е станало от Ивей, така че няма как Пламен да е последен - просто няма кой да го позиционира след това.
Опитайте пак, като следвате официалните данни и логиката на Йорданов.

# 65 781

Пламен и/или Ивей обръщат Дечо по гръб, убеждават се, че е мъртъв. Ивей е шокиран от гледката.

Това е моята хипотеза, която считам за най-логична и вероятна. И понеже най-вероятно ще се потвърди, започвайте да събирате пари да черпите Плъха™, който редовно прави пророчества! Animal Mouse Rolling Eyes Simple SmileSimple Smile
Теорията на Росен Йорданов изобщо не подкрепя вашата версия. Деян няма никакво участие в обръщането на телата. Подреждането им е станало от Ивей, така че няма как Пламен да е последен - просто няма кой да го позиционира след това.
Опитайте пак, като следвате официалните данни и логиката на Йорданов.

Очевидно е, че към този момент не съм съгласен с тази част от казаното от РЙ. Не че лъже, просто мисля, че за тази част е в грешка.

# 65 782
И Тодоров намеси Деян, че пипал / влачил/ телата. Тогава му се чудехме на конспирацията, но той нали първите дни някак е " помогнал, с каквото могъл". Вероятно наистина телата са пипани.
Аз нямам теория. Все едно ми е в какъв порядък и как са се избили. Факт. Избили са се. И са запалили кучетата! Кръвожадници.
На мен ми е интересно ако бяха теглили една шефска чест на шефчето, как биха се развили последващите събития.

# 65 783
  • София
Пак ли се започва, че роднините и близките са виновни за късното  намиране на кемпера?
Разследващите  за да се оправдаят изтеглиха датата на убийствата. Та ако можеха да пришият на близките причината щяха да са го направили.

# 65 784

И аз така мислех отначало, но раната на пръста от оръжието не се вписва...

# 65 785
  • Stockholm
Аз така и една версия или хипотеза не видях от Съпротивата. Само двусмислени въпросчета. Ами напишете като Сивия Плъх поне хипотеза. Ние не можем да знаем какво е в главите ви. Това, че само подхвърляте хрумки, означава, че не сте достатъчно сигурни в себе си да си структурирате теза и да си я защитавате.

Последна редакция: чт, 08 окт 2026, 19:38 от silsto

# 65 786

И аз така мислех отначало, но раната на пръста от оръжието не се вписва...

Поясни моля?

# 65 787
За Макулев още от началото ми изглеждаше, като че е имал уговорка с К - примерно ако нещо стане, той да прави това и това. В случая той се обади в телевизията да обяснява колко добър човек е К и как не можело да бъде виновен, но нито дума не спомена, че сина му е там. Казваше "15 годишно момче" без никаква индикация, че знае кое е. Чак после се разбра и го викнаха повторно и той отнемай къде потвърди.
За мен К му е наговорил някакви неща как кочината ще го търси и той трябва да чисти имидж или да пречи.

# 65 788
  • Stockholm
За Макулев още от началото ми изглеждаше, като че е имал уговорка с К - примерно ако нещо стане, той да прави това и това. В случая той се обади в телевизията да обяснява колко добър човек е К и как не можело да бъде виновен, но нито дума не спомена, че сина му е там. Казваше "15 годишно момче" без никаква индикация, че знае кое е. Чак после се разбра и го викнаха повторно и той отнемай къде потвърди.
За мен К му е наговорил някакви неща как кочината ще го търси и той трябва да чисти имидж или да пречи.

И слабоумният конспиратор прилежно е изпълнявал инструкциите. И продължава да ги изпълнява. Може и в момента да си контактува с духа на Педоламата. Нищо не би ме учудило.

# 65 789
  • при Arctic Monkeys
Тези хора са толкова облъчени, че каквото и да им се случи, не могат да излязат от унеса си. Дали е състояние на ума им отпреди, или някой ги е обработвал, или и двете.. отстрани изглежда зловещо и налудно.

Общи условия

Активация на акаунт