Светът през обектива - фотографската тема 6 част

• 21 121
  • 492
  •   1
Отговори
# 360
Кога ще снимаш Simple Smile

# 361
мимиту, тенкю! нямам много време да търся и да гледам, затова питах вас. тоно такова нещо ми трябва.
ще снимам на 27 май. много ме болят очите, когато снимам сватби. Sad

# 362
уф, много се радвам, че поне веднъж съм била полезна в тази тема Hug

# 363
  • София
Vache, много благодаря за подробните обяснения!
май хора се снимат по- трудно, отколкото си мислех newsm78
Ще ме навиете и мен да се разрушкам за този ФШ, че и мен ме дразни бавния 7.
и ще слухтя за плъгини и екшъни Peace

Oooo, трудно е, разбира се... Simple Smile))))

Я вижте тук, може и да го знаете този сайт...

http://fotoknigi.org/all-books

# 364
Случайно булката да е Ева? Ей така, имам пресентиман.

# 365
Привет  Hug
Благодаря ви Heart Eyes, супер много се радвам че ви допаднаха. След малко ще кача няколко репортажни-ходихме да се билдваме с колегите  hahaha на Девин..... не е за разправяне  Joy

Ама никой не каза нищо за сервиз, не сте ли си ремонтирали апаратите? Лулу ти обикновено си неизчерпаем източник на инфо, плс подскажи някое сервизче.

Vache допадна ми последното  Peace и май наистина е добре да пипнеш малко камъка, с чадъра си се справила идеално.

Трислон забравих да те помоля – споделяй по-честичко впечатления за Никона – как е на боравене, как се справя с разни ситуации, ти как се пригаждаш…. въобще пускай инфо за твоята нова любов  Mr. Green А от портрета много ми допадна тоналността – придава много специфично излъчване на кадъра. Моето мнение е че може би малко трябваше да обхванеш повече от обектите, специално от ръката и камъка

misholina истинско удоволствие бе да разгледам снимките от Маракеш – освен първата и последната, които си показала, имаше още няколко които са просто страхотни.

# 366
Слави, ти беше с паналайка, нали Mr. Green Ако става въпрос за него - имам добри отзиви от сервиза на Сони до южния парк. Те работят и с Панасоник. В общи линии успяха да оправят апарата на шефа, който го бяха отписали от официалния сервиз. Бих те пратила в Зентекс, къдета са факири, но за съжаление не работят с Панасоник Sad

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 16:34 от лулу!

# 367
лулу, бъзикаш ли се? newsm78 това са нашите кумци Rolling Eyes и ний сми у кадъръ.. Mr. Green

# 368
лулу, бъзикаш ли се? newsm78 това са нашите кумци Rolling Eyes и ний сми у кадъръ.. Mr. Green

ooooh! По скоро съм недоразбрала и недочела Joy Не ми обръщайте внимание, в офиса е 30 и ме напече яко Tired Нещо не можем да подкараме климатика Sick

# 369
Лулуто, за това говорех

мимиту, тенкю! нямам много време да търся и да гледам, затова питах вас. тоно такова нещо ми трябва.

# 370
 Joy без малко да отида пак на сватба! Laughing

# 371
Лулуто, за това говорех

Рабзрах, ама понеже първо отворих линка на мими, реших че питаш дали булката там не е Ева Crazy Както казах, не ми обръщайте внимание Joy Тюх и тук оспамих пейзажа ooooh! Mr. Green

# 372

Трислон забравих да те помоля – споделяй по-честичко впечатления за Никона – как е на боравене, как се справя с разни ситуации, ти как се пригаждаш…. въобще пускай инфо за твоята нова любов  Mr. Green

Утре ще дойде значи...
Ще пускам,разбира се.Най-накрая ще му дойде времето на Олимпусчето да отиде на сервиз. Laughing

# 373
Лулу знаех си  Mr. Green – както винаги си на линия с точната информация, огромно благодаря  Hug Heart Eyes

Та днес от мен не толкова качествени снимки, колкото надявам се да са ви интересни (нямах много време за щракане и залягане, наложи се да побеждавам  hahaha е не мога да не се надуя че бях в отбора победител )

Един кадър от я-р Кричим (казаха че чистели боклуците всяка година Sad) Моля, кажете ми защо на планината се е получил такъв ефект – сянка от към хребета на син фон (снимката не е обработвана)
Един пример за тим билдване – 3 кибика се наслаждават как 3-ма техни колеги се потят да спасяват други 2-ма  hahaha
И пример за иерархия – гледайте винаги на шефа … в краката
Ей го и я-р Доспат и колегите (рибари не останаха)

# 374
Я, злото куче заспало пред компютъра... Laughing
Slavi , нали не са за коментар? Че днес ми е много лигаво и както съм тръгнала...(а и ме нарекоха на всяка манджа миродия и че не съм оставяла другите да си кажат думата...) местата са красиви... Peace

Общи условия

Активация на акаунт