Llo, той си е направил безпристрастно изследването в продължение на 6 месеца и го е приключил и подписал, и предал, и няма да го променя, и е приета от прокуратурата тази експертиза . Прокуратурата му е дала правото оттам нататък каква информация може да изнася публично. Може по закон, няма нарушение. Защо се дъвче как се изразява, как гледа, как се поти, къде се пипа, що е правил такива и онакива анализи. Съдържанието на експертизата е същественото, а не часовника му и не знам какво си още.
Защото явно той като е психолог, няма право да е бесен и гневен от това, което родителите и Калушев са направили и причинили на децата.
Трябва съвсем обективно, спокойно и уравновесено да каже "Мдаа, ето колко интересно. Тук имаме група родители с интелектуални затруднения (да не казвам откровено малоумни) и група неудовлетворени от живота самци, предвождани от един болен и объркан човек.
И същият този болен човек е успял да хване на кукичката си същите онези малоумни родители и да ги накара, против всякакви природни и вселенски закони, да му харижат децата си.
И накрая заради цялата тази обща глупост, имаме 2 загинали деца.
Ама, да, аз съм психолог и трябва да съм спокоен, като наблюдавам и осъзнавам как човешката малоумщина погуби 2 млади живота и съсипа още незнаен брой други".