Отговори
# 66 210
"Ай, ай, чл 148 от НПК е абсолютно ясен, относно безпристрастността на вещите лица и за техния отвод. Не забравяйте, че сме правова държава. "

Llo,  той си е направил безпристрастно изследването в продължение на 6 месеца и го е приключил и подписал, и предал, и няма да го променя, и е приета от прокуратурата тази експертиза . Прокуратурата му е дала правото оттам нататък каква информация може да изнася публично. Може по закон, няма нарушение. Защо се дъвче как се изразява, как гледа, как се поти, къде се пипа, що е правил такива и онакива анализи. Съдържанието на експертизата е същественото, а не часовника му и не знам какво си още.  

Защото явно той като е психолог, няма право да е бесен и гневен от това, което родителите и Калушев са направили и причинили на децата.

Трябва съвсем обективно, спокойно и уравновесено да каже "Мдаа, ето колко интересно. Тук имаме група родители с интелектуални затруднения (да не казвам откровено малоумни) и група неудовлетворени от живота самци, предвождани от един болен и объркан човек.
И същият този болен човек е успял да хване на кукичката си същите онези малоумни родители и да ги накара, против всякакви природни и вселенски закони, да му харижат децата си.
И накрая заради цялата тази обща глупост, имаме 2 загинали деца.
Ама, да, аз съм психолог и трябва да съм спокоен, като наблюдавам и осъзнавам как човешката малоумщина погуби 2 млади живота и съсипа още незнаен брой други".

# 66 211
Погубил е два млади живота физически и директно. А колко хора живеят в полуживот и кошмар?

# 66 212
Успокойте се, прокуратурата е отхвърлила искането за отвод.

Кой да се успокои, не разбрах. То беше толкова неадекватно това искане за отвод! Р.Й., освен всичко друго, нямал квалификация на криминален психолог. Ми той, заедно с още един двама са създали криминалната психология у нас, какво да прави!?

# 66 213
Моралното падение на "калушевите харпии" е явно. Тука няма изненади. И още 550 ИИ чаршафа и постове от жълти сайтове като офнюз да видя няма да се впечатля.
По-гнусно ми е поведението на разни бдителни партийни функционерки, които са склонни да охулят дете жертва на педофил в името на партийката.
Щом педото е от партийката значи е бил прав, детенцето е проблемен нагъл наркоман точка.
Връща ме в едни тоталитарни времена, които ме карат тотално да се отвращавам.

Алекс мир на душичката му не е имал детето късмет в живота още малък е продаден на педофила. Никога не е имал детство, никога не е имал приятел , не е бил обичан от майка. БИЛ Е РОБ. Робство е да си под наблюдение 24/7 да рецитираш на педогуро измислените тъпотии, да си в безкрайни оргии и да нямаш една душа на твоята възраст да те съжали поне.

Без да се обиждаш, тук ще се разгранича стилово.
Калушевите харпии е прекалено силно. Повечето са заблудени лелки.
Партийката е важно участие в друг аспект, а не хулейки жертва на педофил. Те реално партийно не хулят жертвите, аз поне не съм чела, а защитават спонсорирането и чадъросването на общност тип секта. И най-вече правото на шантави НПО. Не тричат деца.
И трето последно - може би все пак е бил обичан от майка си Алекс. Но тя мълчи. Даден за отглеждане без да е ясно защо.

В случая само се опитвам да не ставаме наистина бесни, зли кучета. Сякаш трябва да си четем по 2 пъти мненията. И аз избухвам по същия начин.
Реално всички хулещи децата жертви са партийно пристрастни и не го крият. Услужливо напомнят, че това се е случило заради други партии и политически лица и правят агитация за кого да гласуваме, за да не станем и ние жертви. Което си е голяма доза отвратително. Та, не партията, а феновете тричат момичето. Аз не искам да споменавам пак какви неща пишат и ги представят за факти. Отвратена съм! Това ли е емпатията, която не им слизаше от устите през тези 8/9 месеца? Фалш, фалш. Ами не изпитвам емпатия към родителите, знам, че сигурно страдат, но с всяко следващо включване от тяхна страна изпитвам неприязън и отвращение. Нормално ли е да пишеш пост за убитото си дете и да не спираш да хвалиш себе си и то във всеки пост този “Аз” да присъства като основа. Макулева как да се появи? Тя присъства на първия протест, но дума не каза, не излезе с другите. И по-добре, щеше да си направи лоша услуга. И съм склонна да вярвам, че на Макулеви е указан натиск от останалите родители.

