Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 015 279
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 045
Моята класна ми беше казала :"Цветелинче, ти като мислиш май не мислиш"Simple Smile То има логика, де, ама така казано не се връзва  Mr. Green

# 3 046
В тази връзка, учителката ми по история : Хитлер се самоубил, и след това убил Ева Браун.. Laughing

# 3 047
Аз, мойто гардже, сестра му и обща приятелка
Вървим си ние четиримца на разходка.

Ние с мойто гадже си вървим след тях и се мляскаме. Те отпред. Заговарят се нещо за котета, близане, какво правят котета.....де чула де недучола...изтърсвам:

-АЗ-Е да знаете и аз има коте, което много хапи и дращи.
-Гаджето-  Embarassed
-Мойте дружки-А те двечките се обърнаха и хилеж, колкото си щеш ще се напикаят дори.. Laughing Laughing Laughing  hahaha  hahaha  hahaha
-АЗ-  Rolling Eyes Абе к'во се смеете така си е. Мило кажи бе  не е ли тъй?
-Гаджето-  Embarassed Embarassed Embarassed и после смееех

Като останахме сами, милото ми каза за какво иде реч, тъй като съм глуха...де чувам, де не...
Момичетата били говорили за "интимни котета" Embarassed, ама те толкоз силно говорили, че нямало как да не ги чуе. Даже нарочно забавил крачка, че му станало неудобно, ама не те шматките си говорят все едно нормален разговор.
Сега като се видим и до сега все ме питат:
-Какво прави котето?
-Хапи и дращи ли?
-Аз- Embarassed
И после ме напушва смях

# 3 048
Със сестра ми сме отшли при една лекарка. Сестра ми й обяснява, че до този момент е ходила в кабинета на д-р ЕДИКОЙСИ, но той е заминал за чужбина. Лекарката зарадвано казва "А, ние с него сме състуденти и много добре се познаваме!" Сестра ми замислено:" А, значи той не е много млад..."   Embarassed Embarassed Embarassed Умрях от срам, а милата ми сестричка изобщо не се усети, чак като излязохме и аз й се скарах тя  разбра защо докторката я гледаше толкова сърдито и й каза, че има свободни часове чак след 2 месеца...

# 3 049
  • София
В пушилнята с един колега си говорим за цигари. Казвам му, че когато няма "Оmе", си купувам "Corset".
Изведнъж настъпва някаква тишина и се чува само моят глас:
- Така че ако ме видиш с розов "Корсет", да знаеш че съм го закъсала.
Става още по-тихо, хората започват да се обръщат към нас.
И в тази тишина колегата се изцепва:
- Ами дано никога да не те видя!

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 13:03 от -=Деси=-

# 3 050
Вчера чета на приятеля ми на глас съставките на един коктейл в един ресторант: водка, портокалов сок, банан, ром, пюрирана риба с плодове, касис... и той горкия като ококори едни очи и прави отвратени муцуни.

Докато осъzная колко е лесно на немски да се объркат frisch (пресен) и Fisch (риба)...  Mr. Green

Joy
сетих се за една сервитьорка която я изпратиха да попита в магазина за зелен хайвер  Joy
връща се тя и казва:-лелееееее добре че отидох да ги попитам,че да се сетят,че е свършил и да поръчат да и доставят  hahaha

Зелен хайвер тук се продава в повечето магаzини  Simple Smile

# 3 051
 Joy Joy Joy
Любимата ми тема  Hug

Изцепка на съквартирантката.Малкия седи и гледа детско,ама много близо до компютъра и тя- "Дании, не се гледа от толкова далече..."

Отиваме пак с нея до апптеката за памперси и тя решава да пита аптекарката за хапчета.
М-Извинете искам да питам имате ли само желязо на хапчета,чух в предаването на Гала,че хората с анемия трябва да пият хапчета от чисто желязо ,да не са примесени с други неща?

