Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 010 219
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 975
Като ви чета се сещам за една моя изцепка:
 Возя се аз в една приятелка в колата и понеже в мойта малка спорта колица, като мина през някоя бабунка на пътя и често спътниците ми си удрят главите в тавана,
та с облекчение въздъхвам:
 - Добре че тая кола е голяма, че в мойта най-редовно си бием тавите в главите Laughing

Разбирайте "удряме си главите в тавана", и като настана един бурен смях Laughing, едната дружка пък чак сезамислила над думите ми защото няколко дена подред разкарва едни тави за печене в колата си, та мислела че посланието ми е насочено към нея Joy

# 976
На плажа сме и давам ъкъл на синковеца:
    ` Напълни си кофичката с вятър,че ще ти я духне водата!`  Crazy

# 977
Много се забавлявам с вас.... та да се посмеете и вие за моя сметка:
Бях ходила на гинеколог и диагноза – гъбички... та аз толкова се бях замислила: как, защо и от къде.... че си говорим с моята приятелка и аз изтърсвам: "На харизан кон, Гъбите не се гледат" ... а тя малко ме погледна  #Crazy и после смях, та още ме споменава  Joy

# 978
Минаваме с малката край старица, която проси и е сложила пред себе си стотинки. Като я отминахме, детето(3г.7м) много сериозно каза: "Мамо, видя ли, тази баба раздава пари."

# 979
Имам върнато писмо на работата и по почерка се опитвам да разбера кой го е изпращал, моите съмнения са за един колега - казвам му:
1. Виж "Х................" това писмо, някой го е надписал с твоя почерк!
А той сериозно:
2. А неееееееее, този някой го е надписал с нечий друг почерк, не със моя! Joy Joy Joy

# 980
Бях малка и един следобед в събота майка ми си легнала да спи. Децата по това време не искахме да спим следобед и имах температура. Събуждам уж майка ми да ми каже какво да правя, а тя ми отговаря в просъница: "Глътни пет топлийки и ще се оправиш". С татко първо се стъписахме  Shocked, а после ....  Joy

# 981
Снощи нещо философствах пред нашите и изцепих "бързата кучка срам за майстора"

# 982
Бях малка и един следобед в събота майка ми си легнала да спи. Децата по това време не искахме да спим следобед и имах температура. Събуждам уж майка ми да ми каже какво да правя, а тя ми отговаря в просъница: "Глътни пет топлийки и ще се оправиш". С татко първо се стъписахме  Shocked, а после ....  Joy
Joy Ау,това е много ценно.Не спирам да се смея.  Joy  Joy

# 983
  • гр.Варна
Аз се сещам за една издънка на бившата ми шефка.Та празнуваме рожден ден на една колежка и шефката има задачата да връчи подаръка .Бяхме купили парфюм Долче и Габана .Та казва си жената пожеланията и добава : и заповядай от нас най-новият аромат на Долче Икебана .Ние  Shocked,ама а, посмей да се разсмееш ...А тя продължи :хайде ,отвори Долче Икебаната дали ще ти допадне ,как този аромат на Долче Икебана направо я грабнал...да вземела и тя да си купи едно Долче Икебанче... hahaha

# 984
  • Варна
Хоп... и аз да напиша... Преди няколко години бяхме доста хора на рожден ден в един ресторант. Започваме да поръчваме и когато идва моя ред езика ми се "изкриви" и вместо да кажа "за мен едно сирене под капак", изстрелвам "за мен едно сирене п..ка пак. Е, падна голям смях.

# 985
Лакирам ноктите на ръцете на моя приятелка и вместо да и кажа " Разтвори си пръстите" и викам "  Разтвори си краката" Умряхме от смях, ама мен ме досрамя малко.

# 986
Аз се сещам за една издънка на бившата ми шефка.Та празнуваме рожден ден на една колежка и шефката има задачата да връчи подаръка .Бяхме купили парфюм Долче и Габана .Та казва си жената пожеланията и добава : и заповядай от нас най-новият аромат на Долче Икебана .Ние  Shocked,ама а, посмей да се разсмееш ...А тя продължи :хайде ,отвори Долче Икебаната дали ще ти допадне ,как този аромат на Долче Икебана направо я грабнал...да вземела и тя да си купи едно Долче Икебанче... hahaha
Joy

# 987
Joy
Joy Joy Може жената да не знае изобщо,че е Долче и Габана

# 988
Като бяхме по-малки и с близнака ми се караме и той ме убижда: ти си кобила и аз в бързината вместо да му кажа пък ти си кон аз му викам пък ти си кобил.Тогава ни се видя доста смешно. Joy

# 989
  • гр.Варна
Joy
Joy Joy Може жената да не знае изобщо,че е Долче и Габана

а,не знае,беше от оня тип жени-"въздух под налягане" .С големи претенции и самочувствие ,гръмки изрази ,а пък....всъщност ...

Общи условия

Активация на акаунт