# 66 214
Тя не му е майка, тази Късовска. Нали?
Неее, не му е майка. Някаква пещернячка позната на Калушев е. Ние се бяхме объркали, че е майка на Ивей, грешна информация от Фейсбук май беше.
Във фейсбук излезе снимка, пишеше, че майката на Ивей плачела и държала икона през цялото време. Тази Късовска знаем ли кога за последно е виждала Калушев? А Valitchy Ichy от Фейсбук каква се явява, коя е?

# 66 215
Не съм съгласна. Харпии е точно определението, което съм искала да напиша и не се извинявам.
Прекалено силно е да се нарича 13 годишна жертва на опит за изнасилване алкохоличка, наркоманка и проститука от определени 5 профила тук докато за "оракула" от вечерното се мълчи.
Няма да прочетеш и един ред против Калуша от тези определени 5-6 профила, но доста цветисто обиждат живите свидетели.

Мисля почти същото. Просто излагайки го с тази емоция, идва някоя светла душа и твърди, че тричаме независимото мнение, алтернативното родителство и т.н. Домързя ме...

Според мен единственият начин е много простичко събитие по събитие да се комуникират нещата.

1. Едно момче спира да ходи на училище. По наше време това не беше "щото така иска той и майка му". Има данни, че е насилил дете. Възможно е той да е населен. Заметено всичко. Защо Калушев е спрял да ходи на училище? Не е, за да се прави на Дон Хуан в пещерата. Това може и през ваканцията. Да прекъсне обучение по наше време, особено в такова номенклатура семейство се случваше или при скрито престъпление, или при психическо разстройство. Не щото ти се почива в пещера. Тук никой не задълбочи. Това е самото начало.

2. Какво прави този човек в тези години след това преди да живее с Деян? Къде живее? С какво се занимава? Таткото е оказал голямо влияние. С него ли живее?

После има още много...

3. Как заживява с Деян. По Дс линия, по любов? Не беше нормално да живее мъж с момче на 16

4. София го намира не защото го среща на улицата. Те вече са в общност. Тя два пъти предлага детето вкл. и дъщеря си. Тази общност има и други членове. Тук няма как да няма други "доволни" участници. Инак как ще го заплюеш и избереш този спасител? Чувала си за ефективност.

....
Не знам колко съм ясна. Но сякаш много, много неща не се казват. А то хронологично има логика как тази секта се създава, усилва и влошава.

# 66 216
Един бърз въпрос малко встрани от текущата тема. Глинените х@йчета Дечо ли ги е правил?

# 66 217
Един бърз въпрос малко встрани от текущата тема. Глинените х@йчета Дечо ли ги е правил?

Някои са донесени от Мексико. Там наистина са често срещани. Нямат смисъла на секс и педофилия. Други са от Дечо. Днес 2 уя и 2 чаши.

Тези сигурно са били за подарък при дарение

# 66 218

Добре де, не можеш ли да отговориш конкретно? Един мъж отглежда все по-малки деца. Защо? Едни майки си дават малките деца на мъж в гората. Защо? Не може да нямаш твоя отговор.

Какви политически общности, какви съмнителни морални качества... Въртите се като...

Дайте го простичко. Аааа а РЙ е необективен. Та той е най-най-най накрая на веригата. След смъртта. Но това всичко има начало. Не започва с разследването.

Моля те дай прост отговор. Ако иска и Валя. Анонимис също.

Аз лично изобщо не искам да се заяждам. Искам да не се повтаря. А затова трябва да се почне от началото.

То началото е преди 30 и повече години или не ? Възмущението следварително няма да промени нищо. В този ред на мисли, можеше и да няма случай "Петрохан - Околчица".
Нямам идея защо майките са го направили. Не вярвам да е защото са сводници на собствените си деца. За Яни предполагам, защото му е дългогодишен приятел. Вероятно са изяли една торба сол и затова му има доверие. В началото на случая мислех, че са го направили, защото те всички реално са част от затворена общност, познават се и си имат взаимно доверие. А и в случай, че е имало нередности, все щеше да се разчуе.

# 66 219
  • Stockholm

Добре де, не можеш ли да отговориш конкретно? Един мъж отглежда все по-малки деца. Защо? Едни майки си дават малките деца на мъж в гората. Защо? Не може да нямаш твоя отговор.

Какви политически общности, какви съмнителни морални качества... Въртите се като...

Дайте го простичко. Аааа а РЙ е необективен. Та той е най-най-най накрая на веригата. След смъртта. Но това всичко има начало. Не започва с разследването.

Аз лично изобщо не искам да се заяждам. Искам да не се повтаря. А затова трябва да се почне от началото.

