Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 205
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 5 760
Преди няколко месеца на топлата витрина във Фантастико. "Здравейте, 5 яйца" , "Яйцата са на друго място, госпожице" , "Извинете, 5 крилца имах предвид". Продавачът избухна в смях. 😆

# 5 761
  • София
Хайде да си ходим, дъждът загасна.

# 5 762
  • София
Любимият ми израз е:
"Дай това от там !"....Ъъъъ Кое? От къде? GrinningGrinning
Или
"То се счупи"
Е как се счупи? Само ли се счупи?....няма как само да се счупи
( винаги се ползва този неопределен израз като някой е счупил нещо...Grinning )

# 5 763
Преди няколко месеца на топлата витрина във Фантастико. "Здравейте, 5 яйца" , "Яйцата са на друго място, госпожице" , "Извинете, 5 крилца имах предвид". Продавачът избухна в смях. 😆
Горе долу идентичен на твоя случай:
В магазина сме с мъжа ми, обикаляме и си говорим за това как да захванем една тръба в къщи която скоро пропадна лекичко, и аз му казвам: Дай със свински опашки! А той ми обясняваше, че не можело дрън дрън.....
Отивам на витрината с пресните продукти и казвам:
- 10бр свински крилца!!
Момичето зад щанда само не припадна от смях....
"Подай ми там свинските крила...."

# 5 764
С колежка обсъждаме рецепта за сладкиш с череши. Същият има възможност да се направи и с други плодове, затова й предлагам: "може да го направиш и с други череши".

# 5 765
  • София
Трябваше да кажа нещо свързано със зала Арена Армеец и вместо цялото име казах "Армена" .. като се замисля не звучи много зле.

# 5 766
"Oтивам да си налея една чешма от водата " :')

# 5 767
  • София
Трябваше да кажа нещо свързано със зала Арена Армеец и вместо цялото име казах "Армена" .. като се замисля не звучи много зле.
Сладко. : ) Може и Армена Залеец. Wink

# 5 768
  • София
Сладко. : ) Може и Армена Залеец. Wink
дъщеря ми точно така го казваше като по-малка 😁

# 5 769
  • София
Веднъж се качих в едно такси и директно изтърсих: " До съдебната салата." Залях се да си се хиля, а на шофьора въобще не му беше смешно 🙁

# 5 770
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
"Една кутия бобнони Сезони с моркови , моля !"

# 5 771
Аз преди малко, уморена от седмичния пазар и нагърбена с бойната задача да купи пица: Една шунка с тава пица.

# 5 772
" До съдебната салата." кърти!

# 5 773
  • WonderLand
"я ми подай чесата за пресън"

# 5 774
" До съдебната салата." кърти!
Оо и аз много пъти съм казвала съдебната салата 🥗

Общи условия

Активация на акаунт