Продавачката-Аааа,чисто желязо само в Кремиковци  Mr. Green  Crazy

# 3 052
Абе, байко!
(от майко/бабо) в опит да се обърна към майка ми

# 3 053
  • София
   Ей сегинка, като взех да мета трохите,които направи внука, се сетих за една изцепка на майка му от преди време!Пак правеше трохи, ядеше и хвърляше и на кучето и майка му ядосана,че не я слуша, да не рони трохи ,се изцепи: Колко пъти ти казах, не трохирай!

# 3 054
  • София
В аптеката - "Дайте ми крем Нивеа Кютен 10"

# 3 055
На един колега се роди момче, той тича по стаите,черпи и се хвали, в еуфорията и желанието да каже бързо за какво черпи "Имам син" и "станах баща", изстреля "Имам баща!!!!!!!" Joy

# 3 056
Здравейте момичета,
Намирам се в много сложен момент от живота си.  smile3545 Уж момент - пък няколко години.  Нищо не може не само да ме разсмее, но и да ме усмихне... И най-добрата комедия ми тъпее... Rolling Eyes Да сте живи и здрави  - това е по-добро от всичко. Заспивам само и единствено, след като прочета няколко страници /вижте в колко часа пиша/ и изпитвам ужас да не свършат... Направо е животоспасяващо!!!!!!!!!! БЛАГОДАРЯ ВИ   bouquet

Хайде сега и аз:

Синът ми/още малък/ има рожден ден - навършва 4 години. Аз от сутринта се приготвям да посрещам гости и баща ми, за да ме отмени отива да го прибере от Алианса. Говорят си по пътя за разни неща и по едно време сина ми пита: "Дядо, когато имаш рожден ден можеш ли да акаш ?" "Да, разбира се." "Бързо, дядо, бързо да се прибираме". Той горкият цял ден стискал , за да не изцапа празника.   love001

И още:

Преди 5-6 години, чистачката в офиса имаше абитуриентка и ме помоли да отсъства няколко дни. Изпрати жена, с която са работили преди това заедно на друго място - да я замести. Новата беше циганка, много чиста и спретната, но не знам по какви причини непрекъснато ме титулуваше с "шефе".  Rolling Eyes За една седмица и за останалите смених пола... Mr. Green
Та: един ден чувам неистови крясъци: "шефе, шефе...шефееее"... изкарах си акъла, излизам, всички отворили вратите, а тя стои пред "избухналата" тоалетна и вика: "шефе, само една кофа Фърлих и стана РЕДАКЦИЯ"... Joy  Joy Joy Joy rotfImbo Сигурно е смесила препаратите......... clean  

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 16:34 от ciala

# 3 057
 Joy Joy Joy Тъкмо бях набрала на децата и ме развеселихте Laughing
Ciala, Hug Дано ти помогне и да излезеш от това състояние! Запиши се и в другите теми:детските бисери и номинация за Муня. Имаше преди време и една "Има ли и други спънати като мен". На тази тема съм се смяла с реки от сълзи Laughing

# 3 058
ЕТО  и от мен  ДЪЩЕРЯ   ми  на купон (на 5 год. е  )  мамоооооооооооооо взе ли ФОТОПРЕПАРАТА
от толкова препарати и коментиране с приятелки кои е по добър и изцепи 2 в едно Embarassed

още 1 пак от нея
Отиваме в магазина да зи купиме еклерчета и тя
 повече ЕЛКЕРЧЕТА и за тати
-продавачката : А кои е баща ти
  дъщерята направо казва с някъв акцент все едно не е българка  РОБЪТР ПАТИНСЪН
 ПРОдавачката Shocked
а аз не се усетих на време и викам

НЕ ТОЗИ  другия  Joy Joy Joy
 и сега   като я видат всеки път пращат поздрави на тати (РОБЪРТ)

# 3 059
Ира, благодаря ти от сърце!  bouquet  bouquet  bouquet

Намерих ги всичките!
Смехотерапията продължава... Hug

Общи условия

Активация на акаунт