То началото е преди 30 и повече години или не ? Възмущението следварително няма да промени нищо. В този ред на мисли, можеше и да няма случай "Петрохан - Околчица".
Нямам идея защо майките са го направили. Не вярвам да е защото са сводници на собствените си деца. За Яни предполагам, защото му е дългогодишен приятел. Вероятно са изяли една торба сол и затова му има доверие. В началото на случая мислех, че са го направили, защото те всички реално са част от затворена общност, познават се и си имат взаимно доверие. А и в случай, че е имало нередности, все щеше да се разчуе.
Последното изречение какво означава? Че не е имало нередности, понеже не се е разчуло ли според теб? Мислела си в началото на случая, че са били част от затворена общност, не секта и са си имали доверие, какво мислиш сега? Кой според теб е виновен за трагедията? "Възмущението следварително" нищо няма да промени, сигурна ли си? Отричането на очевидното ли ще промени нещо?

# 66 220
В началото на случая, имаше интервю/та с други пещерняци и там някъде, един от тях спомена, че е имало слухове в техните среди за Калушев и групата около него.
Но не мога да кажа, дали ставаше дума за слухове за секта, хомосексуалност или нещо около децата.

За мен, една от причините да не се разчуе генерално е чадърът над Калишев.
Другата е, че децата са били държани в изолация и така е нямало как, докато още са малки, неволно да споделят нещо на някой извън групата.

А всъщност, ако се замислим, цялата кула от карти е паднала, защото се е разчуло донякъде. Бащата на малкия син на Ралица е разбрал от Валери какво може да се случва там и е взел детето. Дядото на Леон също е чул за това и съответно са го изтеглили и него.
След Леон вече всичко тръгва надолу. Тогава и бащата на Калушев вече го няма, за да може да окаже по-сериозна подкрепа по ДС линия.

# 66 221
Добре, взимам си бележка. Нека за хора с различни затруднения да изложа какво точно обучение се е получавало от обучителя.

Това са преки доказателства, не са генерирани от ИИ и определено не са писани от мен. Гуруто преди всичко е "чистел кармични блокажи" един вид като вселенски водопроводчик. Бил е тотално обсебен от тази идея за "отпушване" на енергии.

Демек тези важни лекции са се давали на учениците. Учениците не са били на 30-40-50 години. Известните нам ученици са били непълнолетни. Ако някой още иска да твърди че няма никакъв проблем той не е заблуден, а е направил личен избор да защитава педофил.

# 66 222

Възмущението е оценката на събитията от обществото. А то - паметник, песни, "ах, как искам да ги познавах тези светли души". Перверзия - да лъскаш имиджа на убиец на деца, че и твоето. Брррр...

Не, не, не, да имаш доверие не е да си оставиш детето да го гледа чужд мъж. Това не е доверие. Имаш жена и още 2 по-големи деца. Все щяхте да го отгледате тва напикаващо се дете. Защо не вярваш, че майките са вид сводници. Познават го по 2 месеца и хвърлят някои по 2 деца. Това не е доверие. Това е глупост, лудост, безхаберие.

Как ако е имало нередности? Валери и Леон какво са? Само слухове ли? Не ги ли срещаш тези хора, не говориш ли с тях. Майка на дете не вижда ли, че детето й е епилирано, с дълга боядисана коса, имитира говоренето на гуруто и не е стъпало на училище? Но щом прави сарми, значи всичко е ок.

Много грозно, болно поведение.

А защо Калушев ги търси и взима тези деца? Да ги спаси? И това го вярваш?

# 66 223
С риск да прозвуча скандално, но мисля, че майката на Алекс си го е обичала. Преди да си заключи профила, бяха публични много снимки, той вечно в прегръдките й, като котенце, най-вече от планинските им приключения. В един момент те вероятно наистина са вярвали, че му осигуряват по-добър живот и възможности. Ламата яко ги хлъзгал... И после детето се е отчуждило и вероятно то самото не е искало да ги вижда, не знам можели ли са да ходят когато те поискат и да го чуват когато искат, може и това да е контролирано. С вярата, че е при някакъв възвишен учител будист, в който те вярват безпрекословно, който му осигурява страхотно бъдеще и че те като родители не могат да му дадат нищо по-добро, сигурно се е примирила жената. А и НЗ е бил даван постоянно за пример. Но е факт, че трябва да има почва, в която това зрънце да порасне и Макулеви явно са много благоприятни за това. По ред причини.

# 66 224
Естествено ,че го е обичала ....просто тая невестулка Калушев е бил обигран манипулатор .

Общи условия

Активация на акаунт