Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 010 101
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 1 005
в магазина гледаме DVD-та и дъщеря ми компетентно заявява: по-скъпите DVD-та са с повече .... ъ... идеали /"екстри" й беше губещата й се думичка/.

# 1 006
Влизаме с приятеля ми в един Секс шоп ей така да разгледаме за какво иде реч, понеже и аз тогава работех в Секс шоп и ми беше интересно как е "конкуренцията" и аз се изцепвам "Мило виж аз тва го имам...., аа и тва го имам и тва също го имам...." , при което приятеля ми с бърз скок беше вече излязъл навън, а аз се чудех защо продъвача ме гледа толкова странно... Mr. Green

# 1 007
Беше рождения ден на вуйна ми и се разхождаме аз, вуйчо и малкия ми братовчед (разликата ни е... голяяяма) на езерото Ариана, а останалите седнали на едно от заведенията там. Обаче пък братовчед ми нещо напираше във водата да влиза, а аз по едно време му казвам 'Тони бе, ела тука, че сухоземната риба ще те изяде' Embarassed

# 1 008
А чували ли сте напълно неправилни като изказ, но абсолютно логични като смисъл изцепки на децата? Като например "подглавница"/възглавница/ или "бурканирам" /консервирам/. Днес пък малката нарече динозавъра "дивозавър". hahaha
аааа вкъщи е "гъзглавница"!

# 1 009
Мъжът ми разказва за позната, дето си взела две улични кучета за отглеждане: И затворила в апартамента две кучета. Ама обикновени, улични. Не е да кажеш някакви маркови.  Mr. Green
Възглавницата у нас дълго време беше ръзглавница. Покрай детето всички започнахме така да и викаме.

# 1 010
Една моя колежка, ми се обажда, че свекърва И починала, и че няма да може да дойде на работа. Мен ми стана така кофти и в бързината казах: Да е жива и здрава!
Joy Joy Joy

# 1 011
  • Насред хаоса
На мъжа ми племенницата като малка - нещо се разлигави веднъж, той се ядоса и й вика "Пикла!" И тя скорострелно отговаря: "Пикъл!"  hahaha

# 1 012
Майка ми се гласи снощи да излиза и се чуди какво да си облече - пола или панталон. Аз й казвам "Абе как ще излизаш с пола в тоя студ,ще ти измръзнат топките!"

# 1 013
  • Пловдив
Eдин път присъствах на бой на две момчета (за щастие не ми се е случвало от тогава), та едното (биещото) се казваше Гошо. И аз уж да ги разтърва и викам като латерна едно след друго "Гошо, чакай малко, изслушай ме, спри се де, изслушай ме"... обаче от "чакай" и "изслушай ме" то стана едно... "Гошо, изчукай ме малко"  Joy Добре, че не ме слушаше  Blush

Братовчедка ми си беше купила много як епилатор и майка се прибира вечерта от работа и сестра ми й вика "мамо, ... си е купила много як вибратор, искам и аз"  Joy  Joy Майка нищо не каза  Whistling

Дядо ми влиза веднъж при мен в стаята да ме вика да ям супа и кекс, пък аз му викам "ама не ми се яде сега, бе дядо, ядох и супа, и секс ядох"  Joy И тук нямаше реакция, подозирам, че не ме е чул  Wink

Майка ми е изпекла пиле и ние обядваме обаче какво натисна пилето и то за малко да излезне от тавичката. Майка вика "за малко да ми избяга пилето", а аз викам "няма, аз му изядох краката"  Crazy

Ааа, сетих се още нещо. Племенника като малък викаше на портокала "покупаке" , а на лимонадата "татамада" ( едва ли има нещо общо с на тата мадата)  Joy Братовчедка ми като почваше първи клас, казваше "йъйце" и за да й обяснят, че не е правилно, я питат с коя буквичка започва, обаче тя твърдо заявява " йъ "  ooooh!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 16:43 от unchita

# 1 014
Господ здраве да ви дава на всички,смях се от сърце и със сълзи.Днес ми беше едно такова скапано,но вече съм добре.
1.Синът ми оня ден казва-Мамо,моля те прочети ми за Джуджанка и седемте снежанки,моля те.
2.Дъщерята на моя приятелка,която е три годинки се изцепва колкото глас има на плажа-Мамооооо,виж на тая леличка путката и е под мишницата!-това за жена дето не е сметнала за необходимо да се обезкосми.След като детето се оглежда по добре във въпросната лелка добавя-И има две путки,мамооооо...
3.Мъжът ми след запивка,още махмурлия сутринта,тръгва на път и на бензиностанцията казва на момчето-Искам за 50 лева 95 с гарнитура,вместо фактура...
Има и още ама сега не се сещам...Лека и спокойна вечер на всички  bouquet

# 1 015
....2.Дъщерята на моя приятелка,която е три годинки се изцепва колкото глас има на плажа-Мамооооо,виж на тая леличка путката и е под мишницата!-това за жена дето не е сметнала за необходимо да се обезкосми.След като детето се оглежда по добре във въпросната лелка добавя-И има две путки,мамооооо...

Лелее какви думички учат тригодишните вече  ooooh! Иначе досетливо детето, само дето е кофти,че ползва точно тази дума  Confused

# 1 016

2.Дъщерята на моя приятелка,която е три годинки се изцепва колкото глас има на плажа-Мамооооо,виж на тая леличка путката и е под мишницата!-това за жена дето не е сметнала за необходимо да се обезкосми.След като детето се оглежда по добре във въпросната лелка добавя-И има две путки,мамооооо...

това според мен е ...  Sick

# 1 017
Брат ми му казваше "чупуругашник"
Не си спомням дали съм писала, ама това е ПУЧОГАЩНИК според щерка ми newsm78

# 1 018
  • о`майна лунна нощ е
Синът ми нарича комбайна "богания"  Shocked
..май излизаме от темата

# 1 019
  • София
....2.Дъщерята на моя приятелка,която е три годинки се изцепва колкото глас има на плажа-Мамооооо,виж на тая леличка путката и е под мишницата!-това за жена дето не е сметнала за необходимо да се обезкосми.След като детето се оглежда по добре във въпросната лелка добавя-И има две путки,мамооооо...

Лелее какви думички учат тригодишните вече  ooooh! Иначе досетливо детето, само дето е кофти,че ползва точно тази дума  Confused
В тази връзка едно време баща ми водил брат ми на баня - явно е имало някакъв проблем вкъщи с бойлера. След банята брат ми на възраст 2 - 3 г. се изцепил: "Мамо, видях един дядо с 3 пишки!"  #Crazy Sick Представете си какви са били тестисите на дядото.  Sick  Sick  Sick

Общи условия

Активация на акаунт