Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 010 180
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 990
Аз се сещам за една издънка на бившата ми шефка.Та празнуваме рожден ден на една колежка и шефката има задачата да връчи подаръка .Бяхме купили парфюм Долче и Габана .Та казва си жената пожеланията и добава : и заповядай от нас най-новият аромат на Долче Икебана .Ние  Shocked,ама а, посмей да се разсмееш ...А тя продължи :хайде ,отвори Долче Икебаната дали ще ти допадне ,как този аромат на Долче Икебана направо я грабнал...да вземела и тя да си купи едно Долче Икебанче... hahaha
Joy
Joy Joy Може жената да не знае изобщо,че е Долче и Габана

а,не знае,беше от оня тип жени-"въздух под налягане" .С големи претенции и самочувствие ,гръмки изрази ,а пък....всъщност ...
Никога не съм харесвала такива хора.

# 991
А чували ли сте напълно неправилни като изказ, но абсолютно логични като смисъл изцепки на децата? Като например "подглавница"/възглавница/ или "бурканирам" /консервирам/. Днес пък малката нарече динозавъра "дивозавър". hahaha

# 992
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha безухарче  Joy от щерката: щом, е глухарче, значи не чува, значи няма уши  Hug

и пишикалка от сина, нали с химикалката се пише  Peace

сега чакам и малкия да сътвори нещо такова  Crazy

# 993
Мъжът ми завчера ми каза да го почеша по...вратата. Разбирайте - по врата Simple Smile

# 994
Брат ми като малък пък питал защо на осата се казва "оса", нали жили, по неговата логика значи е "жила" Simple Smile

# 995
Преди няколко години си отиваме на ваканция в бг, аз вървя по центъра с леля ми и по едно време я ръчкам в ребрата, \"Ей, виж, тия са българи\", а тя ми вика \"Па то в България какви искаш да видиш?\" Joy

# 996

Аз пък си мислех, че стоножките имат 100 ножа Rolling Eyes

# 997
И моят син не искаше да му обувам три,четери чорапа..........3/4-ти чорапки  Peace

# 998
А чували ли сте напълно неправилни като изказ, но абсолютно логични като смисъл изцепки на децата?
да по същата тая логика съм казвала путогащик на чорапогащника Laughing

# 999
аз пък съм казвала "пурчугащник"  Joy

# 1 000
Брат ми му казваше "чупуругашник"

# 1 001
Една моя колежка, ми се обажда, че свекърва И починала, и че няма да може да дойде на работа. Мен ми стана така кофти и в бързината казах: Да е жива и здрава!
Обаче не се усещам веднага и я чувам нещо да мърмори от другата страна в слушалката. А тя повтаря моите думи с въпросителен тон. Няма да ви кажа какво неудобство изпитах, като чух какво съм изтърсила. Е, успях да промърморя едно: Бог да я прости!, ама имаше ли смисъл вече...

# 1 002
Брат ми му казваше "чупуругашник"

Хаха и моя казваше същото.
А пък на хеликоптера викаше филихоптер, възглавницата беше лазглавница  Laughing

# 1 003
Сега се сещам, че синът ми на чорапогащника казваше погащи Mr. Green

# 1 004
Ръцено ми е на студете.
Познайте Simple Smile какво е?

Общи условия

Активация на акаунт